Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ICE-T είπε

Θα έχεις 3 exhaust αντί 1 πίσω .

Και τώρα τρεις έχω έναν πίσω δύο πάνω.

Συν ότι οι δύο πάνω τώρα είναι ελεύθεροι και όχι πάνω σε ένα ψυγειο.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Και τώρα τρεις έχω έναν πίσω δύο πάνω.

Συν ότι οι δύο πάνω τώρα είναι ελεύθεροι και όχι πάνω σε ένα ψυγειο.

δεν μπορώ να σε μεταπεισω καλώς, εγώ είχα όλη την καλή διάθεση πάντως ,δεν είναι τυχαίο που αλλάζω τοσα κουτιά και όλα τα έχω δοκιμάσει με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς ψύξης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, whiteman7 είπε

60 - 67οC σε βαριά παιχνίδια και native mode είναι χάλια θερμοκρασίες ...

Οκ δεχομαι την άποψη σου, δε θα μαλωσουμε φυσικά

60 με 67 ειναι οκ αλλα οταν η καρτα ειναι σχεδον στο τερμα του pl ,αν στα 330-360 ειχε αυτα τα temps  θα ηταν πολυ καλα. Δλδ αν στοκ της βαλει ενα dying light 2 ξερω γω που βαραει  pl με αυτα που βλεπω θα παιζει στους 75 η καρτα με αρκετες στροφες στα φανς πανω απο 2000  και ερχαται και καλοκαιρι

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ICE-T είπε

δεν μπορώ να σε μεταπεισω καλώς, εγώ είχα όλη την καλή διάθεση πάντως ,δεν είναι τυχαίο που αλλάζω τοσα κουτιά και όλα τα έχω δοκιμάσει με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς ψύξης.

Και τι  διαφορά σε C έχεις δει από το χειρότερο στο  καλύτερο;

Σε CPU και GPU με ίδια συστήματα ψύξης πάντα.

Επεξ/σία από kkatzos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παίξτε τα παιχνίδια σας και μην ψειρίζετε τη μαϊμού..Τι κι αν βαράει 65C τι κι αν βαράει 80C.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kkatzos είπε

Και τι  διαφορά σε C έχεις δει από το χειρότερο στο  καλύτερο;

Σε CPU και GPU με ίδια συστήματα ψύξης πάντα.

Μέχρι ψυγείο εμπρός 5,6 βαθμούς λιγότερο σε CPU  με 14700K τέτοιο καιρό και ήμουν στους 54. και η κάρτα 66 4080 gaming oc ,μέ το ψυγείο επάνω  ο επεξεργαστής 60c και η κάρτα 60 με 62 με fan curve max 1700rpm, επίσης το ψυγείο μπροστά ανέβαζε και τις GPU memory temps για κάποιο λόγο .Υποτίθεται είναι από τις πιο ψυχρές 4080 η συγκεκριμένη, γι'αυτό γράφω ότι το κουτί είναι μέτριο στο airflow., σε σύγκριση με το 207 τώρα και με zero rpm 35% μέχρι 58c και τα κάτω φαν δουλεύουν στις 450 στροφές , γενικώς μέρα με την νύχτα το ένα κουτί από το άλλο .Θερμοκρασίες gaming 1440p  όχι 4Κ max 100 fps .

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άδικος κοπος όλη η συζήτηση για τις θερμοκρασίες σε stock. 

Λευτέρη κούμπωσε afterburner 2800 συχνότητα 3000 vram και 0.850 ρεύμα fixed με ctrl+l θα είσαι πάνω από stock και θα πέσεις 10 15 βαθμούς με ιδιες στροφές fans. Ούτε 350 watt θα καις ούτε θα σε τρώει ο θόρυβος και η ζέστη από το κουτί λόγο της θερμότητας που βγάζει η κάρτα ούτε τίποτα. Αυτό το stock εδώ μου κάθεται από παλιά ενώ με 10 λεπτά δουλίτσα έχεις ένα τελείως άλλο σύστημα. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Άδικος κοπος όλη η συζήτηση για τις θερμοκρασίες σε stock. 

Λευτέρη κούμπωσε afterburner 2800 συχνότητα 3000 vram και 0.850 ρεύμα fixed με ctrl+l θα είσαι πάνω από stock και θα πέσεις 10 15 βαθμούς με ιδιες στροφές fans. Ούτε 350 watt θα καις ούτε θα σε τρώει ο θόρυβος και η ζέστη από το κουτί λόγο της θερμότητας που βγάζει η κάρτα ούτε τίποτα. Αυτό το stock εδώ μου κάθεται από παλιά ενώ με 10 λεπτά δουλίτσα έχεις ένα τελείως άλλο σύστημα. 

Δεν είναι στάνταρ ότι θα παίξει.0.850v , δεν είναι όλες οι υλοποιήσεις ίδιες.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ICE-T είπε

Δεν είναι στάνταρ ότι θα παίξει.0.850v , δεν είναι όλες οι υλοποιήσεις ίδιες.

Στανταρ οχι δεν ειναι αλλα απο οτι εχω δει reddit το γενικο συνολο απο οσους εχουν κανει UV οι 5000 πεφτουν μεχρι 0.800 και συνηθως τα 0.850 για τα 2800 τα εχουν. Αν δεν παιξει ανεβαζει 0.860 η πεφτει κατα 30 συχνοτητα δεν ειναι δυσκολο να βρεις χρυση τομη στις gpu το cpu ειναι αρκετα πιο tricky αν και σαν τις ram δεν εχει σκεψου η intel μου εδινε 1.38 ρευμα για τον 14600k και παιζω με 1.10 σε heavy load και κραταω 5.3 all core. Φαντασου τι γινεται με το stock και τι θελουν να μας πασαρουν οι εταιριες οπως και στις gpu αντιστοιχα stock οι 5000 παιζουν 1volt και λιγο παραπανω. Αντιστοιχα οι 4000 οι 2 που ειχα επεφταν ακριβως 0.900 για 2550-2600 συχνοτητα και ηταν η νορμα και οσοι ειχαν κανει uv στο reddit. Απορω με τα 360watt που δινουν TDP στην 5080 ενω παιζει με 240 καλυτερα απο stock αθορυβα και κρυα. Και οσοι εχουν θεμα με stability ας τρεξουν 3d mark 20 loops και αντιστοιχα κανα prime95 για cpu. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mην τρελαίνεστε με τα temps.
Καταλαβαίνω από την μια, διότι στους περισσότερους δεν αρέσει να φεύγουν από το comfort zone που έχουν συνηθίσει με τις θερμοκρασίες, αλλά ζούμε σε μια ζεστή χώρα, πρέπει να το θεωρούμε δεδομένο ότι με το που πιάσει σιγά σιγά το καλοκαίρι, τσιμπάς και 4-5 βαθμούς δώρο. 
Τα temps που είδα, δεν είναι κάτι τραγικό. Το hw είναι φτιαγμένο να αντέχει αυτές τις θερμοκρασίες άλλωστε.
Προτείνω να χαρείτε τα συστήματα σας, τα οποία έχετε φτιάξει με κόπο, χρήμα, προσωπικό χρόνο, και μην σκαλίζετε. 
Έχω μπει πολλές φορές σε αυτή την λούπα και μόνο σε καλό δεν βγάζει αυτή η ιστορία. xD

Επεξ/σία από Alex21121988
Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι η 5 σειρά δεν έχει hotspot , οπότε θα είχα μια ανησυχία

18 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

IMG_20250523_180516.jpg

μήπως ο κάτω τέρμα αριστερά δεν έχει χώρο να πάρει αέρα και τραβά ζεστό και απο αριστερά ? Θα δοκίμαζα να βγάλω τους κάτω και να δώσω παραπάνω γκάζι στους μπροστά (αν δεν κάνουν θόρυβο) . Δλδ απαραίτητα να βγαίνει αρκετός αέρας απο το κουτί ,συγκεκριμένα στις γρίλιες που είναι κάτω απο την κάρτα . (και φυσικά το psu να παίρνει απο έξω αέρα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Εκανα την αλλαγη διαφορα δεν ειδα.

IMG_20250523_180516.jpg

IMG_20250523_181837.jpg

Δεν γίνεται να μην είδες διάφορα φίλε μου,,αν δεν είδες διάφορα κάτι άλλο Είπαμε το κουτί δεν είναι και το κορυφαίο σε airflow αλλά δεν γίνεται να μην υπάρχει διαφορά, αυτό είναι τεχνικά αδύνατο, ανεβαίνει η θερμοκρασία στον επεξεργαστή και πέφτει στην κάρτα, οι νόμοι της φυσικής είναι.Δοκιμασε και undervolt και μην ξανά ασχοληθεις τσάμπα κόπος, πλαστικό backplate έχει η κάρτα θα είναι λίγο θερμότερη εγώ όταν τους είχα κράξει (3080 ventus)και τους είχα πει ότι αυτό είναι πλαστικό κάκιστης ποιότητας από τα παιχνίδια που πουλάνε στα παζάρια στην Σαγκάη στο site της MSI στο YouTube έφαγα ban αστραπιαία .

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...