LLLEFTERIS Δημοσ. Τρίτη στις 06:33 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:33 μμ Το περασα και εγω. Παλιο. Νεο Σαν bios version δεν αλλαζει τιποτα τωρα τι κανει αυτο το firmware ενας Θεος ξερει.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Τρίτη στις 06:37 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:37 μμ Tech Demo και το εχουν ανεβασει σε 1080p... 1 2
Westbaum Δημοσ. Τρίτη στις 06:46 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:46 μμ 7 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Tech Demo και το εχουν ανεβασει σε 1080p... Kαλά έκαναν.Οι κάρτες μας όπως βλέπεις δεν μπορούν για παραπάνω στα τελευταία παιχνίδια🫠 1 5
Πέτρος Δημοσ. Τρίτη στις 06:49 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:49 μμ 10 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Tech Demo και το εχουν ανεβασει σε 1080p... Μας το δείχνει στην ανάλυση που τελικά θα το παίζουμε (είτε internal είτε native), με οποιαδήποτε κάρτα για τα επόμενα 5-6 χρόνια, αν βγει έτσι. Το W3 έφαγε το downgrade της αρκούδας (και πάλι υπέροχο βγήκε οπτικά) για να μπορεί να σταθεί στην κυκλοφορία του. 1 3
Psycho_Warhead Δημοσ. Τρίτη στις 07:00 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 07:00 μμ Αυτό τρέχει real-time σε base PS5 και 60FPS σύμφωνα με το βίντεο.. Κοινώς, πανωλεθρία στο Μιλάνο τα γραφικά.
alexcrx Δημοσ. Τρίτη στις 07:54 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:54 μμ 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Αν δεν εχεις θεμα για ποιο λογο να το κανεις? Μπορεί να σκαλώσω και να την βάλω στό 775 που έχω στήν ντουλάπα , να έχω τπτ black screens ??????? Πέρα απο την πλάκα όταν έχεις το μικρόβιο τών pc κάθε bios και firware update σε βάζει στήν πρίζα(τουλάχιστον εμένα) 1
Arkin Δημοσ. Τρίτη στις 08:01 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:01 μμ 6 λεπτά πριν, alexcrx είπε Μπορεί να σκαλώσω και να την βάλω στό 775 που έχω στήν ντουλάπα , να έχω τπτ black screens ??????? Πέρα απο την πλάκα όταν έχεις το μικρόβιο τών pc κάθε bios και firware update σε βάζει στήν πρίζα(τουλάχιστον εμένα) Καντο απο χθες που το εκανα κανενα θεμα οχι οτι ειχα και πριν αλλα οπως ειπες το μικροβιο κανω και εγω οτι αναβαθμιση βρω μπροστα μου στα παντα στο pc. 1
korakios Δημοσ. Τρίτη στις 08:02 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:02 μμ 3 ώρες πριν, ICE-T είπε Είναι πολλά τα λεφτά και μόνο για 2 παίχτες,αν πάρει λίγο περισσότερα ο ένας δεν έγινε και κάτι. το πρόβλημα είναι οτι σε κάθε κάρτα που πουλάνε έχουν πολλαπλάσια χασούρα , απο εκεί ξεκινά το πρόβλημα 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Μας το δείχνει στην ανάλυση που τελικά θα το παίζουμε (είτε internal είτε native), με οποιαδήποτε κάρτα για τα επόμενα 5-6 χρόνια, αν βγει έτσι. πέρα απο την πλάκα , στα χαρτιά κάνανε πολύ καλή δουλειά στη UE , με έμφαση τις επιδόσεις . Το streaming και λοιπα async καλούδια ίιισως στην πράξη ελαττώσουν τα stutters .
Psycho_Warhead Δημοσ. χθες στις 12:12 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 12:12 πμ (επεξεργασμένο) Btw, την Ciri την έφτιαξαν, μάζεψαν λίγο τα πεταχτά ζυγωματικά που της έδινε μια woke-ανδρική εμφάνιση. ^^Το βίντεο παραμένει θολό πάντως. Επεξ/σία χθες στις 12:17 πμ από Psycho_Warhead 2 1
korakios Δημοσ. χθες στις 12:21 πμ Δημοσ. χθες στις 12:21 πμ 7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε ^^Το βίντεο παραμένει θολό πάντως. ΥΤ compression (καλύτερο πάντως απο το 1080p) και υποθέτω οτι το πολυαγαπημένο μας ΤΑΑ κάνει το θαύμα του 😛
Psycho_Warhead Δημοσ. χθες στις 12:21 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 12:21 πμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Westbaum είπε Kαλά έκαναν.Οι κάρτες μας όπως βλέπεις δεν μπορούν για παραπάνω στα τελευταία παιχνίδια🫠 Τα νούμερα είναι φυσιολογικά, είναι με path-tracing χωρίς upscaling. Η 5090 είναι 40% πάνω από την 4090 στα τελευταία παιχνίδια. Επεξ/σία χθες στις 12:22 πμ από Psycho_Warhead 1
Westbaum Δημοσ. χθες στις 12:38 πμ Δημοσ. χθες στις 12:38 πμ 11 minutes ago, Psycho_Warhead said: Τα νούμερα είναι φυσιολογικά, είναι με path-tracing χωρίς upscaling. Η 5090 είναι 40% πάνω από την 4090 στα τελευταία παιχνίδια. Κάτι πρέπει να παίζει με bandwidth εδώ όταν μπαίνει PT με ultra max.Η 5080 με το 256 bit Mem Bus πνίγεται και είναι τα μισά fps της 5090..
Psycho_Warhead Δημοσ. χθες στις 12:40 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 12:40 πμ 1 λεπτό πριν, Westbaum είπε Κάτι πρέπει να παίζει με bandwidth εδώ όταν μπαίνει PT με ultra max.Η 5080 με το 256 bit Mem Bus πνίγεται και είναι τα μισά fps της 5090.. Η 5080 είναι μια rebranded 4080S σε Blackwell, όπως ακριβώς δείχνει το γράφημα. Είναι κάτω από 4090 και έτσι θα παραμείνει. 1
Arkin Δημοσ. χθες στις 01:04 πμ Δημοσ. χθες στις 01:04 πμ 24 λεπτά πριν, Westbaum είπε Κάτι πρέπει να παίζει με bandwidth εδώ όταν μπαίνει PT με ultra max.Η 5080 με το 256 bit Mem Bus πνίγεται και είναι τα μισά fps της 5090.. Θα ηθελα να δω το ιδιο bench με +3000 μνημες που δινει αρκετο ευρος ακομα να δουμε αν οντως παιζει κατι τετοιο γιατι οντως το 4Κ PT Native ειναι θεοβαρο για τα παντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα