Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 07:41 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:41 μμ 3 ώρες πριν, nikos5800 είπε Η Ms με το game pass πάντως τα έχει βρει σκούρα,το game pass έχει βρει ταβάνι,δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, παιχνίδια που κοστίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια σε ανάπτυξη να συντηρηθούν από το μηνιαίο game pass. Λογικο αλλά Ms είναι μπορεί να κάψει πολλά δις για να εδραιωθεί το game pass οτι έκανε και η Google με YouTube και πουλάει premium τώρα ότι έκανε κάποτε η cosmote με what's up εποχές 2008 εδινε τσάμπα ομιλία sms και τώρα αρμεγει κτλ κτλ. Φθηνό το game pass αλλά προτιμώ steam με ότι άλλο προσφερει και ας αναλογικά έρχεται πιο ακριβά. 4
@topos Δημοσ. Παρασκευή στις 11:55 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:55 μμ (επεξεργασμένο) 7 hours ago, gaster76 said: Γειά σας, Απο caseking έχει κάποιος εμπειρία; Αν αγοράσω Zotac ξέρετε πως δουλεύει η κάλυψη εγγύησης και πως η επέκταση που παίρνεις απο το product registration; πχ αν συμβεί κάτι στα πρώτα δύο χρόνια απευθύνομαι στο caseking ενώ μετα το 2ο χρόνο στη Zotac; Το ότι είμαι Ελλάδα περιπλέκει την κατάσταση η δεν παίζει ρόλο; Εγώ έκανα φυσική επισκεψη στο notebookbilliger πριν κανένα μήνα στο Βερολίνο. Τους ρώτησα ακριβώς αυτό και μου είπαν πως η εγγύηση είναι πανευρωπαϊκή οπότε καλύπτει και Ελλάδα. Πάντως προχώρησε λίγο την διαδικασία,πέρα από το να βάλεις την κάρτα στο καλάθι γιατί δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Spoiler Αρχικά Γερμανία έχει 19% ΦΠΑ, οπότε θα σε χρεώσουν αλλά 5% στο καλάθι. Πέρα από αυτό και τα μεταφορικά πιθανότατα να είναι περισσότερα από αυτά που σου εμφανίζει αρχικά. Και εκτός από αυτα βάζουν άλλο ένα "τέλος" στο λογαριασμό που δεν κατάλαβα τι είναι αυτό(τώρα το τελευταίο ίσως να το βάλανε γιατί εγώ ήθελα να αγοράσω με τιμολόγιο) Πάντως και εγώ που το σκεφτόμουν δεν το προχώρησα τελικα γιατί με όλα τα παραπάνω έβγαινε η GPU πιο ακριβά τελικά σε σχέση με αγορά από εδώ και θα αγόραζα και με αποφορολογιση λόγο τιμολογίου και ενδοκοινοτικων συναλλαγών. Επεξ/σία χθες στις 12:00 πμ από @topos
33Bird33 Δημοσ. χθες στις 03:18 πμ Δημοσ. χθες στις 03:18 πμ 10 hours ago, Tenshi said: Ότι αφορά την κανονική διάρκεια εγγύησης, μιλάς με Caseking. Για την επέκταση, έρχεσαι σε επαφή με Zotac στο [email protected] και αν δέν κάνω λάθος, στέλνεις Κίνα... Ω ρε πλάκα να πρέπει να στείλεις 4090/5090 κάρτα στην Κίνα για repair/replacement και να σε κυνηγάνε μετά 1
psof Δημοσ. χθες στις 12:23 μμ Δημοσ. χθες στις 12:23 μμ 9 ώρες πριν, 33Bird33 είπε Ω ρε πλάκα να πρέπει να στείλεις 4090/5090 κάρτα στην Κίνα για repair/replacement και να σε κυνηγάνε μετά Απο το τίποτα αν χαλάσει η κάρτα εγώ την στέλνω και στην Μόρντορ. Απο 2 σε 5 χρόνια εγγύηση είναι μεγάλη διαφορά.. 2
@topos Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 1 hour ago, psof said: Απο το τίποτα αν χαλάσει η κάρτα εγώ την στέλνω και στην Μόρντορ. Απο 2 σε 5 χρόνια εγγύηση είναι μεγάλη διαφορά.. Κάπου πάντως είχα διαβάσει (από κάποιο συμφορουμιτη θαρρώ) με zotac κάρτα ότι την είχε στείλει κάπου Ευρώπη. Spoiler Κίνα πάντως μπορεί να ψιλομπερδευει με έξοδα αποστολής και πιθανώς δασμους. -Για Mordor τώρα δεν ξέρω τι παιζει 1
Arkin Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες NVIDIA’s Upcoming DLSS “Transformer Model” Will Slash VRAM Usage by 20%, Bringing Smoother Performance on Mid-Range GPUs https://wccftech.com/nvidia-upcoming-dlss-transformer-model-will-slash-vram-usage-by-20 4
7nisiotis Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες https://x.com/kopite7kimi/status/1939180632284053826 GeForce RTX 5070 Super PG147-SKU65 GB205-400-A1 6400FP32 192-bit GDDR7 18G 28Gbps 275W 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα