Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 minutes ago, Arkin said:

Βάζεις latest στο Nvidia app δεν θελει κατι άλλο. 

Δεν νομίζω πως πετυχαίνει. Toυλάχιστον όχι στα games που δοκίμασα. Με swapper μόνο λειτούργησε σε κάποια. 
Καλά δεν κάνει κάτι σπουδαίο το latest version, τουλάχιστον όχι στην περίπτωση μου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, just_a_dude said:

https://www.techpowerup.com/338441/nvidia-dlss-transformer-cuts-vram-usage-by-20

Αυτό πως το βάζουμε; Θα είναι σαν καινούργιο preset στο nvidia app; Τώρα πάει μέχρι preset K.

Δεν ξέρω εάν διάβασες το άρθρο αλλά πρακτικά  μιλάμε για μείωση ~20mb(είκοσι, δεν το έγραψα λάθος) σε fhd (σε 2κ και 4κ κάτι παραπάνω) οπότε δεν πιστεύω να αλλάξει η εμπειρία χρήσης σε καμία κάρτα.

-Εκτός και εάν έχω καταλάβει εγώ κάτι λαθος-

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Δεν νομίζω πως πετυχαίνει. Toυλάχιστον όχι στα games που δοκίμασα. Με swapper μόνο λειτούργησε σε κάποια. 
Καλά δεν κάνει κάτι σπουδαίο το latest version, τουλάχιστον όχι στην περίπτωση μου.

Στο DLSS Swapper οντως δεν εμφανιζει οτι περαστηκε η τελευταια εκδοση. Το θεμα ειναι για πιο λογο εφοσον βαζουμε latest θεωρητικα πρεπει να αλλαζει το dll με την τελευταια εκδοση καθε φορα που βγαινει νεο dlss. 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, @topos είπε

Δεν ξέρω εάν διάβασες το άρθρο αλλά πρακτικά  μιλάμε για μείωση ~20mb(είκοσι, δεν το έγραψα λάθος) σε fhd (σε 2κ και 4κ κάτι παραπάνω) οπότε δεν πιστεύω να αλλάξει η εμπειρία χρήσης σε καμία κάρτα.

-Εκτός και εάν έχω καταλάβει εγώ κάτι λαθος-

τι σχέση έχει αυτό με αυτό που ρώτησα όμως;

33 λεπτά πριν, Arkin είπε

Στο DLSS Swapper οντως δεν εμφανιζει οτι περαστηκε η τελευταια εκδοση. Το θεμα ειναι για πιο λογο εφοσον βαζουμε latest θεωρητικα πρεπει να αλλαζει το dll με την τελευταια εκδοση καθε φορα που βγαινει νεο dlss. 

το latest από το nvidia app είναι το preset K που είναι εδώ και μήνες. Λογικά θα βγει καινούργια έκδοση του nvidia app κάποια στιγμή ή με κάποιους μελοντικούς drivers θα προσθέσουν το καινούργιο dlss.

Πιο πολύ θέλω να δω αν διορθώνει το πρόβλημα με τα τετραγωνάκια στις διαφάνειες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

τι σχέση έχει αυτό με αυτό που ρώτησα όμως;

το latest από το nvidia app είναι το preset K που είναι εδώ και μήνες. Λογικά θα βγει καινούργια έκδοση του nvidia app κάποια στιγμή ή με κάποιους μελοντικούς drivers θα προσθέσουν το καινούργιο dlss.

Πιο πολύ θέλω να δω αν διορθώνει το πρόβλημα με τα τετραγωνάκια στις διαφάνειες.

φιλε τα τετραγωνακια ειναι feature 

• Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Arkin said:

Στο Swapper φαίνεται η v310.3, αλλά ακόμα και όταν γίνει το swap των dlls' και πάλι στα games το indicator αναγράφει την 310.2.1, μόνο σε 2 games είδα να αναγράφει την v310.3, τα οποία είναι και ανάξια αναφοράς anw.

Atm via driver (άρα και nvidia app/inspector) δεν βάζει όντως την latest. Σε κάποια τα καταφέρνει μόνο το Swapper. 

Πολύ tweaking εδώ και εκεί, απλώς για να μπορέσεις να πάρεις το καλύτερο δυνατό experience, visually και στο θέμα performance.

Τις τελευταίες ημέρες λειτουργώ πολύ το Ultra Quality του DLSS, που έχει ελάχιστες εως ανύπαρκτες διαφορές οπτικώς με το DLAA. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά καλό, ειδικά όταν είσαι στο δίλημμα DLLA αλλά ανοίγω FG ή βάζω Ultra Quality και το αποφεύγω; Γενικώς όπου μπορώ να το αποφύγω το FG (ειδικά το x2) θυσιάζω πλέον το DLAA. (αρα το native res)

Επεξ/σία από Alex21121988
Δημοσ.

Όπα 3 σειρές μαζί? Έχει ξανά γίνει αυτό να σταματήσει support απότομα για 3 σειρες μαζί? Άρα πάμε σε 4 σειρές support λογικά έρχονται νέα shader model 6.9 κτλ και παιχνίδια που θα είναι με basic το rt όπως Indiana doom οπότε σιγά σιγά παίρνουν πόδι όσες κάρτες δεν έχουν rt. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, Arkin είπε

Όπα 3 σειρές μαζί? Έχει ξανά γίνει αυτό να σταματήσει support απότομα για 3 σειρες μαζί? Άρα πάμε σε 4 σειρές support λογικά έρχονται νέα shader model 6.9 κτλ και παιχνίδια που θα είναι με basic το rt όπως Indiana doom οπότε σιγά σιγά παίρνουν πόδι όσες κάρτες δεν έχουν rt. 

Αφήνει οριστικά πίσω το GTX brand 😛

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

4060 η καλύτερη κάρτα του κόσμου πρώτη στο steam παίζει τα πάντα 4κ

και με το καινούργιο dlss θα φτάνουν άνετα τα 8GB ακόμη και για path tracing. τέλεια.

• Like 1
  • Haha 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, just_a_dude said:

και με το καινούργιο dlss θα φτάνουν άνετα τα 8GB ακόμη και για path tracing. τέλεια.

upscaling απο 360p σε 8Κ και 10x frame generation και ασε τα αλλα κοροιδα να παιρνουν 5080 και 5090. 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 1
  • Haha 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...