Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορω να ξεκιναει ο υπολογιστης με τις ρυθμισεις που εχω κανει στο Afterburner?

Ξεκιναει ετσι και πρεπει να πατησω το 1 και το check καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη και εχω βαλει να κεξιναει το Afterburner μαζι με τα WIndows

Τι δεν κανω σωστα;

Στιγμιότυπο οθόνης (23).png

Στιγμιότυπο οθόνης (24).png

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Πως μπορω να ξεκιναει ο υπολογιστης με τις ρυθμισεις που εχω κανει στο Afterburner?

Ξεκιναει ετσι και πρεπει να πατησω το 1 και το check καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη και εχω βαλει να κεξιναει το Afterburner μαζι με τα WIndows

Τι δεν κανω σωστα;

Στιγμιότυπο οθόνης (23).png

Στιγμιότυπο οθόνης (24).png

Πάνω δεξιά πατάς το κουμπί που μοιάζει με αυτό των windows και θα ξεκινάει με αυτές τις ρυθμίσεις.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Πάνω δεξιά πατάς το κουμπί που μοιάζει με αυτό των windows και θα ξεκινάει με αυτές τις ρυθμίσεις.

Να γινει μπλε απο γκρι;

Επρεπε να ξεκλειδωσω το λουκετο για να μπορω να κανω κλικ στο σημα των WIndows τωρα πρεπει να το κλειδωσω ξανα;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Να γινει μπλε απο γκρι;

Επρεπε να ξεκλειδωσω το λουκετο για να μπορω να κανω κλικ στο σημα των WIndows τωρα πρεπει να το κλειδωσω ξανα;

Δεν έχει σχέση το λουκέτο. Απλώς πατάς το κουμπί με το σήμα των Windows και ξεκινάει με αυτές τις ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Δουλεψε! Mια ακομα ερωτηση, εχω βαλει να ξεκιναει με τα windows αλλα να κλεινει κατω στην μπαρα.

Οταν το ανοιγω πρεπει να το κλεινω με - για να παει παλι στην μπαρα η μπορω να το κλεισω εντελως με Χ;

Η με το Χ δεν δουλευουν πλεον οι ρυθμισεις;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε

Δουλεψε! Mια ακομα ερωτηση, εχω βαλει να ξεκιναει με τα windows αλλα να κλεινει κατω στην μπαρα.

Οταν το ανοιγω πρεπει να το κλεινω με - για να παει παλι στην μπαρα η μπορω να το κλεισω εντελως με Χ;

Η με το Χ δεν δουλευουν πλεον οι ρυθμισεις;

Εφόσον έχεις πατήσει το κουμπί με το σήμα των Windows, είτε το κλείσεις με "Χ" είτε δεν ξεκινάει καθόλου, δεν παίζει κανένα ρόλο μιας και κρατάει τις ρυθμίσεις.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Η 5080 που έχεις τώρα είναι 2η καλύτερη κάρτα γραφικών που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, για να βάλουμε τα πράγματα σωστή τους διάσταση. Αν και εφόσον την πήρες δωρεάν και μπορείς να την πουλήσεις σε καλή τιμή και σου περισσεύουν και 1000€ ευρώ τα οποία θα κάθονται σε ένα pc tower επειδή είσαι casual user τότε προχώρα.. για μένα η αγορά κάρτας άνω των 1000€ ευρώ αξίζει εφόσον την αξιοποιείς παίζοντας.

Σε ευχαριστώ! Είναι το κάτι διαφορετικό γι’ αυτό το λόγο θέλω να την έχω του χρόνου θα βγουν και καινούργια παιχνίδια οπότε είναι καλή επένδυση αυτή τη στιγμή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...