LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Σε πεταξε desktop μολις πηγες να τρεξεις το nomad? Αν ναι δοκιμασε 870 και ιδια συχνοτητα να δουμε που θα κατσει. Οχι το Superposition Benchmark πηγα να τρεξω μολις ετρεξα το Nomad και το τελειωσε αλλα τιποτα παλι 75 βαθμους βλεπω. 10 λεπτά πριν, Arkin είπε Σε πεταξε desktop μολις πηγες να τρεξεις το nomad? Αν ναι δοκιμασε 870 και ιδια συχνοτητα να δουμε που θα κατσει. Έχω ένα περίεργο πρόβλημα όταν στο Afterburner οι ανεμιστήρες είναι στο αυτόματο τρέχει κανονικά το Nomad όταν τους βάζω στο 75% κρασαρει. Με 2800 και 850 όπως μου έχεις πει.
Arkin Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 14 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Οχι το Superposition Benchmark πηγα να τρεξω μολις ετρεξα το Nomad και το τελειωσε αλλα τιποτα παλι 75 βαθμους βλεπω. Έχω ένα περίεργο πρόβλημα όταν στο Afterburner οι ανεμιστήρες είναι στο αυτόματο τρέχει κανονικά το Nomad όταν τους βάζω στο 75% κρασαρει. Με 2800 και 850 όπως μου έχεις πει. Πολυ περιεργο να σε πηγαινει παλι 75 watt ισως να μην δειχνει σωστα? Γιατι επεσες πολυ σε ρευμα με τοσα volt να σε πηγαινει παλι 75 δεν μπορει κατι αλλο συμβαινει εδω. Ισως στο 75% τα fans να ζητανε παραπανω ρευμα και να μην επαρκει για αυτο να το ανεβασεις λιγο 860 η 870 τη συχνοτητα αστην οπως ειναι. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Θα το κάνω μετά το μπάνιο γιατί θέλω και εγώ υδροψυξη. 21 λεπτά πριν, Arkin είπε Πολυ περιεργο να σε πηγαινει παλι 75 watt ισως να μην δειχνει σωστα? Γιατι επεσες πολυ σε ρευμα με τοσα volt να σε πηγαινει παλι 75 δεν μπορει κατι αλλο συμβαινει εδω. Ισως στο 75% τα fans να ζητανε παραπανω ρευμα και να μην επαρκει για αυτο να το ανεβασεις λιγο 860 η 870 τη συχνοτητα αστην οπως ειναι. 860 δεν με 870 και τους ανεμιστηρες της καρτας στο 75% επεσα αρκετα. Με fan στο auto πεσαμε 5 βαθμους απο τους 75-76 Θελω να το βαλω οταν παει πανω απο 60 βαθμους να δουλευουν 80% οι ανεμιστηρες της καρτας. Αλλα δεν ξερω πως; 😂 2
Westbaum Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 52 minutes ago, LLLEFTERIS said: Με fan στο auto πεσαμε 5 βαθμους απο τους 75-76 Θελω να το βαλω οταν παει πανω απο 60 βαθμους να δουλευουν 80% οι ανεμιστηρες της καρτας. Αλλα δεν ξερω πως; 😂 Πολύ θόρυβο θα κάνει με τόσο aggressive profile. Θα πας settings-fan-enable user defined και βάλε ένα curve σαν το δικό μου στα 68C-65% fan Apply και το (απ)ενεργοποιείς από το user define δίπλα στο fan speed.Σε αυτό το curve η δικιά μου έπεσε -8C σε βαρύ gaming από auto.Mετά ανάλογα πόσο θόρυβο αντέχεις ανεβάζεις το επόμενο κουτάκι. Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από Westbaum
ICE-T Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 50 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Θα το κάνω μετά το μπάνιο γιατί θέλω και εγώ υδροψυξη. 860 δεν με 870 και τους ανεμιστηρες της καρτας στο 75% επεσα αρκετα. Με fan στο auto πεσαμε 5 βαθμους απο τους 75-76 Θελω να το βαλω οταν παει πανω απο 60 βαθμους να δουλευουν 80% οι ανεμιστηρες της καρτας. Αλλα δεν ξερω πως; 😂 Αναψε μια λαμπάδα στον Arkin που έκατσε και ασχολήθηκε το παιδί και σε βοήθησε, σε αυτή την διαδικασία . 5
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 4 λεπτά πριν, ICE-T είπε Αναψε μια λαμπάδα στον Arkin που έκατσε και ασχολήθηκε το παιδί και σε βοήθησε, σε αυτή την διαδικασία . Φυσικα και τον ευχαριστω πολυ που σπαταλησε τον χρονο του για μενα του το χρωσταω. 1
ICE-T Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε Φυσικα και τον ευχαριστω πολυ που σπαταλησε τον χρονο του για μενα του το χρωσταω. μην τα λες σε εμένα σε εκείνον 😂 1
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 11 λεπτά πριν, Westbaum είπε Πολύ θόρυβο θα κάνει με τόσο aggressive profile. Θα πας settings-fan-enable user defined και βάλε ένα curve σαν το δικό μου στα 68C-65% fan Apply και το (απ)ενεργοποιείς από το user define δίπλα στο fan speed.Σε αυτό το curve η δικιά μου έπεσε -8C σε βαρύ gaming από auto.Mετά ανάλογα πόσο θόρυβο αντέχεις ανεβάζεις το επόμενο κουτάκι. Το εβαλα 60-60 70-70 -80-80 90-90 😂 1 ώρα πριν, Arkin είπε Πολυ περιεργο να σε πηγαινει παλι 75 watt ισως να μην δειχνει σωστα? Γιατι επεσες πολυ σε ρευμα με τοσα volt να σε πηγαινει παλι 75 δεν μπορει κατι αλλο συμβαινει εδω. Ισως στο 75% τα fans να ζητανε παραπανω ρευμα και να μην επαρκει για αυτο να το ανεβασεις λιγο 860 η 870 τη συχνοτητα αστην οπως ειναι. Να πω ευχαριστω που αφιερωσες χρονο να με βοηθησεις το χρωσταω. 3
Arkin Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Αψογα Λευτερη χαιρομαι που εφτιαξαν αρκετα οι θερμοκρασιες και κρατησες και τις επιδοσεις εισαι πανω απο stock σιγουρα με τα 2800 γενικα μπορεις να παιξεις μεχρι 900 ρευμα και απο εκει και περα βλεπεις για συχνοτητα αναλογα που θα κατσει το silicon. Και για τα temps οτι σε ειπε ο west μπορεις να τα ρυθμισεις οπως θελεις αναλογα την θερμοκρασια γενικα οι blackwell εχουν οριο τους 88 βαθμους μετα ξεκινανε το throttle οποτε θα ελεγα οτιδηποτε κατω απο 75 ειναι οκ ειδικα με 29 ambient θυμιζει καλοκαιρι χωρις κλιματιστικο και ιδανικα <70 για 99% gpu usage μετα απο 1 ωρα gaming ειναι οτι καλυτερο. Να την απολαυσεις η καρτα ειναι πολυ καλη ισως υπαρχει και αλλο μερος για να πεσεις αρκετα σε θορυβο απο τα fans με χαμηλοτερο ρευμα και λιγο χαμηλοτερη συχνοτητα να βρεις το ιδανικο που σε βολευει εσενα απο αποψη performance/watt/θορυβος/θερμοκρασιες.
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 10 λεπτά πριν, Arkin είπε Αψογα Λευτερη χαιρομαι που εφτιαξαν αρκετα οι θερμοκρασιες και κρατησες και τις επιδοσεις εισαι πανω απο stock σιγουρα με τα 2800 γενικα μπορεις να παιξεις μεχρι 900 ρευμα και απο εκει και περα βλεπεις για συχνοτητα αναλογα που θα κατσει το silicon. Και για τα temps οτι σε ειπε ο west μπορεις να τα ρυθμισεις οπως θελεις αναλογα την θερμοκρασια γενικα οι blackwell εχουν οριο τους 88 βαθμους μετα ξεκινανε το throttle οποτε θα ελεγα οτιδηποτε κατω απο 75 ειναι οκ ειδικα με 29 ambient θυμιζει καλοκαιρι χωρις κλιματιστικο και ιδανικα <70 για 99% gpu usage μετα απο 1 ωρα gaming ειναι οτι καλυτερο. Να την απολαυσεις η καρτα ειναι πολυ καλη ισως υπαρχει και αλλο μερος για να πεσεις αρκετα σε θορυβο απο τα fans με χαμηλοτερο ρευμα και λιγο χαμηλοτερη συχνοτητα να βρεις το ιδανικο που σε βολευει εσενα απο αποψη performance/watt/θορυβος/θερμοκρασιες. Σε ευχαριστω πιστευω καλα ειμαι μην την σκαλιζω αλλο και απο θορυβο ποιο πολυ κανει ενας ανεμιστηρας Morris με το διπλο πτερυγιο που εχω εδω στον χωρο παρα ο υπολογιστης. Ετσι και αλλιως κανα δυωρο την βδομαδα θα παιζει ο μικρος. 1
azazil1190 Δημοσ. πριν από 30 λεπτά Δημοσ. πριν από 30 λεπτά (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Σε ευχαριστω πιστευω καλα ειμαι μην την σκαλιζω αλλο και απο θορυβο ποιο πολυ κανει ενας ανεμιστηρας Morris με το διπλο πτερυγιο που εχω εδω στον χωρο παρα ο υπολογιστης. Ετσι και αλλιως κανα δυωρο την βδομαδα θα παιζει ο μικρος. Μπράβο στο Γιώργο για την βοήθεια! Πέρα από αυτό ανέβασε λίγο τα φανς δεν θα πάθει κάτι. Είναι πιο ζεστή υλοποίηση από άλλες και έχουμε πλέον και ζεστες.Οποτε ένα πιο επιθετικό προφίλ στο ΑΒ δεν θα κάνει κακό. Για μένα βάλε στο ab στους 25-28c(idle)να είναι στο 40-50% τα φανς ώστε να μην προλαβαίνει η κάρτα να σηκώσει θερμοκρασίες γρήγορα.(Είμαι κατά του φαν στοπ) Μετά ανάλογα όπως σε βολεύει κ ανάλογα τον θόρυβο που θες. Πόσο θόρυβο να κάνει ?επίσης εάν παίζει με ηχεία ο μικρός η με ακουστικά δεν θα ακούει τίποτα . Επεξ/σία πριν από 28 λεπτά από azazil1190
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 25 λεπτά Δημοσ. πριν από 25 λεπτά 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε Πόσο θόρυβο να κάνει ?επίσης εάν παίζει με ηχεία ο μικρός η με ακουστικά δεν θα ακούει τίποτα . Θα ακουμε οι υπολοιποι. 😂 Δεν ειναι σε καποιο δωματιο ο υπολογιστης αλλα στην μεση του πουθενα ουτε μια γωνια να τον βαλω δεν υπαρχει. Κανονικα με laptop επρεπε να ειμαι. Οσο για τους ανεμιστηρες το 90% η χρηση του υπολογιστη ειναι για να χαζευω στο ιντερνετ και κατεβαστηρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα