Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, korakios είπε

σαν future proof , μπορεί πχ σε 3 χρόνια να θέλει 1440p και οι κονσόλες θα είναι στα 16gb

Δεν ανέφερε ο συμφορουμίτης κάτι τέτοιο, άρα δεν έχει νόημα να προτείνουμε βάση υποθέσεων.

15 λεπτά πριν, korakios είπε

είδα οτι πρότειναν την 5070 doa

Πρότεινα την 5070 αν θέλει το κάτι παραπάνω σε απόδοση(και κόστος φυσικά), αυστηρά για το monitor που έχει, κοινώς 1080p 144hz.

Εννοείται ότι και η 5060ti 16GB ειναι μια χαρά φθηνότερη επιλογή.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Αξίζει όμως ο συμφορουμίτης να δώσει 450+ για να πάρει μόνο ~30% για 1080p gaming (που μάλλον δεν θα γλιτώνει το 720p internal σε κάποια πολύ βαριά παιχνίδια)? 

Πέρα από την μετάβαση στα 16gb vram, μου ακούγεται λίγο meh.

Μου φαίνεται πάνε οι εποχές που απλά με skip μιας γενιάς έκανες καλό άλμα επιδόσεων.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 24/5/2025 στις 10:22 ΠΜ, azazil1190 είπε

Μπράβο στο Γιώργο για την βοήθεια!

Πέρα από αυτό ανέβασε λίγο τα φανς δεν θα πάθει κάτι. Είναι πιο ζεστή υλοποίηση από άλλες και έχουμε πλέον και ζεστες.Οποτε ένα πιο επιθετικό προφίλ στο ΑΒ δεν θα κάνει κακό.

Για μένα βάλε στο ab στους 25-28c(idle)να είναι στο 40-50% τα φανς ώστε να μην προλαβαίνει η κάρτα να σηκώσει θερμοκρασίες γρήγορα.(Είμαι κατά του φαν στοπ)

Μετά ανάλογα όπως σε βολεύει κ ανάλογα τον θόρυβο που θες. Πόσο θόρυβο να κάνει ?επίσης εάν παίζει με ηχεία ο μικρός η με ακουστικά δεν θα ακούει τίποτα .

Δεν μου δουλευει το fan stop μαλλον επειδη εχω επιλεξει να διαχειριζεται το Afterburner τους ανεμιστηρες.

Θα προτιμουσα να δουλευε γιατι το 90% ο υπολογιστης ειναι για να χαζευω στο ιντερνετ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Δεν μου δουλευει το fan stop μαλλον επειδη εχω επιλεξει να διαχειριζεται το Afterburner τους ανεμιστηρες.

Θα προτιμουσα να δουλευε γιατι το 90% ο υπολογιστης ειναι για να χαζευω στο ιντερνετ.

Αδερφέ δεν γίνεται να δουλεύουν όλα μαζί,σε λίγο θα θες να φτιάχνει και καφέ μόνο του, αφού είναι για να χαζεύεις ταινίες γιατί έχεις μπει στο τρυπακι και πήρες 5080 ? Επειδή είμαι χαζός ρωτάω , γιατί μία λες βλέπεις ταινίες και μια είναι του μικρού ,στα μικρά παίρνουν τάμπλετ και κονσόλα να παίζουν για να μην σου ζαλίζουν τα ριπαπα όλοι την ώρα.

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, ICE-T είπε

Αδερφέ δεν γίνεται να δουλεύουν όλα μαζί,σε λίγο θα θες να φτιάχνει και καφέ μόνο του, αφού είναι για να χαζεύεις ταινίες γιατί έχεις μπει στο τρυπακι και πήρες 5080 ? Επειδή είμαι χαζός ρωτάω , γιατί μία λες βλέπεις ταινίες και μια είναι του μικρού ,στα μικρά παίρνουν τάμπλετ και κονσόλα να παίζουν για να μην σου ζαλίζουν τα ριπαπα όλοι την ώρα.

Δεν είπα χαζεύω ταινίες αλλά χαζεύω σελιδες στο ίντερνετ.

Και επεξεργασία βίντεο κάνω άρα μου χρειάζεται το Cuda και ο μικρός παίζει παιχνίδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Δεν είπα χαζεύω ταινίες αλλά χαζεύω σελιδες στο ίντερνετ.

Και επεξεργασία βίντεο κάνω άρα μου χρειάζεται το Cuda και ο μικρός παίζει παιχνίδια.

Τι βίντεο είναι αυτά που επεξεργαζεσαι και δεν σου κάνει η ενσωματωμένη κάρτα του 14700K?

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ICE-T είπε

Τι βίντεο είναι αυτά που επεξεργαζεσαι και δεν σου κάνει η ενσωματωμένη κάρτα του 14700K?

4k αλλα ηθελε ο μικρος να παρω καλυτερη καρτα και για αυτο τον λογο δωσαμε και το PS5

Στην ουσια πουλησα την 4070s για να βρω καμια 4070 ti s για να παω απο 12 στα 16GB αλλα οταν τις πουλανε 900 και 950 ευρω με χρηση 1 1.5 χρονο και βρισκεις με 1000 5080 2 μηνων εσυ τι θα αγοραζες;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

4k αλλα ηθελε ο μικρος να παρω καλυτερη καρτα και για αυτο τον λογο δωσαμε και το PS5

Στην ουσια πουλησα την 4070s για να βρω καμια 4070 ti s για να παω απο 12 στα 16GB αλλα οταν τις πουλανε 900 και 950 ευρω με χρηση 1 1.5 χρονο και βρισκεις με 1000 5080 2 μηνων εσυ τι θα αγοραζες;

Η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του 14700Κ κάνει πολύ καλή δουλειά έχει 2 ξεχωριστά τσιπ μπορεί να τα πηγαίνει και καλύτερα από την 5080,πληροφοριακά το αναφέρω, αν σου περίσσευαν καλά έκανες και την αγόρασες.. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ICE-T είπε

Η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του 14700Κ κάνει πολύ καλή δουλειά έχει 2 ξεχωριστά τσιπ μπορεί να τα πηγαίνει και καλύτερα από την 5080,πληροφοριακά το αναφέρω, αν σου περίσσευαν καλά έκανες και την αγόρασες.. 

550 εδωσα 4070s συν 350 το PS5 100 ευρω συν μου βγηκε η καρτα και αν υπολογισω οτι τα περισσοτερα παιχνιδια που θελει ο μικρος τα βρηκα απο τον θειο πιστευω καλα ηταν.

Ασε που ησυχασε το κεφαλι μου γιατι ο γιος ηθελε να παιξει PS5 η κορη να δει ταινια και ειχαμε Ομηρικες μαχες εδω μεσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/5/2025 στις 1:53 ΜΜ, ΔημητρηςΜπιστιολης είπε

1080p gaming.

Tι παιχνιδια παιζεις/εχεις σκοπο να παιξεις;
Auτο ειναι το βασικοτερο απο ολα για το ποια θα επιλεξεις.
1080p παιζεις
με 5060 των 300€ (ARPG, MMO, RTS, MOBA, light Single Player)
με 5060Ti 16gb των 450€(Single Player )
με 5070 των 580€ αν εχεις σκοπο να παιξεις με RT Ultra ΑΑΑ games σε High FPS.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, just getting started είπε

Αξίζει όμως ο συμφορουμίτης να δώσει 450+ για να πάρει μόνο ~30% για 1080p gaming (που μάλλον δεν θα γλιτώνει το 720p internal σε κάποια πολύ βαριά παιχνίδια)?

Αν δεν μπορεί/δεν θέλει χρηματικά να ανέβει, προφανώς. Μιλάμε για σχεδόν 30% χρηματικά διαφορά μεταξύ 5060ti 16GBG και 5070 12GB.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...