LLLEFTERIS Δημοσ. Κυριακή στις 04:37 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:37 μμ 59 λεπτά πριν, psof είπε The 30% lower limit equals 1200 RPM and it's annoying as hell when it goes from 0 RPM mode to 1200 in an instant 30% και 1200 ειναι και στην 5080 Shadow που εχω και μπορω να σου πω ακομα και στο 60% κοιμασαι διπλα απο τον υπολογιστη. 2
Fulgore Δημοσ. Κυριακή στις 04:42 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:42 μμ 3 ώρες πριν, filipprin είπε Ψαχνω για μια 5070.Στο σκρουτζ βλεπω οτι υπαρχουν δυο ειδων.Με 650 βατ τροφοδοτικο και τα κλασικα 2Χ8 πιν ΚΑΙ 750 βατ με το καινουργιο 16πιν κονεκτορα οπου δινεται αναταπτορας στην συσκευσια.Υπαρχει διαφορα στις επιδοσεις μεταξυ των δυο εκδοσεων σε στανταρ λειτουργεια η μονο στο οβερκλοκ. Καμια διαφορά δεν υπάρχει στις επιδόσεις, ανεξαρτήτως τροφοδοσίας. Η μονη διαφορά που υπάρχει μεταξύ των εταιρειών ειναι στα πόσα MHZ τρέχει η κάθε κάρτα(κυρίως οι OverClock εκδόσεις),και μετά στο σύστημα ψύξης/θόρυβο. Αυτό που γράφεται για την Zotac πιθανώς να αφορά φθηνότερο μοντέλο να μην έχει fan stop. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. Κυριακή στις 04:51 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:51 μμ (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Fulgore είπε Καμια διαφορά δεν υπάρχει στις επιδόσεις, ανεξαρτήτως τροφοδοσίας. Η μονη διαφορά που υπάρχει μεταξύ των εταιρειών ειναι στα πόσα MHZ τρέχει η κάθε κάρτα(κυρίως οι OverClock εκδόσεις),και μετά στο σύστημα ψύξης/θόρυβο. Αυτό που γράφεται για την Zotac πιθανώς να αφορά φθηνότερο μοντέλο να μην έχει fan stop. Μαλλον fan stop δεν εχει ουτε η δικια μου και δεν φταει το Afterburner που εχω βαλει γιατι δεν υπαρχει πουθενα αναφορα για fan stop ασχετα που υπαρχει η επιλογη στο MSi Center Επεξ/σία Κυριακή στις 04:51 μμ από LLLEFTERIS
Fulgore Δημοσ. Κυριακή στις 04:57 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:57 μμ (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Μαλλον fan stop δεν εχει ουτε η δικια μου και δεν φταει το Afterburner που εχω βαλει γιατι δεν υπαρχει πουθενα αναφορα για fan stop ασχετα που υπαρχει η επιλογη στο MSi Center https://storage-asset.msi.com/datasheet/vga/global/GeForce-RTX-5080-16G-SHADOW-3X-OC.pdf Επεξ/σία Κυριακή στις 05:00 μμ από Fulgore 1
filipprin Δημοσ. Κυριακή στις 05:09 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:09 μμ 22 λεπτά πριν, Fulgore είπε Καμια διαφορά δεν υπάρχει στις επιδόσεις, ανεξαρτήτως τροφοδοσίας. Η μονη διαφορά που υπάρχει μεταξύ των εταιρειών ειναι στα πόσα MHZ τρέχει η κάθε κάρτα(κυρίως οι OverClock εκδόσεις),και μετά στο σύστημα ψύξης/θόρυβο. ok αλλα η μια ζηταει 650 και η αλλη 750 βατ τροφοδοτικο.Αυτα τα 100 βατ διαφορα που πανε. Οποτε τρεχουν τα ιδια ακριβως ρολογια και τις ιδιες ακριβώς επιδοσεις σε στοκ.
Fulgore Δημοσ. Κυριακή στις 05:15 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:15 μμ Μόλις τώρα, filipprin είπε ok αλλα η μια ζηταει 650 και η αλλη 750 βατ τροφοδοτικο.Αυτα τα 100 βατ διαφορα που πανε. Οποτε τρεχουν τα ιδια ακριβως ρολογια και τις ιδιες ακριβώς επιδοσεις σε στοκ. Η μια είναι απλή έκδοση, ενώ η άλλη είναι υποτίθεται overclock έκδοση, άρα έχει λίγο υψηλότερα ρολόγια και πιθανώς να τραβάει λίγο παραπάνω ρεύμα. Θα βοηθούσε περισσότερο αν ανέφερες ποια ειναι τα 2 μοντέλα στα οποία αναφέρεσαι. Δες πχ πόσο παραπάνω καταναλώνει μια Asus Tuf 5070 που ζητάει 750W τροφοδοτικό σε σχεση με την παραπάνω απόδοση https://www.techpowerup.com/review/asus-geforce-rtx-5070-tuf-oc/34.html https://www.techpowerup.com/review/asus-geforce-rtx-5070-tuf-oc/42.html
filipprin Δημοσ. Κυριακή στις 05:27 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:27 μμ (επεξεργασμένο) βλεπω 2% διαφορα στην αποδοση και 1 W διαφορα.Το ερωτημα και κλεινω εδω.Με 650 καλο τροφοδοτικο να παρω 5070 που ζηταει ονομαστικα 750 η να μην το ρισκάρω? 12 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δες πχ πόσο παραπάνω καταναλώνει μια Asus Tuf 5070 που ζητάει 750W τροφοδοτικό σε σχεση με την παραπάνω απόδοση Επεξ/σία Κυριακή στις 05:28 μμ από filipprin
Fulgore Δημοσ. Κυριακή στις 05:36 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:36 μμ 6 ώρες πριν, thanosAIAS είπε Έχεις επενδύσει τόσα χρήματα σε καλό hardware, gpu, CPU μην τσιγκουνευεσαι το τροφοδοτικό. Να πάρεις ένα καλό seasonic ATX 3.0 1000αρι να σου κρατήσει και μελλοντικά. Ιδανικά να πάρεις ένα 1200αρι. Ιδανικά 1200W τροφοδοτικό για 5080+ 9800x3d? 🤑 1 1
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 06:01 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:01 μμ 6 ώρες πριν, thanosAIAS είπε Κάτσε να δούμε πόσο κομμένο από το μεγαλο τσιπ θα είναι η 6090. Κάτι μου λέει ότι θα αρχίσει να συρρικνώνει και το high end. Έχεις επενδύσει τόσα χρήματα σε καλό hardware, gpu, CPU μην τσιγκουνευεσαι το τροφοδοτικό. Να πάρεις ένα καλό seasonic ATX 3.0 1000αρι να σου κρατήσει και μελλοντικά. Ιδανικά να πάρεις ένα 1200αρι. Εγω θα ελεγα 2000watt να βαλει και το θερμοσιφωνα πανω. Με ενα 750αρι ειναι παραπανω απο αρκετα για 5080 και 9800x3d. Πανω απο 500watt δεν προκειται να δει ποτε το συστημα οχι να χρειαζεται και 1000αρι ποσο μαλλον 1200. 2
thanosAIAS Δημοσ. Κυριακή στις 06:50 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:50 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Ιδανικά 1200W τροφοδοτικό για 5080+ 9800x3d? 🤑 Για να ειναι καλυμμενος μελλοντικα το λέω, μπορει να θελει να παρει μια 6090 αργότερα. Το έγραψα κιόλας δεν διαβάζεις; Οι κάρτες αυτές θέλουν ATX 3.0 έχουν spikes μέχρι και τριπλάσια του φορτίου που καταναλώνουν. 49 λεπτά πριν, Arkin είπε Εγω θα ελεγα 2000watt να βαλει και το θερμοσιφωνα πανω. Με ενα 750αρι ειναι παραπανω απο αρκετα για 5080 και 9800x3d. Πανω απο 500watt δεν προκειται να δει ποτε το συστημα οχι να χρειαζεται και 1000αρι ποσο μαλλον 1200. Αυτές οι εξυπνάδες...διαβάζουμε τι γράφει ο άλλος. ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ Επεξ/σία Κυριακή στις 06:51 μμ από thanosAIAS
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 07:02 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:02 μμ 10 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε Για να ειναι καλυμμενος μελλοντικα το λέω, μπορει να θελει να παρει μια 6090 αργότερα. Το έγραψα κιόλας δεν διαβάζεις; Οι κάρτες αυτές θέλουν ATX 3.0 έχουν spikes μέχρι και τριπλάσια του φορτίου που καταναλώνουν. Αυτές οι εξυπνάδες...διαβάζουμε τι γράφει ο άλλος. ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ Τι θα πει μελλοντικα? Ο φιλος ειπε θα παρει 5080 εχει κανει και UV τον επεξεργαστη και του προτεινεις 1000αρι και ειπες και για 1200. Εγω εχω 750αρι RMX απο το 2017 εχω βαλει πανω 10 καρτες και πανω απο 500watt σε full load δεν το εχω δει ποτε. Δεν ειπε οτι θα παρει 5090 και 14900k και θα τα εχει στο τερμα που εκει οκ θες 1000αρι το λιγοτερο. Μπορει να κανει τη δουλεια του με 120 ευρω και με το παραπανω δεν εχει νοημα για μενα να προτεινουμε να δωσει 50% πανω χρηματα για κατι αχρειαστο.
Fulgore Δημοσ. Κυριακή στις 08:43 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:43 μμ 1 ώρα πριν, thanosAIAS είπε Για να ειναι καλυμμενος μελλοντικα το λέω, μπορει να θελει να παρει μια 6090 αργότερα. Αν θέλει να πάρει 6090 αργότερα, να αγοράσει τότε το κατάλληλο τροφοδοτικό, όπως έκαναν και οι περισσότεροι όταν ήρθε η ώρα να πάρουν 4090 ή κυρίως 5090. Αν πάλι δεν αγοράσει ποτέ τέτοιας κατηγορίας κάρτα, για ποιο λόγο να δώσει νωρίτερα τόσα λεφτά για τροφοδοτικό??? 2
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Κυριακή στις 09:23 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:23 μμ (επεξεργασμένο) Microsoft Agility SDK DirectX Now Adds Shader Execution Reordering & Opacity Micromaps Support, Huge Ray Tracing Improvements On NVIDIA Hardware "By reducing divergence and improving parallelism, SER supported hardware can deliver a boost in performance up to 2x faster in path traced games." Επεξ/σία Κυριακή στις 09:25 μμ από BlurayMoviesGreece
Psycho_Warhead Δημοσ. Κυριακή στις 09:36 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 09:36 μμ Αυτά τα υποστήριξαν ήδη οι RTX 40 στο Cyperbunk 2077.
whiteman7 Δημοσ. Κυριακή στις 10:23 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:23 μμ 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Ιδανικά 1200W τροφοδοτικό για 5080+ 9800x3d? 🤑 1000W
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα