Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Its Alive Quote GIF by Top 100 Movie Quotes of All Time

WTF were u? 

Με έχουν φιμώσει οι αριστεροί αδερφέ μου Πέτρο… είναι ένας με μια μηχανή εδώ μέσα που με απειλεί άμα γράψω 

• Haha 7
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tambas91 είπε

Ηρέμησε μη σε ηρεμήσω φιλαράκο.... Για τις giga θα μιλάς όμορφα

Ζητώ ταπεινά συγγνώμη φίλε... Μη δώσουμε συνέχεια σε παρακαλώ!

🤣

• Thanks 1
  • Haha 4
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Πως είναι από θόρυβο η μεγάλη gaming oc; Πιστεύω να μην έχουν κάνει την ίδια αηδία με τις 4070 και 9070xt σε ότι αφορά τα φουρφούρια ε;

Τι κάνανε δλδ με τα φουρφουρια της 9070xt? 🤔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, music_lover είπε

Τι κάνανε δλδ με τα φουρφουρια της 9070xt? 🤔

Τσιγγουνιές ή λάθος επιλογές. Αντί για ball bearing βάλανε τους φθηνότερους με ένα coating και καλά για να τους κάνει πιο ήσυχους και ανθεκτικούς αλλά από την 4070 που είχα και από τα reviews της 9070xt δεν πήγε καλά αυτό. Είναι κρίμα γιατί θα μπορούσαν να έχουν απλά 10άριδες (και όχι 9άρηδες όπως έχει)  πιο ποιοτικούς fans και με την 4ετή εγγύηση και την overkill ψύκτρα στις gaming oc εκδόσεις να έχει μια από τις καλύτερες υλοποιήσεις της αγοράς μιας και δεν είναι και συχνό το coil whine ούτε στις 4070 ούτε και τώρα στις 9070xt. Νομίζω ότι πυροβολούν τα πόδια τους τα τελευταία χρόνια με την συγκεκριμένη υλοποίηση (gaming oc).

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, BabisTs είπε

Ναι ,όπως η zotac....μέσα στον πρώτο μήνα θέλει register.

Ένα μήνα απο την παραγγελία ή απο την παραλαβή; Γιατί παρήγγειλα μια Zotac 5070 απο το eshop στις 8/6 και ακόμα δεν ήρθε. Μου είπαν ότι υπάρχει καθυστέρηση απο τον προμηθευτή τους. 4-7 εργάσιμες μέρες έγραφαν στο site τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, psof είπε

Ένα μήνα απο την παραγγελία ή απο την παραλαβή; Γιατί παρήγγειλα μια Zotac 5070 απο το eshop στις 8/6 και ακόμα δεν ήρθε. Μου είπαν ότι υπάρχει καθυστέρηση απο τον προμηθευτή τους. 4-7 εργάσιμες μέρες έγραφαν στο site τους.

Που να ξέρει η zotac πότε την παρήγγειλες εσύ ρε τρελοκομειο..?Από την ημερομηνία που θα γράφει η απόδειξη του eshop πάνω,άρα πιο κοντά σε  παραλαβη...Στη gigabyte σου ζητάνε να τους στείλεις  και μια φοτο της  απόδειξης αγοράς,λογικά και στη zotac καπως έτσι θα πιστοποιούν την ημερομηνία.

Επεξ/σία από niko13
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, psof είπε

Το συγκεκριμένο κατάστημα όταν γράφει 4 με 7 εργάσιμες αργεί πάρα πολύ τις παραγγελίες.

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, psof είπε

Ημερομηνία τιμολόγησης του eshop όταν την στείλει σε σένα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, psof είπε

2,3 μέρες έγραφε σε μια 9070XT pulse στο site τους και την παρελαβα μετά από 17 μέρες . Γενικώς οι ημερομηνίες που γράφουν για παραλαβή είναι λανθασμένες.

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, ICE-T είπε

2,3 μέρες έγραφε σε μια 9070XT pulse στο site τους και την παρελαβα μετά από 17 μέρες . Γενικώς οι ημερομηνίες που γράφουν για παραλαβή είναι λανθασμένες.

Α έχεις και 9070xt και αυτή που πήρα τελικά…δεν το ανέφερες στο άλλο τοπικ που άνοιξα και ψαχνόμουν, νομίζω…σε έπιασα!😆

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε

Α έχεις και 9070xt και αυτή που πήρα τελικά…δεν το ανέφερες στο άλλο τοπικ που άνοιξα και ψαχνόμουν, νομίζω…σε έπιασα!😆

νομιζω στο διπλανο τοπικ ανεφερα πληρως τα τι  και πως της καρτας,οπως ειχα κανει αναφορα για coil whine μετα τα 200fps ,δεν εχω να κρυψω κατι για να δικαιολογησω τις αγορες μου .

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...