BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Άρα έρχεσαι στα λόγια μου εφόσον σε φτάνουν τα 8 σκέψου τα 12 μέχρι 2030 θα είσαι κομπλέ με 12. Οι devs πάντα επαναπαύοταν σε unoptimised παιχνίδια και τότε δεν είχαμε και αυτές τις τεχνολογίες. Όπως κάποτε είχαμε optimized παιχνίδια έτσι έχουμε και σήμερα πάρα πολλά. Κλασικά η unreal είναι trash δεν φταίει ο dev και πριν 15 χρόνια πάλι trash ήταν στο θέμα optimize. Και δυστυχώς έχουμε πολλά παιχνίδια με unreal. Σήμερα πουλάνε φούμαρα πριν 20 χρόνια η 8800gt με 350 ευρώ σημερινά 650 ευρώ ήταν τίμια κάρτα πιστεύεις? Τα τελευταία χρόνια μας πουλάνε φούμαρα ενώ κάποτε οι εταιρίες ήταν τίμιες και οι κάρτες ήταν στο κόστος? Η Unreal Engine 5 εχει τα θεματα της, η 4 ειναι μια χαρα. Το Throne & Liberty εχει μακραν τα καλυτερα γραφικα σε MMO(unreal 4) σε σημειο που θα ελεγες οτι θα παιζει μονο σε 4080 και πανω και ομως ειναι optimized. Mε τη 1060 παιζω ΧeSS High Quality , High Quality detail 1080p και παιζω στα 55-60min εως τα 75cap της οθονης. Στο Guild ειχα ατομα με 4060 που εκαναν και stream σε 1440p Ηigh ενω στο main Build με 12700k και 4080 παιζω 120-144FPS σε ΕPIC 4K χωρις FG. Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από BlurayMoviesGreece
Πέτρος Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 2 ώρες πριν, korakios είπε και μετά αναρωτιόμαστε γιατί αρμέγουν οι εταιρίες , αλλά κάτι δεν κολλά το units sold (η 3η στήλη) αποκλείεται να είναι σωστό Πολλά δεν είναι σωστά. Οι 9070ΧΤ είναι σε 3 διαφορετικές θέσεις, με διαφορετικές μορφές. Οι 7900ΧΤΧ τα ίδια. Κάρτες 10ετιας πώς πουλάνε, άγνωστο. Steam hw survey vibes. 3 1
Arkin Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 11 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Η Unreal Engine 5 εχει τα θεματα της, η 4 ειναι μια χαρα. Το Throne & Liberty εχει μακραν τα καλυτερα γραφικα σε MMO(unreal 4) σε σημειο που θα ελεγες οτι θα παιζει μονο σε 4080 και πανω και ομως ειναι optimized. Mε τη 1060 παιζω ΧeSS High Quality , High Quality detail 1080p και παιζω στα 55-60min εως τα 75cap της οθονης. Στο Guild ειχα ατομα με 4060 που εκαναν και stream σε 1440p Ηigh ενω στο main Build με 12700k και 4080 παιζω 120-144FPS σε ΕPIC 4K χωρις FG. Και η unreal 4 χαλια είναι. Δες hogwarts legacy δες jedi και τα 2 δες kena δες hellblade. Κάτι gears of war είναι οαση για unreal. Και η 5 ακόμα πιο χάλια το παλεύουν αλλά αν ο πυρήνας της είναι χάλια δεν θα αλλάξουν πολλά με micro stutters και traversal. Σάπια μηχανή με μηδέν physics καλά καθαρά textures αλλά τι να το κάνεις. Ας πιάσουν dunia αν είναι που δίνει τα καθαρότερα textures με μηδέν stutter και μηδέν physics βεβαίως βεβαίως.
dimoskoutr Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 30 λεπτά πριν, Arkin είπε Άρα έρχεσαι στα λόγια μου εφόσον σε φτάνουν τα 8 σκέψου τα 12 μέχρι 2030 θα είσαι κομπλέ με 12. Βρε συ παλικάρι μου ξαναλέω εγώ δεν παίζω τα τελευταία games, ένα bg3 παίζω από σχετικά καινούργια rpgs και ένα warhammer 3 από σχετικά βαριά strategies. Ότι κάνει το cyberpunk στο να ζορίσει την κάρτα. Ε δεν είναι αυτή η χρήση μιας 4070 - 9070xt κλπ. πως να το κάνουμε τώρα. Αυτός που θα δώσει 600-700 ευρώ για κάρτα θα το κάνει γιατί παίζει σε υψηλές αναλύσεις βαριά παιχνίδια. 30 λεπτά πριν, Arkin είπε Άρα έρχεσαι στα λόγια μου εφόσον σε φτάνουν τα 8 σκέψου τα 12 μέχρι 2030 θα είσαι κομπλέ με 12. Βρε συ παλικάρι μου ξαναλέω εγώ δεν παίζω τα τελευταία games, ένα bg3 παίζω από σχετικά καινούργια rpgs και ένα warhammer 3 από σχετικά βαριά strategies. Ότι κάνει το cyberpunk στο να ζορίσει την κάρτα. Ε δεν είναι αυτή η χρήση μιας 4070 - 9070xt κλπ. πως να το κάνουμε τώρα. Αυτός που θα δώσει 600-700 ευρώ για κάρτα θα το κάνει γιατί παίζει σε υψηλές αναλύσεις βαριά παιχνίδια. 1
Arkin Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 44 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Βρε συ παλικάρι μου ξαναλέω εγώ δεν παίζω τα τελευταία games, ένα bg3 παίζω από σχετικά καινούργια rpgs και ένα warhammer 3 από σχετικά βαριά strategies. Ότι κάνει το cyberpunk στο να ζορίσει την κάρτα. Ε δεν είναι αυτή η χρήση μιας 4070 - 9070xt κλπ. πως να το κάνουμε τώρα. Αυτός που θα δώσει 600-700 ευρώ για κάρτα θα το κάνει γιατί παίζει σε υψηλές αναλύσεις βαριά παιχνίδια. Βρε συ παλικάρι μου ξαναλέω εγώ δεν παίζω τα τελευταία games, ένα bg3 παίζω από σχετικά καινούργια rpgs και ένα warhammer 3 από σχετικά βαριά strategies. Ότι κάνει το cyberpunk στο να ζορίσει την κάρτα. Ε δεν είναι αυτή η χρήση μιας 4070 - 9070xt κλπ. πως να το κάνουμε τώρα. Αυτός που θα δώσει 600-700 ευρώ για κάρτα θα το κάνει γιατί παίζει σε υψηλές αναλύσεις βαριά παιχνίδια. Ναι ακόμα δεν καταλαβαίνω την αντιπαράθεση μιας και το ίδιο λέμε και για αυτό υπάρχουν και οι 300 ευρώ κάρτες με 8gb vram. Προφανώς αν θες το απόλυτο θα πας σε 5070ti και πάνω για να έχεις και το pt και 200fps με τα ανάλογα λεφτά όπως σωστά λες. Οι 5060 ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί στα 300 είναι τόσο κακές. 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 58 λεπτά πριν, Arkin είπε Και η unreal 4 χαλια είναι. Δες hogwarts legacy δες jedi και τα 2 δες kena δες hellblade. Κάτι gears of war είναι οαση για unreal. Και η 5 ακόμα πιο χάλια το παλεύουν αλλά αν ο πυρήνας της είναι χάλια δεν θα αλλάξουν πολλά με micro stutters και traversal. Σάπια μηχανή με μηδέν physics καλά καθαρά textures αλλά τι να το κάνεις. Ας πιάσουν dunia αν είναι που δίνει τα καθαρότερα textures με μηδέν stutter και μηδέν physics βεβαίως βεβαίως. Toτε ισως παιζει μεγαλο ρολο η δουλεια που θα κανουν οι Devs. To Τ&L ειναι Nvidia Sponsored και εχουν κανει πολυ καλη δουλεια στο θεμα optimization.
Arkin Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μόλις τώρα, BlurayMoviesGreece είπε Toτε ισως παιζει μεγαλο ρολο η δουλεια που θα κανουν οι Devs. To Τ&L ειναι Nvidia Sponsored και εχουν κανει πολυ καλη δουλεια στο θεμα optimization. Ναι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Ειδικά όταν ανακατεψουν και rt γίνεται αχταρμάς. Το throne and liberty το gear 5 το dead island 2 είναι κομπλέ εδώ. Συνήθως οι custom μηχανές είναι οι καλύτερες γιατί είναι in house κάθε εταιρίας και γίνεται το coding ακριβώς σε αυτό που έφτιαξαν οι ίδιοι.
just_a_dude Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες https://videocardz.com/pixel/nvidia-releases-dlss4-plugin-for-unreal-engine-5-6 Έτοιμα μας τα έχει όλα ο Αρχηγός. 3 1
Arkin Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 3 λεπτά πριν, just_a_dude είπε https://videocardz.com/pixel/nvidia-releases-dlss4-plugin-for-unreal-engine-5-6 Έτοιμα μας τα έχει όλα ο Αρχηγός. This is the way. Δεν υπάρχει τυχαία το dlss σε τόσα παιχνίδια σίγουρα πεφτει και το κασέρι αλλά το εύκολο integration είναι το Α και το Ω για έναν developer. For developers, this means seamless integration of latest DLSS features directly into Unreal Engine projects, with compatibility for the latest transformer-based AI models. The plugin is currently available for Unreal Engine versions 5.2 through 5.6, with older versions no longer officially supported 2
korakios Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 2 ώρες πριν, Arkin είπε Έπαιζα pt με 4070ti άψογα σε 3440x1440 προ 2 3 ετιας δεν νομίζω η 5070 να τα πηγαίνει χειρότερα ειδικά που έχει και το 3xfg. Κατάντια επειδή η 5070 των 540 ευρώ έχει 12gb vram? Παρόλο που τρέχει τα πάντα σε 1440 με pt και υψηλά fps? Είναι τόσο κακή κάρτα εξαιτίας που δεν έχει 16 και δεν θα παίξει 2 παιχνίδια σε 4k? Τώρα που έβαλες και το FG τερμάτισες πίστα . Μετοχές έχεις ; Αν ναι , μην αγχώνεσαι , το μάρκετινγκ έχει πιάσει . Αν δεν έχεις , κρίμα που τσίμπησες και εσυ .
Arkin Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 5 λεπτά πριν, korakios είπε Τώρα που έβαλες και το FG τερμάτισες πίστα . Μετοχές έχεις ; Αν ναι , μην αγχώνεσαι , το μάρκετινγκ έχει πιάσει . Αν δεν έχεις , κρίμα που τσίμπησες και εσυ . Μακάρι να είχα αλλά όχι δεν ασχολούμαι με τέτοια. Έχω παίξει αρκετά παιχνίδια με fg και τώρα με 3x fg και το αναφέρω ως κάτι πολύ θετικό. Με την 6800xt προ 3ετιας με τα 16gb vram το 2077 με απλό ray tracing ήταν unplayable. Κουμπωσα 4070ti με 12gb vram άνοιξα dlss quality και 2xfg και πήγα στα 70 80 από τα 20 25 που είχα και έγινε playable. Δεν είναι θέμα τσίμπησα η όχι είναι αυτό που παίζεις και πόσο σε βοηθάει η κάθε τεχνολογία στο πιο ομαλό gameplay με οσο το δυνατόν καλύτερα γραφικά. 1
just_a_dude Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μια χαρά είναι και το FG (και της nvidia και της AMD. Της AMD παίζει να είναι και λίγο καλύτερο) αρκεί να έχεις 60-70 base. Αν έχεις 50 base είναι απλά οκ. Αλλά και πάλι τα studios το χρησιμοποιούν λάθος, π.χ. Monster hunter wilds που στα requirements έχουν FG για να πιάσεις τα 60fps, δηλαδή 30 base. Ξεφτίλα.
Tambas91 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 5 ώρες πριν, Arkin είπε Κράζεις θαυμάζεις θα πω εγώ. Από ότι φαίνεται ισχύει παντού αυτό το γνωμικό. Καταλαβαίνει 2 πράγματα. Πόσο ακριβή είναι η amd για αυτό που προσφέρει με την 9070. Πόσο κατάλαβε ο κόσμος ότι το dlss και το fg είναι τεχνολογίες που πρέπει να έχει κάθε κάρτα στο 2025. Spoiler Εδώ είναι το νήμα για αληθινές κάρτες γραφικών, όσοι θέλουν να φέρουν αντίλογο για τα μουσαντένια προϊόντα και τις ιμιτασιόν τεχνολογίες που k καλά δε θέλουν (αλλα θέλουν) να πάνε διπλα... Αδερφέ μου αρκινοε τους έχεις πετσοκόψει αλλα πάλι πετάγονται σα τα μανιτάρια αυτη η κακια μάστιγα των ραδεονακιδων 1 4
akoinonitos Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 6 ώρες πριν, just_a_dude είπε Μιας και λέμε για το RT εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το πράγμα. Δείτε εδώ το RT impact (όχι τα συνολικά fps). H 3080 έχει 52% κόστος σε fps και η 5080 έχει 49%, δηλαδή σχεδόν το ίδιο. Πως γίνεται αυτό; Δεν είναι και καλά καλύτεροι οι RT πυρήνες; Πως γίνεται το RT να έχει το ίδιο κόστος εδώ και τόσα χρόνια; Και η μία έχει 68 RT cores και η άλλη 84.. ειναι feature 3
Argonaute Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 5 ώρες πριν, Arkin είπε Άρα έρχεσαι στα λόγια μου εφόσον σε φτάνουν τα 8 σκέψου τα 12 μέχρι 2030 θα είσαι κομπλέ με 12. Αυτα μην τα λετε δημοσια μαγκες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα