Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Καλησπέρα στην παρέα θα ήθελα για άλλη μία φορά τα φώτα σας την βοήθεια σας θέλω να μου πείτε την πραγματική σας άποψη. Πριν από κανένα μήνα πήρα μία 5080. Είμαι καλά αν και μερικές φορές δεν είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Μόνο για παιχνίδια την θέλω την κάρτα και βρέθηκε μία πολύ καλή προσφορά ASUS TUF Gaming 5090 2200 Τι λέτε να κάνω το βήμα; Δεν είμαι κανένας hard core gamer Απλά μην αρέσει να τα παίζω στο τέρμα τα γραφικά!! Η οθόνη που έχω είναι μία Samsung odyssey 49’ με έναν core i9 13900

Tuf 5090 στα 2200 εννοείται χτυπάς χωρίς ερώτηση....είναι άψογη τιμή!

• Like 4
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε

Καλησπέρα στην παρέα θα ήθελα για άλλη μία φορά τα φώτα σας την βοήθεια σας θέλω να μου πείτε την πραγματική σας άποψη. Πριν από κανένα μήνα πήρα μία 5080. Είμαι καλά αν και μερικές φορές δεν είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Μόνο για παιχνίδια την θέλω την κάρτα και βρέθηκε μία πολύ καλή προσφορά ASUS TUF Gaming 5090 2200 Τι λέτε να κάνω το βήμα; Δεν είμαι κανένας hard core gamer Απλά μην αρέσει να τα παίζω στο τέρμα τα γραφικά!! Η οθόνη που έχω είναι μία Samsung odyssey 49’ με έναν core i9 13900

καλή τιμή για 5090 .

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ICE-T είπε

καλή τιμή για 5090 .

Ναι από μαγαζί είναι Εδώ στη Γερμανία. Αν και πρέπει να οδηγήσω τρεισήμισι ώρες για να πάω εκεί παρόλα αυτά όμως θα πάω

15 λεπτά πριν, ICE-T είπε

καλή τιμή για 5090 .

Από 5080 σε ρεύμα αφού δουλεύει χωρίς προβλήματα δεν θα έχω πρόβλημα φαντάζομαι ε ; Στα καλώδια εννοώ 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Για μένα βάλε στο ab στους 25-28c(idle)να είναι στο 40-50% τα φανς ώστε να μην προλαβαίνει η κάρτα να σηκώσει θερμοκρασίες γρήγορα.(Είμαι κατά του φαν στοπ)

Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος που θα ήθελε να κρατήσει χρόνια τη GPU.

Κρύο (λόγω των fans) - Ζέστη - κρύο - ζέστη - κρύο - ζέστη είναι η συνταγή για σίγουρη αποτυχία του solder της GPU/μνημών κτλ κτλ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Ναι από μαγαζί είναι Εδώ στη Γερμανία. Αν και πρέπει να οδηγήσω τρεισήμισι ώρες για να πάω εκεί παρόλα αυτά όμως θα πάω

Από 5080 σε ρεύμα αφού δουλεύει χωρίς προβλήματα δεν θα έχω πρόβλημα φαντάζομαι ε ; Στα καλώδια εννοώ 

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Που την βρηκες αυτη να χτυπησω και εγω μια δευτερη που θελω; 😜 

Το ρωτας αν αξιζει σε αυτη την τιμη;

5 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Ερχομαι οδηγωντας στειλε λινκ να κανω και ενα οδικο Γερμανια lol

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ.
2 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Που την βρηκες αυτη να χτυπησω και εγω μια δευτερη που θελω; 😜 

Το ρωτας αν αξιζει σε αυτη την τιμη;

Ερχομαι οδηγωντας στειλε λινκ να κανω και ενα οδικο Γερμανια lol

Αννόβερο φίλε Ξεκίνα μπάνιο!!! Εγώ θέλω 3 ώρες να πάω από Δευτέρα 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Απλά ρίξε ένα σκαλί κάτω ορισμένες ρυθμίσεις γραφικών και συνέχισε ότι κάνεις..εφόσον είσαι casual gamer δεν βλέπω το λόγο να αγοράσεις καλύτερη κάρτα από αυτή που ήδη έχεις. Θα μου πεις μα 2200 η 5090? Ναι ok αλλά do you really need it?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Westbaum είπε

Μένει από vram και σε Full HD high😄
2025-05-24-214840.png

Τα χαμηλά tiers είναι κοροϊδία τα τελευταία χρόνια απλά. Έχεις και την AMD να σου λέει ότι η πλειοψηφία των gamers δεν χρειάζεται πάνω από 8GB VRAM, στη μλκία είναι μαζί καρτελάκι τα παιδιά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, music_lover είπε

Απλά ρίξε ένα σκαλί κάτω ορισμένες ρυθμίσεις γραφικών και συνέχισε ότι κάνεις..εφόσον είσαι casual gamer δεν βλέπω το λόγο να αγοράσεις καλύτερη κάρτα από αυτή που ήδη έχεις. Θα μου πεις μα 2200 η 5090? Ναι ok αλλά do you really need it?

Προφανώς κ όχι ! Απλά σκέφτομαι το future proof , το ότι ποτέ δεν είχα κάτι τόσο δυνατό και η 5080 μου βγήκε τζάμπα οπότε εάν την πουλήσω στην ουσία 1000€ θα μου κοστίσει η 5090 , μην ρωτήσεις πως μου βγήκε τζάμπα . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...