Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δοκίμασα λίγο το DOOM the dark ages με path-tracing, αρχικά να πω ότι έφαγα 3-4 απανωτά BSODs γιατί υπάρχει πρόβλημα με το παιχνίδι ΑΝ έχεις V-Sync ανοιχτό(Είτε in-game, είτε στο NVCP) και ανοίξεις το Frame Generation. Γενικά το έχω πάντα On στο NVCP και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα μέχρι τώρα. Κατά τα άλλα το παιχνίδι πάει τάπα και το Frame Generation είναι τζετ χωρίς να καταλαβαίνεις το input lag, κάτι που δεν περίμενα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. 1
just_a_dude Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δώρο άδωρο βέβαια γιατί σχεδόν κανένα game δεν έχει dolby vision. Δοκίμασα κάποια που έχουν στο xbox αλλά για κάποιο λόγο στο PC δεν έχουν.
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) Battlefield 1, Mass effect andromeda, Need for speed heat, Anthem, Black ops 6 Τα παραπάνω υποστηρίζουν Dolby Vision στο PC. Ελπίζω από 'δω και πέρα να δούμε περισσότερα μιας και μπήκε η επιλογή στα Windows. Επίσης, το Hell is Us είναι το πρώτο που είδα με HDR10+ Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από Psycho_Warhead 1
D.Luffy Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 9 hours ago, Psycho_Warhead said: Δοκίμασα λίγο το DOOM the dark ages με path-tracing, αρχικά να πω ότι έφαγα 3-4 απανωτά BSODs γιατί υπάρχει πρόβλημα με το παιχνίδι ΑΝ έχεις V-Sync ανοιχτό(Είτε in-game, είτε στο NVCP) και ανοίξεις το Frame Generation. Γενικά το έχω πάντα On στο NVCP και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα μέχρι τώρα. Κατά τα άλλα το παιχνίδι πάει τάπα και το Frame Generation είναι τζετ χωρίς να καταλαβαίνεις το input lag, κάτι που δεν περίμενα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σου βγάζει BSOD αμέσως μόλις ξεκινήσει η πίστα ή πρέπει να προχωρήσεις? Ρωτάω γιατί και γω έχω ενεργοποιημένο το V-sync στο NVCP και το frame gen (x3) αλλά μέσα σε ένα 10λεπτο στην πρωτη πίστα που έτρεξα να χαζέψω λίγο, δεν μου έβγαλε πρόβλημα..
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μόλις τώρα, D.Luffy είπε Σου βγάζει BSOD αμέσως μόλις ξεκινήσει η πίστα ή πρέπει να προχωρήσεις? Ρωτάω γιατί και γω έχω ενεργοποιημένο το V-sync στο NVCP και το frame gen (x3) αλλά μέσα σε ένα 10λεπτο στην πρωτη πίστα που έτρεξα να χαζέψω λίγο, δεν μου έβγαλε πρόβλημα.. Απ' το menu το ρίχνει..Μπορεί να φταίει ότι έχω 2 monitor ανοιχτά. Θα δοκιμάσω να κλείσω το δεύτερο.
D.Luffy Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Όσο αναφορά το Dolby Vision που προστέθηκε στα Windows, εγώ που θέλω HDR είχα θέμα γιατί με κάθε επανεκκίνηση το λειτουργικό έκανε force σε Dolby Vision ακόμα και όταν η επιλογή είναι unchecked στα settings. Ο μόνος τρόπος να το απενεργοποιήσω ήταν να κάνω κάθε φορά check και uncheck πάλι που καταντούσε κουραστικό σε κάθε άνοιγμα του PC. Όσοι αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα και θέλουν το DV μόνιμα απενεργοποιημένο, η λύση προς το παρόν είναι να θέσετε την TV σε limited range και να κλικάρετε στο NVCP να διαχειριστεί τα χρώματα της TV η εφαρμογή αντί για το λειτουργικό όπου και εκεί επιλέγετε βέβαια limited range. Μέχρι να διορθώσει η MS την DV επιλογή μέσω windows. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από D.Luffy 1
just_a_dude Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Εμένα κομπλέ είναι με Dolby Vision μονίμως ΟΝ τώρα. Πριν μπει η επιλογή στα windows, όταν έβαζα Dolby Vision από τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης γίνονταν όλα ξεθωριασμένα και κάπως πράσινα γιατί έκανε force dolby vision ακόμη και σε content που δεν είναι dolby. Τώρα όταν βάζω Alan Wake 2 γυρίζει σε Dolby και φαίνεται όπως πρέπει. Και σε άλλα games που δεν έχουν dolby γυρίζει από μόνο του σε HDR. Και βγάζει ότι η τηλεόραση είναι Dolby Vision Certified ενώ πριν έβγαζε No certification Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από just_a_dude
D.Luffy Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες @just_a_dude Αν κάνεις uncheck το Dolby Vision από τα Windows και κάνεις επανεκκίνηση, η TV μπαίνει σε HDR? 1
just_a_dude Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Ναι. Κατευθείαν μπαίνει σε HDR, χωρίς επανεκκίνηση. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από just_a_dude 1
d4ydr33m3r Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Εμενα με το update των windows μπαινει σε Dolby Vision η TV (42c2) αλλα πρασινιζει τα windows κλασσικα, θεμα της TV πρεπει να ειναι.. Πρεπει να κανω untick το DV απο τα HDR settings για να μπαινει σε HDR mode χωρις DV Δεν δοκιμασα σε παιχνιδι με DV να δω αν θα παιξει κανονικα αλλα αφου εχω θεμα στα windows (οπως και σε καποιους DV τιτλους σε ταινιες) λογικα θα εχω το ιδιο θεμα. Πιθανον να ειναι ζητημα μονιτορ,οθονης και οχι windows
noFEARgr Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Εμενα ειναι μονιμα ανοιχτο ακομα και να ανοιξω παιχνιδι που δεν υποστηριζει dolby vision . Βεβαια δεν βλεπω κατι περιεργο στα χρωματα
just_a_dude Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Εγώ όταν ανοίξω game που δεν έχει Dolby Vision τους στο overlay της τηλεόρασης γυρνάει σε HDR
noFEARgr Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 19 minutes ago, just_a_dude said: Εγώ όταν ανοίξω game που δεν έχει Dolby Vision τους στο overlay της τηλεόρασης γυρνάει σε HDR Οταν δεν εισαι σε παιχνιδι και εισαι απλα στην επιφανεια εργασιας με ενεργοποιημενο το hdr, σου βγαζει hdr η dolby vision ?
just_a_dude Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 20 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Οταν δεν εισαι σε παιχνιδι και εισαι απλα στην επιφανεια εργασιας με ενεργοποιημενο το hdr, σου βγαζει hdr η dolby vision ? Dolby Vision 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα