whiteman7 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Είναι θέμα επιλογών Εγω προτιμω max quality και όσο το δυνατόν να κραταω πολυ ψηλά τα fps με τις ελάχιστες παραχωρήσεις Γενικώς δε διαφωνούμε, είναι θέμα προτεραιοτήτων για τον καθένα Σε μία συντομη αναζήτηση μου είχα τα εξής αποτελέσματα The Nvidia GeForce RTX 5070 Ti's gaming performance at 3840x2160 (4K) versus 3440x1440 (ultrawide 1440p) depends on the pixel count and rendering demands, with 4K being significantly more taxing. Here's a breakdown based on available data: Pixel Count and GPU Load: 4K (3840x2160) has ~8.3 million pixels, while 3440x1440 has ~5 million pixels. This makes 4K about 66% more demanding in terms of raw pixel output. The RTX 5070 Ti handles 3440x1440 more comfortably than 4K, especially for AAA games with high settings or ray tracing, as the lower pixel count reduces GPU strain. Performance at 4K (3840x2160): Benchmarks show the RTX 5070 Ti averaging ~107 FPS in 4K across various games, trailing the RTX 5080 (122 FPS) and AMD RX 7900 XTX (126 FPS). With DLSS 4 (Multi Frame Generation), performance improves significantly, making 4K gaming viable for many titles, especially at high settings. Ray tracing at 4K is challenging; the 5070 Ti struggles with full path tracing in demanding games, often requiring DLSS to maintain playable frame rates. Performance at 3440x1440: The RTX 5070 Ti performs well at ultrawide 1440p, often achieving 90–120 FPS with max settings, 4K textures, and DLAA/DLSS in tested games, with no stuttering reported. It handles ray tracing better at this resolution compared to 4K, though full path tracing may still require DLSS for smooth performance. Users report 3440x1440 as a sweet spot for the 5070 Ti, with high refresh rates (e.g., 240 Hz) achievable in many titles, especially with DLSS enabled. Key Differences: Frame Rates: Expect ~15–30% higher FPS at 3440x1440 compared to 4K, depending on the game and settings. For example, in ray-traced titles like Dragon's Dogma 2, the 5070 Ti's advantage over competitors diminishes at 4K (53% ahead of AMD’s 9070 XT) but is more pronounced at lower resolutions. DLSS Dependency: At 4K, DLSS 4 is often necessary to achieve smooth performance, while at 3440x1440, native rendering is more feasible, with DLSS providing extra headroom for higher frame rates or ray tracing. Game Optimization: Some games scale better at 3440x1440, allowing the 5070 Ti to maintain high settings without compromises, whereas 4K may require lowering settings or relying on upscaling. Practical Considerations: For ultrawide 3440x1440, the 5070 Ti is a strong choice, offering smooth gameplay and high refresh rates, especially with DLSS. It’s often recommended over 4K for budget-conscious gamers without a higher-end GPU like the RTX 5090. At 4K, the 5070 Ti is capable but may struggle in the most demanding titles without DLSS or reduced settings, making it less ideal for maxed-out 4K gaming compared to the RTX 5080 or RX 7900 XTX. In summary, the RTX 5070 Ti excels at 3440x1440, delivering high frame rates and smoother gameplay, while 4K demands more compromises or reliance on DLSS to achieve similar fluidity. If prioritizing performance over resolution, 3440x1440 is the better fit for this GPU. 1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε Ε οκ και μπορούμε να βρούμε τίτλους που η διαφορά είναι 10%. Ο μέσος όρος μετράει. Αν μπορεί η 5080 σε 4Κ τότε μπορεί και η 5070Ti. Δεν έχουν 30-40% διαφορά. Η διαφορά σε 4k είναι περίπου 15 % average Επεξ/σία 10 Ιουνίου από whiteman7 3
music_lover Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Όντως η 5070ti μου κάνει κυρίως για κάρτα 3440x1440, όπως και η 9070xt φυσικά.
just_a_dude Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως που παίζω στα αλήθεια με την 5070Ti σε 4Κ και δεν διαβάζω απλά κάτι στο internet μια χαρά την βλέπω. Ακόμη και στα games με path tracing είναι στα 90-100 FPS με DLSS και FG. Επεξ/σία 10 Ιουνίου από just_a_dude 2
whiteman7 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε Εγώ πάντως που παίζω στα αλήθεια με την 5070Ti και δεν διαβάζω απλά κάτι στο internet μια χαρά την βλέπω. Ακόμη και στα games με path tracing είναι στα 90-100 FPS με DLSS και FG. φυσικα και θα είσαι μια χαρά με FG 1
just_a_dude Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Μόλις τώρα, whiteman7 είπε φυσικα και θα είσαι μια χαρά με FG Ε άρα; FG θες μόνο στα δύσκολα και στα υπόλοιπα μπορείς να φτάσεις μέχρι και 4Κ ανάλογα το game. Ενώ με το 1440p είσαι περιορισμένος Εκεί θέλω να καταλήξω, ότι με 4Κ έχεις υψηλότερο ταβάνι σε image quality ανάλογα το game 1
whiteman7 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε Ε άρα; FG θες μόνο στα δύσκολα και στα υπόλοιπα μπορείς να φτάσεις μέχρι και 4Κ ανάλογα το game. Ενώ με το 1440p είσαι περιορισμένος Εκεί θέλω να καταλήξω, ότι με 4Κ έχεις υψηλότερο ταβάνι σε image quality ανάλογα το game το FG δεν είναι παράγοντας image quality Εγω προσωπικά προσπαθώ να αποφύγω όσο μπορώ το FG ακόμα και στην 5080 που είχα Αλλα όπως σου είπα και πιο πάνω είναι θέμα επιλογών και δε βρίσκω λάθος τη προσεγγιση σου Φαντασου ότι είμαι με 5090 και δε σκεφτομαι ακόμα να πάω σε 4k από επιλογή 5
Fulgore Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 12 λεπτά πριν, music_lover είπε Ε ανάλογα τον τίτλο πχ Baldur's Gate 3 σε 4k, 5070ti - 100fps, 5080 - 119fps, διαφορά 19%. Dragon Age Veilguard, σε 4k, 5070ti - 63fps, 5080 - 74fps, πάλι διαφορά 19%. Προφανώς, αλλά ακόμα και στα παραδείγματα αυτά, δεν φαίνεται η 5070ti να ειναι οριακή για 4Κ και η 5080 άνετη. 2
Arkin Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Εφόσον μπήκε στο θέμα το UW μιλάμε για 16:9 έναντι 21:9. Δεν ειναι θέμα ανάλυσης δηλαδή μιας και 4Κ 34αρια δεν υπάρχουν ακόμα και ένα 45αρι έχει πολλά χρήματα. Στα 3440x1440 εγώ βλέπω την 5080 να ζορίζεται στο path tracing οπότε σε 4Κ θα πέφτει γονάτισμα γερό. 1 1
whiteman7 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Εφόσον μπήκε στο θέμα το UW μιλάμε για 16:9 έναντι 21:9. Δεν ειναι θέμα ανάλυσης δηλαδή μιας και 4Κ 34αρια δεν υπάρχουν ακόμα και ένα 45αρι έχει πολλά χρήματα. Στα 3440x1440 εγώ βλέπω την 5080 να ζορίζεται στο path tracing οπότε σε 4Κ θα πέφτει γονάτισμα γερό. στο path tracing η 5080 μου ζοριζοταν αρκετα , μετα βίας 30-40 fps σε βαρια παιχνιδια χωρις φυσικα FG Βεβαια και ποια δε ζορίζεται Εδω η 5090 sto f1 2025 ολα full και path tracing και ακουμπαει τα 75 fps μετα βιας (χωρίς πάντα FG) Επεξ/σία 10 Ιουνίου από whiteman7
psof Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Έχει ξαναπάρει κάποιος Zotac gpu; Τι χρειάζεται να κάνεις για το register και τα έξτρα 2 χρόνια εγγύησης; Ισχύει για Ελλάδα; https://www.zotac.com/us/emeai/page/product-warranty-policy
Fulgore Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, psof είπε Έχει ξαναπάρει κάποιος Zotac gpu; Τι χρειάζεται να κάνεις για το register και τα έξτρα 2 χρόνια εγγύησης; Ισχύει για Ελλάδα; https://www.zotac.com/us/emeai/page/product-warranty-policy Απλά ολοκληρώνεις αυτή την φόρα όπως φαίνεται στην εικόνα https://www.zotac.com/eu/support/product-registration Κάτι αντίστοιχο γίνεται και με την Gigabyte. Επεξ/σία 10 Ιουνίου από Fulgore 2
psof Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 15 ώρες πριν, korakios είπε άρα υποθέτω σε περίπτωση AMD , δε θα κάθεσαι να ασχοληθείς και με optiscaler για πέρασμα FSR4 σε τίτλους που δεν το έχουν , επομένως κοίτα για πράσινη και αν παίξει στο ενδιάμεσο καμιά προσφορά χτύπα την 5070ti (απλά μην κάνεις το λάθος και πάρεις την απλή 5070) Μπορεί να γελάει ο άλλος κάτω απο το post σου αλλά η απλή 5070 στην περίπτωσή μου ήταν μονόδρομος(τα είπα και στο thread της amd πριν πάρω τη τελική απόφαση). Άλλο 600ε και άλλο +900ε. Παίζω ακόμα σε 1080p, γιατί το παραπάνω στοιχίζει τα διπλασια, και το μόνο που ζητάω είναι να παίζω τα πάντα στο max για 3-4χρόνια συνεχόμενα καθώς δεν κάνω αναβαθμίσεις κάθε χρόνο. Η φθηνότερη overkill κάρτα για 1080p είναι η απλή 5070. Ακόμα και η απλή 9070 είναι ακριβότερη. Η 7800 κάνει 500 αλλά είναι ήδη 2 χρονών κάρτα. 9060xt και 5060ti είναι ήδη στο όριο απο το release τους. Σε καμιά περίπτωση overkill για 1080p. Οπότε μετά απο μήνες ψάξιμο και παραμονή πήρα την απόφαση και πήρα την 5070. Πρώτη NVIDIA κάρτα μετά απο 10-12 χρόνια.. Αν εξαιρέσεις τα 12gb vram(ο κύριος λόγος που παίρνει αρνητικά σχόλια) τα οποία σε 1080p δεν με επηρεάζουν έχει όλα όσα ζητάω. Και όχι δεν σκοπεύω να ανέβω ανάλυση τα επόμενα χρόνια. Κάθε χρόνο και ακριβότερο γίνεται το σπορ και απ'ότι φαίνεται και απο τα steam surveys είμαι μέσα στην πλειοψηφία. 1
Teddy77 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 13 hours ago, music_lover said: Το σκέφτομαι για ultra wide λόγω του ότι δεν είχα ποτέ και έχει καλύτερο immersion και για movies και για games οπότε μάλλον πάω 1440p. Δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη κάρτα στο σύντομο μέλλον πχ μετά κάνα 2 χρόνια αρχίσει να ζοριζεται έντονα σε 4k αναλύσεις και ρίχνουμε settings για να κρατήσει frames αλλιώς θα πήγαινα και σε αυτήν την ανάλυση. Είναι αρκετά ισχυρή αλλά δεν είναι και 5080. Υστερεί περίπου 15% το οποίο ίσως στο κοντινό μέλλον αποβεί καθοριστικό για 4k ανάλυση. Οπότε μου φαίνεται πιο safe επιλογή το 1440p. Από τότε που πήρα την 34άρα UW OLED, δεν ξαναπάω σε 16:9... Μάλιστα έκανα downgrade από 4Κ. είναι τρομερό το immersion, πραγματικά. 34" είναι just right για να μη γυρνάς πέρα-δώθε το κεφάλι, αναλόγως πόσο μακριά βάζεις το monitor...Δεν ξέρω για 40άρα+.... μου φαίνεται too much Νομίζω θέλουμε 6090 για να πάμε σε 4Κ "άνετα", δηλαδή να έχεις και υψηλό refresh rate (150FPS+) χωρίς να ανοίγεις FGx4 στα νέα games... πόσω μάλλον με 5070Ti. Φοβάμαι ότι αν πας σε 4Κ σε κάποια games θα το μετανιώσεις που θα παίζεις σε χαμηλό refresh rate, όχι στο μέλλον, τώρα. 3 1
@topos Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 23 hours ago, 7nisiotis said: Για την zotac πάω (3+2 έτη εγγύηση), καθώς μιλούσα με ένα παλικαράκι στο reddit που την έχει και κατά τα λεγόμενα του (από δοκιμές που λέει πως έκανε) δεν εντόπισε coil whine και είναι δροσερή αρκετά. ΑΥΤΑ τα δυο, πόσο μάλλον το πρώτο, είναι από τα σημαντικότερα, καθώς όπως έχω ξαναπει έχω καλομάθει με την 3070. Βέβαια ο @BlurayMoviesGreece με ανησύχησε για περί της εγγύησης και το ψάχνω καλύτερα. Ειχα ποσταρεί και εγώ χθες και ρωτούσα για την 5070ti solid sff. Και καλός μου είπαν εδώ ότι είναι "λεπτοφλουδη"(2,5slots). Μέχρι τότε είχα την εντύπωση πως όλες οι solid ήταν ίδιες.Και κάποια στιγμή είχα δει κάποιο review και τις βγάζανε τίμιες. Το θέμα είναι ότι τελικά οι zotac "solid" είναι 3 διαφορετικές κάρτες Α)solid sff -2,5 slot μάλλον με την χειρότερη ψύξη- Β)solid core -3 slot με vapor chamber(?)- Γ)solid (σκέτο) -3,5 slot με vapor chamber. Όλες έχουν ~ιδια χρώματα/σχεδίαση οπότε δεν είναι δύσκολο να μπερδευτεί κάποιος. Τώρα για την εγγύηση. Οι gigabyte aero που πρότεινε ο blue ray (4χρονια εγγύηση) ίσως έχουν νόημα σε κάποιες κάρτες.π.χ σε 5080 έχουν όλο και όλο ένα ~50ευρω premium από τις πιο απλές. Όμως στις 5070ti έχουν 150ευρω+ διαφορά που κατά την γνώμη μου εκεί αρχίζεις και σκέφτεσε για 5080. Τώρα ξαναπιανω τις zotac-> στο τέλος της μέρας μάλλον είναι καλύτερα να λογαριάζεις 2+3 χρόνια παρά σκέτα 2. Θέλω να πω πως ακόμα και smooth να μην είναι η διαδικασία εάν σου βγάλει πρόβλημα στην ~4ετια έχεις να επικοινωνήσεις με κάποιον μπας και βγάλεις άκρη. Spoiler Εάν και ρεαλιστικά θεωρώ πως καμία δεν έχει ιδιαίτερες πιθανότητες να βγάλει προβλήματα, όμως θα βοηθούσε στην μεταπώληση σε βάθος χρονου(κάτι που εάν το προχωρήσω προσωπικά πιστεύω πως θα χρειαστώ μιας και τα 16gb vram είναι λίγα για την δική μου χρήση). Επομενος-> Για zotac που επικεντρωθηκα έχει την solid core(την "μεσσαια" που όμως δεν ξέρω εάν έχει vapor chamber) στο alternate.de στα 845+7 ευρώ μεταφορικά. Οπότε για εμένα βάση τιμής/εγγύησης μάλλον εκεί θα πήγαινα(δεν είναι η τέρμα basic αλλά δεν έχει και τρομακτικό καπέλο από τις "φτηνοτεροτερες", κανένα ~50ρικο) Spoiler Και εάν έχεις επαγγελματικό αφμ δεν πληρώνεις και το γερμανικό ΦΠΑ(19%)-στο τέλος της μέρας δεν έχει διαφορά βέβαια γιατί προφανώς δεν το πιστώνεσαι κιολας- Επεξ/σία 10 Ιουνίου από @topos 2
Arkin Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 3 ώρες πριν, whiteman7 είπε στο path tracing η 5080 μου ζοριζοταν αρκετα , μετα βίας 30-40 fps σε βαρια παιχνιδια χωρις φυσικα FG Βεβαια και ποια δε ζορίζεται Εδω η 5090 sto f1 2025 ολα full και path tracing και ακουμπαει τα 75 fps μετα βιας (χωρίς πάντα FG) Κοιτα προσωπικα παντα παιρνω το χειροτερο σεναριο στην προκειμενη ειναι το wukong που απλα γονατιζει τα παντα και την 5080 στα 3440x1440 που ειμαι με σωζει το 3x MFG για ομαλο gameplay με λογικο latency. Σε οτι αλλο εχω δοκιμασει απο 2077 που τρεχει πολυ καλυτερα μεχρι alan wake 2 half life portal με pt ειναι μια χαρα για την αναλυση. Προφανως το 95% των παιχνιδιων εκει εξω μια 5070ti θα τα τρεξει τελεια στα 3440x1440 με max settings στο 4Κ αυτο το ποσοστο θα ειναι στο 80% παντα για native+dlss. Στην προκειμενη θα ελεγα ultrawide σαν φανατικος της αναλογιας εδω και 7 χρονια οποτε το 4Κ αν και πιο ευκρινες ειναι αρκετα τετραγωνισμενο αν παιξεις για λιγο καιρο σε 21:9. 1 ώρα πριν, Teddy77 είπε Από τότε που πήρα την 34άρα UW OLED, δεν ξαναπάω σε 16:9... Μάλιστα έκανα downgrade από 4Κ. είναι τρομερό το immersion, πραγματικά. 34" είναι just right για να μη γυρνάς πέρα-δώθε το κεφάλι, αναλόγως πόσο μακριά βάζεις το monitor...Δεν ξέρω για 40άρα+.... μου φαίνεται too much Νομίζω θέλουμε 6090 για να πάμε σε 4Κ "άνετα", δηλαδή να έχεις και υψηλό refresh rate (150FPS+) χωρίς να ανοίγεις FGx4 στα νέα games... πόσω μάλλον με 5070Ti. Φοβάμαι ότι αν πας σε 4Κ σε κάποια games θα το μετανιώσεις που θα παίζεις σε χαμηλό refresh rate, όχι στο μέλλον, τώρα. Το φωναζω απο το 2018 που πηρα το πρωτο ultrawide δεν υπαρχει ειδικα για γραφειο ουτε πανω κατω το κεφαλι ουτε τιποτα. Αριστερα δεξια το οποιο ειναι η φυσιολογικη κινηση του κεφαλιου. Με μια 42αρα και μια 55αρα που επαιζα πριν απο αυτο κοντευα να παθω αυχενικο. Το endgame στο 21:9 θα ειναι καποιο 39αρι 4Κ 240hz εκει θα εχουμε το απολυτο πανω στο UW με πολυ δυνατο ppi και εμβαδον οθονης το θεμα ειναι οτι αρχικα θα παιζουν κανα 2 χιλιαρικα και δευτερον ειναι 33% πανω απο το κλασικο 4K οποτε αντε να το οδηγησεις αυτο το τερας με καρτα κατω απο xx90. Βεβαια εκει στο immersion θα φτανει τα ουρανια και λογο ppi και λογο αναλογιας αλλα εχουμε δρομο οπως το βλεπω σε 4-5 χρονακια να παμε προς τα εκει οι fans του 21:9 που δεν εχουμε απεριοριστο budget. 1 ώρα πριν, @topos είπε Ειχα ποσταρεί και εγώ χθες και ρωτούσα για την 5070ti solid sff. Και καλός μου είπαν εδώ ότι είναι "λεπτοφλουδη"(2,5slots). Μέχρι τότε είχα την εντύπωση πως όλες οι solid ήταν ίδιες.Και κάποια στιγμή είχα δει κάποιο review και τις βγάζανε τίμιες. Το θέμα είναι ότι τελικά οι zotac "solid" είναι 3 διαφορετικές κάρτες Α)solid sff -2,5 slot μάλλον με την χειρότερη ψύξη- Β)solid core -3 slot με vapor chamber(?)- Γ)solid (σκέτο) -3,5 slot με vapor chamber. Όλες έχουν ~ιδια χρώματα/σχεδίαση οπότε δεν είναι δύσκολο να μπερδευτεί κάποιος. Τώρα για την εγγύηση. Οι gigabyte aero που πρότεινε ο blue ray (4χρονια εγγύηση) ίσως έχουν νόημα σε κάποιες κάρτες.π.χ σε 5080 έχουν όλο και όλο ένα ~50ευρω premium από τις πιο απλές. Όμως στις 5070ti έχουν 150ευρω+ διαφορά που κατά την γνώμη μου εκεί αρχίζεις και σκέφτεσε για 5080. Τώρα ξαναπιανω τις zotac-> στο τέλος της μέρας μάλλον είναι καλύτερα να λογαριάζεις 2+3 χρόνια παρά σκέτα 2. Θέλω να πω πως ακόμα και smooth να μην είναι η διαδικασία εάν σου βγάλει πρόβλημα στην ~4ετια έχεις να επικοινωνήσεις με κάποιον μπας και βγάλεις άκρη. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εάν και ρεαλιστικά θεωρώ πως καμία δεν έχει ιδιαίτερες πιθανότητες να βγάλει προβλήματα, όμως θα βοηθούσε στην μεταπώληση σε βάθος χρονου(κάτι που εάν το προχωρήσω προσωπικά πιστεύω πως θα χρειαστώ μιας και τα 16gb vram είναι λίγα για την δική μου χρήση). Επομενος-> Για zotac που επικεντρωθηκα έχει την solid core(την "μεσσαια" που όμως δεν ξέρω εάν έχει vapor chamber) στο alternate.de στα 845+7 ευρώ μεταφορικά. Οπότε για εμένα βάση τιμής/εγγύησης μάλλον εκεί θα πήγαινα(δεν είναι η τέρμα basic αλλά δεν έχει και τρομακτικό καπέλο από τις "φτηνοτεροτερες", κανένα ~50ρικο) Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Και εάν έχεις επαγγελματικό αφμ δεν πληρώνεις και το γερμανικό ΦΠΑ(19%)-στο τέλος της μέρας δεν έχει διαφορά βέβαια γιατί προφανώς δεν το πιστώνεσαι κιολας- Ετσι ακριβως και εγω σκαλωσα με την SSF μετα θυμηθηκα οτι εβγαλαν και πιο λεπτες. Η core εχει vapor chamber ειναι για πιο midi κουτια η κανονικη solid ειναι τεραστια και σε μηκος και σε υψος ενω η core απο τις πιο μικρες σε μηκος που εχω παρει μπηκε ευθεια η καρτα δεν χρειαστηκε για να την περασω απο το κουτι να την περασω διαγωνια οπως τις αλλες που ηταν 32 και 33 εκατοστα. Οι καρτες δεν παθαινουν τιποτα αν δεν μπει καποιο καλωδιο λαθος η αν δεν ακουμπανε καπου και δεν υπαρχει γειωση στο κουτι το ιδιο και τα cpu. https://www.zotac.com/us/product/graphics_card/zotac-gaming-geforce-rtx-5070-ti-solid-core Xωσου ελευθερα στην 5070ti solid core εχω την ιδια σε 5080 και ειναι αρτια στο συνολο της μηδεν coil whine τα fans ανοιγουν στους 52 βαθμους οποτε σπανια θα την ακουσεις σε idle και με λιγο UV δεν ξεπερναει τους 65 με 30 ambient και 30-40% τα fans αναλογα και το airflow που εχει το καθε κουτι. H 5070ti πεφτει στα 200watt με UV στα 240 πεφτει η 5080 οποτε go for it και καλοριζικη. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα