Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 01:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:33 μμ Γενικα ποτε δεν αξιζει να περιμενεις για τιποτα ειδικα σε τετοια προϊοντα δεν ειναι οτι θα παρεις αμαξι η σπιτι. Σημερα θες κατι σημερα το αγοραζεις και απολαμβανεις αυτα που θελεις. Το να περιμενεις για να γλιτωσεις 50-100 ευρω η καποιοι που περιμενουν χρονια για να γλιτωσουν 300-500 ευρω το θεωρω δωρο αδωρο μιας και θα εχεις χασει τοσο καιρο για αυτο που σε αρεσει. Η 5070ti ειναι οτι πιο vfm αυτη τη στιγμη στα 850 και για αυτα που προσφερει σαν συνολο για πιο χαμηλα budget 9070xt στα 700 ειναι solid επιλογη και η 5070 για μεχρι 1440 στα 550 ευρω ειναι οκ και θα παιξεις το 99.9% των παιχνιδιων παραπανω απο καλα. 48 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Όταν #AMD κοιμάσαι και δεν συνεχίζεις την Επιχείρηση με σπιρτάδα, αστραπιαία ακρίβεια κινήσεων, δύναμη και αποφασιστικότητα αυτά είναι τα αποτελέσματα. Ενώ είχες τα βλέμματα στραμμένα πάνω σου με ένα αξιόλογο προϊόν aka RX 9070 (XT). Η στασιμότητα στο να προσαρμόσεις την τιμολογιακή σου πολιτική (ας μπεις και μέσα, έλα άσε τα σάπια, βγάζεις από τα cpu, τις κονσόλες, σερβερς κλπ), όσο ακόμα ο Πράσινος αντίπαλος το έπαιζε ιστορία στην ανύπαρκτη "μεσαία κατηγορία" σαν άλλη Γαλλία των 40s με τη Γραμμή Μαζινό, το 'Μέτωπο' άνοιξε (με την 5070ti να βρίσκεται ΠΙΑ μόλις +100 ευρώ σχεδόν μακριά σου!). Το FSR 4, αν και είναι ένα ΙΣΧΥΡΟ χαρτί, ένα πολύ ανταγωνιστικό εναλλακτικό του DLSS-χωρίς καμία αμφιβολία-, η διάδοση του αργεί και όπως φαίνεται η μεγαλύτερη επέκταση του έχει προγραμματιστεί, χωρίς άλλες αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα, για το 2ο μισό της χρονιάς. Αν και συμπαθώ και τις 2 εταιρείες, είχα gpus και από τα 2 στρατόπεδα (και κανένα τρομερό πρόβλημα, με εξαίρεση τον πρώτο καιρό της 5700ΧΤ το 2019!-αρχές 2020) δεν ξέρω τι να κάνω. Που να κινηθώ για αναβάθμιση (οικονομική) για να γεμίσω την 4Κ 42αρα, καθώς η 3070 δεν αντέχει η άμοιρη. Τα έφαγε τα ψωμιά της. Η σιγουριά του DLSS4 που βρίσκεται γρήγορα παντού προσφέρει μια ασφάλεια αγοράς. Μου "βγαίνει" +120€ πιο πάνω η αγορά μιας 5070Ti, στα 850€, 730€ η 9070XT και 640κάτι η 9070 απλή. Τη στιγμή που μιλάμε αυτες οι τιμές. Σίγουρα ΤΟΣΟ ψηλά δεν έχω ανέβει ποτέ για αγορά κάρτας. Ηταν κατά της 'ιδεολογίας' και του budget που έδινα. Το "όριο" ξεπεράστηκε και έφτασε από το ψυχολογικό των 450€ που είχα μέχρι το 2019/2020 στα 650κατι το 2021 με την ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΝΟΙΑ του mining και όλα τα σκ@τα αυτά. Τώρα τα 850 είναι ένας μισθός. Βέβαια αν με πάει βόλτα για 4-5 χρονάκια με παραχωρήσεις θα τα "βγάλει" τα λεφτά της. Ισως περιμένω για μετά το καλοκαίρι ΑΛΛΑ οι συνθήκες έχουν αλλάξει λόγω mafia the old country + Silent Hill f. πηγές: - https://videocardz.com/newz/amd-expands-fsr4-game-list-to-65-titles-28-new-this-week - https://www.techspot.com/news/108225-nvidia-reaches-historic-92-gpu-market-share-leaves.html - https://github.com/GPUOpen-LibrariesAndSDKs/FidelityFX-SDK/issues/141 ( "opened to all devs in the 2nd half of 2025" ) Αμεσα διαθεσιμη και μια χαρα υλοποιηση. Η 9070xt εχει αρχισει να πεφτει στο 700αρι εξωτερικο οποτε θα πεσει και Ελλαδα λιγο ακομα αλλα εφοσον ξερεις οτι η 5070ti ειναι πιο safe σαν συνολο αυτων που προσφερει επιλογη μην κοιτας κατι αλλο. Ολοι μας δεν περιμεναμε να δωσουμε πανω απο 300-400 ευρω πριν πολλα χρονια και τωρα φτασαμε τα 1000+ αλλα και το 2002 εδινες 69 λεπτα για βενζινη και φτασαμε να πληρωνουμε 2 ευρω + αλλα 100000 πραγματα που ανεβηκαν 3 και 5 φορες πανω. Αυτη ειναι η αγορα εμεις την καναμε ετσι οποτε μπηκαμε στο χορο θα χορεψουμε. https://www.skroutz.gr/s/60349771/gainward-geforce-rtx-5070-ti-16gb-gddr7-phoenix-v1-karta-grafikon.html
Westbaum Δημοσ. Δευτέρα στις 01:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:45 μμ Kαι οι 2 καλές επιλογές σε ικανοποιητικές για την αγορά όπως είναι τιμές.Αν θες DLSS 4 transformer σε πληθώρα τίτλων,MFG και 6-7% καλύτερο raster δίνεις λεφτά στον πέτσα για νέο δερμάτινο.Αν θες να βγάλεις το μωρό για 2 ποτάκια παραπάνω πας στην auntie και περιμένεις να μπει το FSR4 σε περισσότερους τίτλους. 1 1 4
7nisiotis Δημοσ. Δευτέρα στις 01:55 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:55 μμ 20 minutes ago, Arkin said: 5070ti ειναι οτι πιο vfm αυτη τη στιγμη στα 850 Για την zotac πάω (3+2 έτη εγγύηση), καθώς μιλούσα με ένα παλικαράκι στο reddit που την έχει και κατά τα λεγόμενα του (από δοκιμές που λέει πως έκανε) δεν εντόπισε coil whine και είναι δροσερή αρκετά. ΑΥΤΑ τα δυο, πόσο μάλλον το πρώτο, είναι από τα σημαντικότερα, καθώς όπως έχω ξαναπει έχω καλομάθει με την 3070. Βέβαια ο @BlurayMoviesGreece με ανησύχησε για περί της εγγύησης και το ψάχνω καλύτερα. Είμαι φραγκοφονιάς και ψάχνω την φθηνότερη δυνατή επιλογή για 4Κ Single 60 (νέο Mafia ας πούμε) και κανα multiplayer (Warzone/Battlefield) για 120fps σε medium/high graphics. Με την 3070, πέρασα 4 γεμάτα χρόνια χωρίς πολλές παραχωρήσεις σε αυτά που έπαιζα. (1080 βέβαια) *4Κ κάτι δεκαετίας κι ελαφριά μπορεί και τα παίζει οκ. Πχ Alien Isolation 15 minutes ago, Westbaum said: Kαι οι 2 καλές επιλογές σε ικανοποιητικές για την αγορά όπως είναι τιμές.Αν θες DLSS 4 transformer σε πληθώρα τίτλων,MFG και 6-7% καλύτερο raster δίνεις λεφτά στον πέτσα για νέο δερμάτινο.Αν θες να βγάλεις το μωρό για 2 ποτάκια παραπάνω πας στην auntie και περιμένεις να μπει το FSR4 σε περισσότερους τίτλους. Κοιτάω με skroutz plus καλάθι για να "νιώθω ασφαλής" λίγο παραπάνω. Τα φοβάμαι αυτά τα καταστήματα ufo. Σήμερα το βλέπεις , αύριο έφυγε. Εως τώρα επέλεγα eshop/Amazon. Το πρώτο επειδή είναι μόλις 10λ από το σπίτι μου και το δεύτερο... είναι Amazon. Αντε πες στην Ζotac (λογικά) επειδή εχει και εγγραφή για τα έξτρα χρόνια εγγύησης είναι πιο 'safe' επιλογή. Δε βάζει και το κιτρινο καμια Manli να γουστάρουμε 😄 1
Fulgore Δημοσ. Δευτέρα στις 02:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:43 μμ 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Η στασιμότητα στο να προσαρμόσεις την τιμολογιακή σου πολιτική (ας μπεις και μέσα, έλα άσε τα σάπια, βγάζεις από τα cpu, τις κονσόλες, σερβερς κλπ), ''Gaming sales, however, declined 30% on an annual basis, which the company attributed to a decrease in console chip revenue. '' Από εκεί και πέρα τα πράγματα ειναι πολύ απλά στην περίπτωση σου. Η φθηνότερη 4Κ capable κάρτα ειναι η 9070, αν δεν θέλεις να ανέβεις τόσο χρηματικά. Αν κάνεις το βήμα παραπάνω, η 5070ti δείχνει καλύτερη λύση στην περίπτωση σου λόγω παραπάνω εγγύησης και μεγαλύτερης dlss4 υποστήριξης day one, αλλά ανεβαίνεις αρκετά χρηματικά από την πρώτη επιλογή. 1
Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 03:06 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:06 μμ 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Για την zotac πάω (3+2 έτη εγγύηση), καθώς μιλούσα με ένα παλικαράκι στο reddit που την έχει και κατά τα λεγόμενα του (από δοκιμές που λέει πως έκανε) δεν εντόπισε coil whine και είναι δροσερή αρκετά. ΑΥΤΑ τα δυο, πόσο μάλλον το πρώτο, είναι από τα σημαντικότερα, καθώς όπως έχω ξαναπει έχω καλομάθει με την 3070. Βέβαια ο @BlurayMoviesGreece με ανησύχησε για περί της εγγύησης και το ψάχνω καλύτερα. Είμαι φραγκοφονιάς και ψάχνω την φθηνότερη δυνατή επιλογή για 4Κ Single 60 (νέο Mafia ας πούμε) και κανα multiplayer (Warzone/Battlefield) για 120fps σε medium/high graphics. Με την 3070, πέρασα 4 γεμάτα χρόνια χωρίς πολλές παραχωρήσεις σε αυτά που έπαιζα. (1080 βέβαια) *4Κ κάτι δεκαετίας κι ελαφριά μπορεί και τα παίζει οκ. Πχ Alien Isolation Κοιτάω με skroutz plus καλάθι για να "νιώθω ασφαλής" λίγο παραπάνω. Τα φοβάμαι αυτά τα καταστήματα ufo. Σήμερα το βλέπεις , αύριο έφυγε. Εως τώρα επέλεγα eshop/Amazon. Το πρώτο επειδή είναι μόλις 10λ από το σπίτι μου και το δεύτερο... είναι Amazon. Αντε πες στην Ζotac (λογικά) επειδή εχει και εγγραφή για τα έξτρα χρόνια εγγύησης είναι πιο 'safe' επιλογή. Δε βάζει και το κιτρινο καμια Manli να γουστάρουμε 😄 Κοιτα για zotac μπορω να εγγυηθω και η 4070ti και τωρα η 5080 δεν ακουγονται και τερμα oc να τις κανεις και 500fps να εχεις τοσο αθορυβη καρτα στο coil whine ειχα ξανα ακουσει απο την 5700xt reference το 2019 εκεινη βεβαια ηταν blower ειχε θορυβο εκει. Απο δροσια μην σε ανησυχει περα απο την ssf ειναι μια χαρα και με λιγο UV δεν θα ξεπερνας τους 65 ουτε τα καλοκαιρια. Για εγγυηση δεν γνωριζω εγω τις εκανα register στο site της zotac για 5 χρονια συνολο εγγυηση αλλα κατι παραπανω αν δεν χρειαστει δεν γνωριζω. Η 3070 επρεπε να αλλαχτει απο καιρο ειδικα για 4Κ οποτε θα δεις τελειως αλλο gaming με την 5070ti. Απο skroutz καλαθι να παρεις μην ξεχασεις και το wallet στην 5080 πηρα 35 ευρω αμεση επιστροφη και εχεις και την ασφαλεια του skroutz για τα 2 χρονια τουλαχιστον μετα πας στην zotac. Στα 830 ειναι τιμιοτατη και θα παιξει 4Κ μια χαρα ειδικα με MFG κολπα και dlss performance τα παντα.
Fulgore Δημοσ. Δευτέρα στις 03:19 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:19 μμ (επεξεργασμένο) Ενημερωτικά να πούμε ότι στο Skroutz η Zotac 5070ti Solid Core(3slot δηλαδή)κοστίζει 970+ευρώ Spoiler Μονο από Bestprice εχει 1, βέβαια το κατάστημα με οχι τα καλύτερα σχόλια Επεξ/σία Δευτέρα στις 03:24 μμ από Fulgore
Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 03:31 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:31 μμ (επεξεργασμένο) Για 5070ti οπως βλεπω τις τιμες αυτη τη στιγμη για αμεση διαθεσιμοτητα+skroutz αγορα προτεινω την παρακατω στα 879 αλλιως την gainward αλλα για ενα 30αρι νομιζω η PNY ειναι πολυ καλυτερη απο αποψη ψυκτρας. https://www.skroutz.gr/s/60469454/pny-geforce-rtx-5070-ti-16gb-gddr7-overclocked-triple-fan-plus-karta-grafikon-vcg5071t16tfxpb1-o.html Σιγα σιγα ερχονται και οι super Samsung GDDR7 3GB modules now available for DIY purchase in China, RTX 5090 48GB mods incoming? https://videocardz.com/newz/samsung-gddr7-3gb-modules-now-available-for-diy-purchase-in-china-rtx-5090-48gb-mods-incoming Επεξ/σία Δευτέρα στις 04:14 μμ από Arkin
7nisiotis Δημοσ. Δευτέρα στις 04:30 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:30 μμ 1 hour ago, Arkin said: τερμα oc να τις κανεις Δεν κάνω τέτοια πια. Γέρασα. Ούτε undervolting και λοιπά. 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. Δευτέρα στις 04:35 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:35 μμ 1 ώρα πριν, Arkin είπε Κοιτα για zotac μπορω να εγγυηθω και η 4070ti και τωρα η 5080 δεν ακουγονται και τερμα oc να τις κανεις και 500fps να εχεις τοσο αθορυβη καρτα στο coil whine ειχα ξανα ακουσει απο την 5700xt reference το 2019 εκεινη βεβαια ηταν blower ειχε θορυβο εκει. Απο δροσια μην σε ανησυχει περα απο την ssf ειναι μια χαρα και με λιγο UV δεν θα ξεπερνας τους 65 ουτε τα καλοκαιρια. Για εγγυηση δεν γνωριζω εγω τις εκανα register στο site της zotac για 5 χρονια συνολο εγγυηση αλλα κατι παραπανω αν δεν χρειαστει δεν γνωριζω. Η 3070 επρεπε να αλλαχτει απο καιρο ειδικα για 4Κ οποτε θα δεις τελειως αλλο gaming με την 5070ti. Απο skroutz καλαθι να παρεις μην ξεχασεις και το wallet στην 5080 πηρα 35 ευρω αμεση επιστροφη και εχεις και την ασφαλεια του skroutz για τα 2 χρονια τουλαχιστον μετα πας στην zotac. Στα 830 ειναι τιμιοτατη και θα παιξει 4Κ μια χαρα ειδικα με MFG κολπα και dlss performance τα παντα. Επιβεβαιώνω και εγώ με την Zotac Solid 5080. 0 Coil Whine και αθόρυβη... Σαν να μην υπάρχει. 2 1
Aten-Ra Δημοσ. Δευτέρα στις 07:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:45 μμ 200 ευρώ η 9070 από την 5070Ti, ναι είναι καλύτερη η 5070Τι αλλά πολύ μεγάλη η διαφορά τιμής. 1
korakios Δημοσ. Δευτέρα στις 08:58 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:58 μμ (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Αν και συμπαθώ και τις 2 εταιρείες, είχα gpus και από τα 2 στρατόπεδα (και κανένα τρομερό πρόβλημα, με εξαίρεση τον πρώτο καιρό της 5700ΧΤ το 2019!-αρχές 2020) δεν ξέρω τι να κάνω. Που να κινηθώ για αναβάθμιση (οικονομική) για να γεμίσω την 4Κ 42αρα, καθώς η 3070 δεν αντέχει η άμοιρη. Τα έφαγε τα ψωμιά της. Η σιγουριά του DLSS4 που βρίσκεται γρήγορα παντού προσφέρει μια ασφάλεια αγοράς. Μου "βγαίνει" +120€ πιο πάνω η αγορά μιας 5070Ti, στα 850€, 730€ η 9070XT και 640κάτι η 9070 απλή. Τη στιγμή που μιλάμε αυτες οι τιμές. Σίγουρα ΤΟΣΟ ψηλά δεν έχω ανέβει ποτέ για αγορά κάρτας. Ηταν κατά της 'ιδεολογίας' και του budget που έδινα. Το "όριο" ξεπεράστηκε και έφτασε από το ψυχολογικό των 450€ που είχα μέχρι το 2019/2020 στα 650κατι το 2021 με την ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΝΟΙΑ του mining και όλα τα σκ@τα αυτά. Τώρα τα 850 είναι ένας μισθός. Βέβαια αν με πάει βόλτα για 4-5 χρονάκια με παραχωρήσεις θα τα "βγάλει" τα λεφτά της. Ισως περιμένω για μετά το καλοκαίρι ΑΛΛΑ οι συνθήκες έχουν αλλάξει λόγω mafia the old country + Silent Hill f. αν πάρεις τώρα κάρτα , δεν έχεις πολλές επιλογές , είτε 9070 ή 5070ti , είναι χάλια η αγορά ... Στις low end είναι ακόμα πιο χάλια μιας και ξεκινάς είτε με 9060ΧΤ ή σε πράσινη 5060ti , 16G εννοείται . Και μένει και κενό ανάμεσα σε 5060ti με 5070ti ,εκτός αν η πράσινη βγάλει νωρίς την 5070super Σε AMD είναι χειρότερο το σκαλοπάτι .... Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:04 μμ από korakios
7nisiotis Δημοσ. Δευτέρα στις 09:08 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:08 μμ 9 minutes ago, korakios said: αν πάρεις τώρα κάρτα , δεν έχεις πολλές επιλογές , είτε 9070 ή 5070ti , είναι χάλια η αγορά ... Στις low end είναι ακόμα πιο χάλια μιας και ξεκινάς είτε με 9060ΧΤ ή σε πράσινη 5060ti , 16G εννοείται . Και μένει και κενό ανάμεσα σε 5060ti με 5070ti ,εκτός αν η πράσινη βγάλει νωρίς την 5070super Σε AMD είναι χειρότερο το σκαλοπάτι .... Ντάξει δεν καίγομαι και για τώρα, σήμερα ή αυτήν την εβδομάδα. Εχω άνεση έως το Mafia τον Αύγουστο. Δεν είναι και τέλειες οι συνθήκες, αλλά κάπως "καλυτέρευσαν" τα πράγματα με την 5070ti. Δηλαδή παίζει και κάτω από 900, εκεί που πριν λίγο καιρό ήταν μόνιμα πάνω από αυτά και έπιανε χιλιάρικο.
korakios Δημοσ. Δευτέρα στις 09:20 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:20 μμ 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε Ντάξει δεν καίγομαι και για τώρα, σήμερα ή αυτήν την εβδομάδα. Εχω άνεση έως το Mafia τον Αύγουστο. Δεν είναι και τέλειες οι συνθήκες, αλλά κάπως "καλυτέρευσαν" τα πράγματα με την 5070ti. Δηλαδή παίζει και κάτω από 900, εκεί που πριν λίγο καιρό ήταν μόνιμα πάνω από αυτά και έπιανε χιλιάρικο. Καλά , μη συγκρίνεις με το launch , δεν ήταν χιλιάρικο , ήταν 1200-1400 .... Αλλά πιστεύω αφού σε παίρνει να καθυστερήσεις τότε κομπλέ . 4 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Δεν κάνω τέτοια πια. Γέρασα. Ούτε undervolting και λοιπά. άρα υποθέτω σε περίπτωση AMD , δε θα κάθεσαι να ασχοληθείς και με optiscaler για πέρασμα FSR4 σε τίτλους που δεν το έχουν , επομένως κοίτα για πράσινη και αν παίξει στο ενδιάμεσο καμιά προσφορά χτύπα την 5070ti (απλά μην κάνεις το λάθος και πάρεις την απλή 5070) 1
7nisiotis Δημοσ. Δευτέρα στις 09:29 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:29 μμ 9 minutes ago, korakios said: απλή 5070 6
music_lover Δημοσ. Δευτέρα στις 10:21 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:21 μμ Τι ανάλυση οθόνη θα παίρνατε για μια 5070ti? 1440p ή 4k?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα