dimoskoutr Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, ICE-T είπε νομιζω στο διπλανο τοπικ ανεφερα πληρως τα τι και πως της καρτας,οπως ειχα κανει αναφορα για coil whine μετα τα 200fps ,δεν εχω να κρυψω κατι για να δικαιολογησω τις αγορες μου . Ρε συ για χαβαλέ το είπα δεν έχω παράπονο. 🙂 Ούτε καν. Δεν κατάλαβα ότι την έχεις την pulse. Εγώ περιμένω άντε να δούμε. Το eshop την είχε όπως είπες 2-3 μέρες με παραγγελία αλλά μετά από αυτό με τις 17 μέρες που είπες μου κόπηκαν τα φτερά. 😆 Επεξ/σία 25 Ιουνίου από dimoskoutr 1
ICE-T Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Ρε συ για χαβαλέ το είπα δεν έχω παράπονο. 🙂 Ούτε καν. Δεν κατάλαβα ότι την έχεις την pulse. Εγώ περιμένω άντε να δούμε. Το eshop την είχε όπως είπες 2-3 μέρες με παραγγελία αλλά μετά από αυτό με τις 17 μέρες που είπες μου κόπηκαν τα φτερά. 😆 Θέμα προμηθευτή είναι αδερφέ, άμα τούς λέει σε 2,3 μέρες,η 6 με 7 νομίζω πάνω από εβδομάδα είναι ούτως ή άλλως αλλα θα στην φέρουν σίγουρα. Επεξ/σία 25 Ιουνίου από ICE-T
kostiger Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου Για διχασμενους gamers😛.. https://www.tomshardware.com/pc-components/gpus/rare-franken-gpu-has-both-amd-and-nvidia-branding-amd-radeon-geforce-rtx-9070-xt-is-the-new-ultimate-midrange-gaming-champ 1 17
Aten-Ra Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 23 hours ago, xartemporas said: https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-5050-announced-with-8gb-gddr6-249-price-launching-mid-to-late-july Έχει καταντήσει γελοίο, entry level στα 249 USD και μετά από 4 χρόνια δεν θα φτάνει ούτε την 3060 12GB. Ούτε δεκάρα σε αγορά GPU, με τα UHD 770 μέχρι να σβήσει ο Ήλιος Επεξ/σία 25 Ιουνίου από Aten-Ra 5 1
@topos Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 17 hours ago, psof said: Ένα μήνα απο την παραγγελία ή απο την παραλαβή; Γιατί παρήγγειλα μια Zotac 5070 απο το eshop στις 8/6 και ακόμα δεν ήρθε. Μου είπαν ότι υπάρχει καθυστέρηση απο τον προμηθευτή τους. 4-7 εργάσιμες μέρες έγραφαν στο site τους. Στο e-shop δυστηχως τον π@ιζουν τώρα τελευταία με τις καθυστερήσεις. Και εγώ έλεγα να την παραγγείλω από εκεί την zotac 5060 ti 16gb στα ~460 μιας και είναι σχεδόν δίπλα μου το καταστημα αλλά προτίμησα τελικά μέσω skroutz -γιατί είχα μείνει με την igpu και έπρεπε να βγάλω δουλεια- και μου ήρθε σε 2(!) μέρες. 1 1
korakios Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 13 ώρες πριν, @topos είπε Στο e-shop δυστηχως τον π@ιζουν τώρα τελευταία με τις καθυστερήσεις. Και εγώ έλεγα να την παραγγείλω από εκεί την zotac 5060 ti 16gb στα ~460 μιας και είναι σχεδόν δίπλα μου το καταστημα αλλά προτίμησα τελικά μέσω skroutz -γιατί είχα μείνει με την igpu και έπρεπε να βγάλω δουλεια- και μου ήρθε σε 2(!) μέρες. άμεσα διαθέσιμη -> μέσα στην εβδομάδα 2-3 εργάσιμες -> διβδόμαδο 4-7 εργάσιμες -> στο μήνα έχει χρόνια η φάση , φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις 14 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Έχει καταντήσει γελοίο, entry level στα 249 USD και μετά από 4 χρόνια δεν θα φτάνει ούτε την 3060 12GB. Ούτε δεκάρα σε αγορά GPU, με τα UHD 770 μέχρι να σβήσει ο Ήλιος Δυστυχώς θα είναι η 1η σε πωλήσεις σε prebuild , μετά η 5060 και μετά η 5060ti 8G . αναμένω την 5050 ti super 😛 1
kostiger Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 27 λεπτά πριν, korakios είπε άμεσα διαθέσιμη -> μέσα στην εβδομάδα 2-3 εργάσιμες -> διβδόμαδο 4-7 εργάσιμες -> στο μήνα έχει χρόνια η φάση , φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις Δυστυχώς θα είναι η 1η σε πωλήσεις σε prebuild , μετά η 5060 και μετά η 5060ti 8G . αναμένω την 5050 ti super 😛 Mε προβλεψη στις 4-7 εργάσιμες μου ηρθε στις 17 ημερολογιακες το Φεβρουαριο η 4080s. Αλλά ναι σε γενικες γραμμες καπως ετσι το πανε απο το κιτρινο μαγαζι. 1
dimoskoutr Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 1 ώρα πριν, kostiger είπε Mε προβλεψη στις 4-7 εργάσιμες μου ηρθε στις 17 ημερολογιακες το Φεβρουαριο η 4080s. Αλλά ναι σε γενικες γραμμες καπως ετσι το πανε απο το κιτρινο μαγαζι. Εμένα δηλαδή το 2-3 εργάσιμες θα το περιμενω τέλος της άλλης εβδομάδας. Ναι οκ αλλά αυτό σαν αντιμετώπιση των καταναλωτών είναι απαράδεκτο. Δεν ξέρω αν ο προμηθευτής τους, τους δίνει τέτοιες ημερομηνίες αλλά δεν γίνεται να μην το αλλάζουν στο site τους εφόσον συμβαίνει επαναλαμβανόμενα. Δεν είναι παραπλάνηση του καταναλωτή αυτό; Δεν διαφωνώ ότι πάντα δεν γίνεται να είναι ακριβής η ημερομηνία που έρχεται το προϊόν αλλά δεν γίνεται να υπάρχει αυτή η καθυστέρηση συνεχώς και να μην αλλάζουν στο site τόσους τη διαθεσιμότητα. 1
kostiger Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Εμένα δηλαδή το 2-3 εργάσιμες θα το περιμενω τέλος της άλλης εβδομάδας. Ναι οκ αλλά αυτό σαν αντιμετώπιση των καταναλωτών είναι απαράδεκτο. Δεν ξέρω αν ο προμηθευτής τους, τους δίνει τέτοιες ημερομηνίες αλλά δεν γίνεται να μην το αλλάζουν στο site τους εφόσον συμβαίνει επαναλαμβανόμενα. Δεν είναι παραπλάνηση του καταναλωτή αυτό; Δεν διαφωνώ ότι πάντα δεν γίνεται να είναι ακριβής η ημερομηνία που έρχεται το προϊόν αλλά δεν γίνεται να υπάρχει αυτή η καθυστέρηση συνεχώς και να μην αλλάζουν στο site τόσους τη διαθεσιμότητα. Μεχρι πριν 2-3 χρονια ηταν συνεπεις. Εκτοτε κατι χαλασε στο μηχανισμο ενημερωσης και ειναι τζοκερ το ποτε θα παραλαβεις. Σε καποιες πιο σπανιες περιπτωσεις μαλιστα γινονται και πιο συντομα απο το αναμενομενο οι παραδοσεις.
Saloufas Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Παραγγελία από το κιτρινομάγαζο 20/04 με όλα τα αντικείμενα διαθέσιμα παράδοση 02/05 Παραγγελία από το κιτρινομάγαζο 20/05 με όλα τα αντικείμενα διαθέσιμα παράδοση 31/05 Παραγγελία από το temu 20/04 και παράδοση 28/04 Παραγγελία από το temu 13/04 και παράδοση 24/04 Πλέον μόνο για χαρτικά, καθαριστικά κτλ το χρησιμοποιώ αλλά και εκεί δεν τραβάνε, πιο γρήγορα έρχονται απο Κίνα πλέον. 🤣 1
psof Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Δεν είναι μόνο η 5070. Είχα παραγγείλει και έναν 5700x3d την ίδια μέρα ο οποίος είχε 2-3 εργάσιμες μέρες αναμονή και ήρθε μόλις σήμερα 18 μέρες μετά... Δεν είχα ξανά πρόβλημα καθυστέρησης(γενικά κανένα πρόβλημα απολύτως) με το συγκεκριμένο αλλά είχα να κάνω 3-4 χρόνια παραγγελία. Το θέμα είναι ότι έχουν παραρτήματα σε όλη την επαρχία οπότε είναι πιο ασφαλές και οικονομικό(γλυτώνεις τα μεταφορικά) να παραγγέλνεις απο αυτούς ενώ είναι ταυτόχρονα είναι πιο εύκολο να επιστρέψεις κάτι αν είναι ελαττωματικό. 2
dimoskoutr Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Πριν λίγο μου έστειλαν ένα mail από το eshop για πιθανή καθυστέρηση της παραγγελίας μου (έχω δύο ενεργές και δεν ξέρω καν αν αφορά και ποια από τις δύο), για 2-3 εργάσιμες μέρες λόγω απεργίας στο λιμάνι της Ιταλίας. Οφείλω να το αναφέρω αυτό εδώ μέσα. Πρώτη φορά μου έρχεται τέτοιο mail και είναι καλύτερο από το να περιμένεις χωρίς καμία επικοινωνία από μέρους τους. Βέβαια νομίζω ότι είναι ένα mail που έστειλαν σε όλους που κάνανε παραγγελίες αυτές τις μέρες μάλλον. 1
ICE-T Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 22 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Πριν λίγο μου έστειλαν ένα mail από το eshop για πιθανή καθυστέρηση της παραγγελίας μου (έχω δύο ενεργές και δεν ξέρω καν αν αφορά και ποια από τις δύο), για 2-3 εργάσιμες μέρες λόγω απεργίας στο λιμάνι της Ιταλίας. Οφείλω να το αναφέρω αυτό εδώ μέσα. Πρώτη φορά μου έρχεται τέτοιο mail και είναι καλύτερο από το να περιμένεις χωρίς καμία επικοινωνία από μέρους τους. Βέβαια νομίζω ότι είναι ένα mail που έστειλαν σε όλους που κάνανε παραγγελίες αυτές τις μέρες μάλλον. Στέλνουν τέτοια μηνύματα για καθυστερήσεις.
dimoskoutr Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 15 λεπτά πριν, ICE-T είπε Στέλνουν τέτοια μηνύματα για καθυστερήσεις. Εμένα πρώτη φορά πάντως. Να δούμε πότε θα παραλάβουμε και ΑΝ παραλάβουμε. Γιατί όλα καλά αλλά εγώ είμαι δεμένος με το συγκεκριμένο κατάστημα λόγω της εγγύησης και του πιστωτικού και δεν μπορώ να πάρω από αλλού κάρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα