Arkin Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 3 λεπτά πριν, ICE-T είπε 0.800😂 δεν παίζει εκτός αν δικιμασε ένα παιχνίδι, battlefield και το destiny 2 είναι ότι πρέπει για να τεσταρεις την κάρτα στο 10 λεπτό θα έχει κρασαρει αν δεν stable το undervolt. Reddit ειδα μεχρι 0.790 αναφερουν αλλα τοσο δεν μπορω να κλειδωσω afterburner το τερμα κατω με παει μεχρι 0.800 για fixed. Aν θυμαμαι καλα εγραφε κατι για 2600 συχνοτητα περιπου stock δηλαδη για τα 0.800 και περιπου 200 watt. Με 0.845 που την εχω στα 2842 εχω καμια 20αρια ωρες παει αερα παρακατω δεν δοκιμασα μιας και ειναι μια χαρα ετσι. Φαντασου stock ομως 350watt στα μεγαλα ζορια ενω τωρα μεχρι 245 peak. Τεραστια διαφορα αντιστοιχη με τις 4000 ιδιο node προφανως οποτε ιδια συμπεριφορα. Απλα εδω δουλευουν με λιγοτερο voltage σε υψηλοτερες συχνοτητες τα watt ειναι ιδια ομως σε αναλογια συχνοτητα-watt. 1
korakios Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 10 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Το τροφοδοτικο κανονικα ειναι παιρνει απο ακτω αερακαι οι τρεις ανεμιστηρες κατω τραβανε κανονικα αερα δεν εχουν κατι. αν βγαίνει μπόλικος αέρας απο τις γρίλιες που είναι κάτω απο την κάρτα , κομπλέ
Arkin Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 4 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν καταλαβα πως βαζεις το afterburner το μονο που καταφερα ειναι να βαλω τους ανεμιστηρες της καρτας 100% και πηγε μεχρι 65 βαθμους. Eδω εισαι αν θες να τα βαλεις οπως τα εχω η παιξε με λιγο πιο κατω για πιο safe για αρχη. Στο memory clock θα το βαλεις τερμα παει +2000 θελει ενα αρχειο για να παει 3000 οποτε αστο για την ωρα 2000 ειναι μια χαρα. Στο curve editor κατω αριστερα θα πατησεις και θα βαλεις 2800 συχνοτητα με το ποντικι στα ακριβως 850 ρευμα απο το κυβακι εκει που δειχνει η εικονα. Μολις πας σε εκεινο το σημειο θα πατησεις ctrl+l ωστε να μπει αυτη η κιτρινη γραμμη και να κλειδωσουν και τα 2. Πατας apply και μετα save τερμα κατω στο afterburner στη δισκετα και απο διπλα δεξια την κλειδαρια επελεγε ενα απο τα 5 προφιλ και κλειδωμα παλι και ετοιμος. Αριστερα απο τη δισκετα σε γυρναει τελειως stock. Επειτα αν ξανα θες αυτο το προφιλ επιλεγεις το προφιλ δεξια που αποθηκευσες τις ρυθμισεις πατας το tick δεξια απο τη δισκετα και ετοιμος. Παιξε για αρχη με 850 και 2800 συχνοτητα και βλεπεις και 2000 vram και βλεπεις. Αν θελεις μπορεις να ρυθμισεις και τα fans δεξια κατω να τα κανεις fixed οσο ποσοστο θελεις η να τα αφησεις στο auto. 1
alexcrx Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Εκανα την αλλαγη διαφορα δεν ειδα. η κάρτα που είναι??????γιατί βλέπω την σκιά της??????λόγο shadow??????? 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Eδω εισαι αν θες να τα βαλεις οπως τα εχω η παιξε με λιγο πιο κατω για πιο safe για αρχη. Στο memory clock θα το βαλεις τερμα παει +2000 θελει ενα αρχειο για να παει 3000 οποτε αστο για την ωρα 2000 ειναι μια χαρα. Στο curve editor κατω αριστερα θα πατησεις και θα βαλεις 2800 συχνοτητα με το ποντικι στα ακριβως 850 ρευμα απο το κυβακι εκει που δειχνει η εικονα. Μολις πας σε εκεινο το σημειο θα πατησεις ctrl+l ωστε να μπει αυτη η κιτρινη γραμμη και να κλειδωσουν και τα 2. Πατας apply και μετα save τερμα κατω στο afterburner στη δισκετα και απο διπλα δεξια την κλειδαρια επελεγε ενα απο τα 5 προφιλ και κλειδωμα παλι και ετοιμος. Αριστερα απο τη δισκετα σε γυρναει τελειως stock. Επειτα αν ξανα θες αυτο το προφιλ επιλεγεις το προφιλ δεξια που αποθηκευσες τις ρυθμισεις πατας το tick δεξια απο τη δισκετα και ετοιμος. Παιξε για αρχη με 850 και 2800 συχνοτητα και βλεπεις και 2000 vram και βλεπεις. Αν θελεις μπορεις να ρυθμισεις και τα fans δεξια κατω να τα κανεις fixed οσο ποσοστο θελεις η να τα αφησεις στο auto. Το beta κατεβαζω η το παλιο;
Arkin Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Το beta κατεβαζω η το παλιο; To beta την τελευταια εκδοση να κατεβασεις απο guru3d. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 12 λεπτά πριν, Arkin είπε To beta την τελευταια εκδοση να κατεβασεις απο guru3d. Διαφορετικη εικονα βλεπω απο αυτη που μου εχεις βαλει.
Arkin Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Διαφορετικη εικονα βλεπω απο αυτη που μου εχεις βαλει. Ναι πανε ρυθμισεις και βαλε αυτο το θεμα να ειναι ακριβως ιδια για να κατατοπιστεις καλυτερα Επεξ/σία 23 Μαϊου από Arkin 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Ναι πανε ρυθμισεις και βαλε αυτο το θεμα να ειναι ακριβως ιδια για να κατατοπιστεις καλυτερα Κιτρινη γραμμη καθετη γιατι αν το πατησεις ξανα στην βγαζει οριζοντια. Δεν μπορω να το βαλω 2800 η 2798 η 2803 μου παει δεν ξερω γιατι.
Arkin Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Κιτρινη γραμμη καθετη γιατι αν το πατησεις ξανα στην βγαζει οριζοντια. Δεν μπορω να το βαλω 2800 η 2798 η 2803 μου παει δεν ξερω γιατι. Αστο 2803 ναι δεν πειραζει να εχει μια πολυ μικρη αποκλιση. Πατα apply και τσεκαρε το 3d mark να ξανα δουμε θερμοκρασιες με 850 ρευμα. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 8 λεπτά πριν, Arkin είπε Αστο 2803 ναι δεν πειραζει να εχει μια πολυ μικρη αποκλιση. Πατα apply και τσεκαρε το 3d mark να ξανα δουμε θερμοκρασιες με 850 ρευμα. Δεν μαυρισε η οθονη δεν το σηκωνει.
Arkin Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν μαυρισε η οθονη δεν το σηκωνει. Σε πεταξε desktop μολις πηγες να τρεξεις το nomad? Αν ναι δοκιμασε 870 και ιδια συχνοτητα να δουμε που θα κατσει. Επεξ/σία 23 Μαϊου από Arkin 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Σε πεταξε desktop μολις πηγες να τρεξεις το nomad? Αν ναι δοκιμασε 870 και ιδια συχνοτητα να δουμε που θα κατσει. Οχι το Superposition Benchmark πηγα να τρεξω μολις ετρεξα το Nomad και το τελειωσε αλλα τιποτα παλι 75 βαθμους βλεπω. 10 λεπτά πριν, Arkin είπε Σε πεταξε desktop μολις πηγες να τρεξεις το nomad? Αν ναι δοκιμασε 870 και ιδια συχνοτητα να δουμε που θα κατσει. Έχω ένα περίεργο πρόβλημα όταν στο Afterburner οι ανεμιστήρες είναι στο αυτόματο τρέχει κανονικά το Nomad όταν τους βάζω στο 75% κρασαρει. Με 2800 και 850 όπως μου έχεις πει.
Arkin Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 14 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Οχι το Superposition Benchmark πηγα να τρεξω μολις ετρεξα το Nomad και το τελειωσε αλλα τιποτα παλι 75 βαθμους βλεπω. Έχω ένα περίεργο πρόβλημα όταν στο Afterburner οι ανεμιστήρες είναι στο αυτόματο τρέχει κανονικά το Nomad όταν τους βάζω στο 75% κρασαρει. Με 2800 και 850 όπως μου έχεις πει. Πολυ περιεργο να σε πηγαινει παλι 75 watt ισως να μην δειχνει σωστα? Γιατι επεσες πολυ σε ρευμα με τοσα volt να σε πηγαινει παλι 75 δεν μπορει κατι αλλο συμβαινει εδω. Ισως στο 75% τα fans να ζητανε παραπανω ρευμα και να μην επαρκει για αυτο να το ανεβασεις λιγο 860 η 870 τη συχνοτητα αστην οπως ειναι. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου Θα το κάνω μετά το μπάνιο γιατί θέλω και εγώ υδροψυξη. 21 λεπτά πριν, Arkin είπε Πολυ περιεργο να σε πηγαινει παλι 75 watt ισως να μην δειχνει σωστα? Γιατι επεσες πολυ σε ρευμα με τοσα volt να σε πηγαινει παλι 75 δεν μπορει κατι αλλο συμβαινει εδω. Ισως στο 75% τα fans να ζητανε παραπανω ρευμα και να μην επαρκει για αυτο να το ανεβασεις λιγο 860 η 870 τη συχνοτητα αστην οπως ειναι. 860 δεν με 870 και τους ανεμιστηρες της καρτας στο 75% επεσα αρκετα. Με fan στο auto πεσαμε 5 βαθμους απο τους 75-76 Θελω να το βαλω οταν παει πανω απο 60 βαθμους να δουλευουν 80% οι ανεμιστηρες της καρτας. Αλλα δεν ξερω πως; 😂 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα