korakios Δημοσ. χθες στις 01:24 πμ Δημοσ. χθες στις 01:24 πμ 3 ώρες πριν, just_a_dude είπε Μια χαρά είναι και το FG (και της nvidia και της AMD. Της AMD παίζει να είναι και λίγο καλύτερο) αρκεί να έχεις 60-70 base. Αν έχεις 50 base είναι απλά οκ. Αλλά και πάλι τα studios το χρησιμοποιούν λάθος, π.χ. Monster hunter wilds που στα requirements έχουν FG για να πιάσεις τα 60fps, δηλαδή 30 base. Ξεφτίλα. και πάλι με 60-70 base πέφτεις σε 50-60 το οποίο για μένα είναι πολύ. Ουσιαστικά με πχ X2 είσαι fg/2 σαν base συν πολύ ή λίγο (reflex/antilag) latency .
Westbaum Δημοσ. χθες στις 03:06 πμ Δημοσ. χθες στις 03:06 πμ Στα 200 ευρώ θα είχε νόημα.. https://www.techpowerup.com/review/gigabyte-geforce-rtx-5050-gaming-oc/
AndVal Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Τι γίνεται με τα drivers? Βγάζουν ακόμα black screens?
just_a_dude Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 9 λεπτά πριν, AndVal είπε Τι γίνεται με τα drivers? Βγάζουν ακόμα black screens? Γιατί πότε έβγαζαν black screens; Ποια κάρτα έχεις; 1
akoinonitos Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 49 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Γιατί πότε έβγαζαν black screens; Ποια κάρτα έχεις; Spoiler Οταν ειχες την τυχη να εχεις radeon 2
music_lover Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Παίδες να τολμήσω 4k gaming με 5070ti ή θα φάω τα μούτρα μου? Θέλω High Settings+RT και απόδοση 4k/60+fps με χρήση φυσικά DLSS+FG Δεν θέλω να πάω σε 5080 γιατί πρώτον ξεφεύγει σε τιμή και δεύτερο η 5080 Super θα έρθει με 24gb vram..
Alex21121988 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 2 minutes ago, music_lover said: Παίδες να τολμήσω 4k gaming με 5070ti ή θα φάω τα μούτρα μου? Θέλω High Settings+RT και απόδοση 4k/60+fps με χρήση φυσικά DLSS+FG Δεν θέλω να πάω σε 5080 γιατί πρώτον ξεφεύγει σε τιμή και δεύτερο η 5080 Super θα έρθει με 24gb vram.. Με το fps target που έθεσες και με όλα τα DLSS features, το βρίσκω εφικτό. Αναλόγως τον τίτλο, θα παίζεις μεταξύ DLSS Quality/Balanced και το αποτέλεσμα θα είναι εκεί (ή κοντά) που θέλεις. Με το FG αναλόγως με την βάση που πιάνεις στα fps, το ενεργοποιείς ή οχι.Παντα παίζει ρόλο το είδος του game στο πόσο θα κάνεις squeeze και συνδυασμό με DLSS και FG. Αν κάνει rendering κάτω από 30fps η καρτα, τότε καλό θα ήταν να ρίξεις λίγο την ανάλυση, άρα να πας σε πιο aggressive DLSS upscaling, τύπου Performance. Ειδικά με το Transformer, ακομα και το Performance δειχνει πολύ καλά visually atm. Πιστεύω θα σε καλύψει λοιπόν μια 5070ti εφόσον δεν έχεις παραπάνω απαιτήσεις σε fps. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 20 ώρες 37 λεπτά πριν, music_lover είπε Παίδες να τολμήσω 4k gaming με 5070ti ή θα φάω τα μούτρα μου? Θέλω High Settings+RT και απόδοση 4k/60+fps με χρήση φυσικά DLSS+FG Δεν θέλω να πάω σε 5080 γιατί πρώτον ξεφεύγει σε τιμή και δεύτερο η 5080 Super θα έρθει με 24gb vram.. Μια χαρά είναι η 5070Ti τώρα που το DLSS 4 είναι τόσο καλό. Σχεδόν αναρωτιέμαι γιατί δεν πήγα σε αυτή να γλιτώσω ένα σωρό λεφτά. Έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα GB πάμε χαμένα, δεν βγάζουν texture packs οι devs. 5
xartemporas Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 9 minutes ago, Psycho_Warhead said: Μια χαρά είναι η 5070Ti τώρα που το DLSS 4 είναι τόσο καλό. Σχεδόν αναρωτιέμαι γιατί δεν πήγα σε αυτή να γλιτώσω ένα σωρό λεφτά. Έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα GB πάμε χαμένα, δεν βγάζουν texture packs οι devs. Ε ναι, πλέον αντί να αναβαθμίζεις με αυτές τις τιμές , ρίχνεις το dlss από quality σε balanced κτλπ κ είσαι κομπλε.Δωρο performance ειναι οι upscalers. 4
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 20 ώρες 7 λεπτά πριν, xartemporas είπε Ε ναι, πλέον αντί να αναβαθμίζεις με αυτές τις τιμές , ρίχνεις το dlss από quality σε balanced κτλπ κ είσαι κομπλε.Δωρο performance ειναι οι upscalers. Ακριβώς. 1
ICE-T Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 1 ώρα πριν, music_lover είπε Παίδες να τολμήσω 4k gaming με 5070ti ή θα φάω τα μούτρα μου? Θέλω High Settings+RT και απόδοση 4k/60+fps με χρήση φυσικά DLSS+FG Δεν θέλω να πάω σε 5080 γιατί πρώτον ξεφεύγει σε τιμή και δεύτερο η 5080 Super θα έρθει με 24gb vram.. Η 5070ti super που θα βγει δεν σε χαλάει και σε χαλάει η 5080 , πλάκα κάνουμε τώρα έτσι .
music_lover Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 12 λεπτά πριν, ICE-T είπε Η 5070ti super που θα βγει δεν σε χαλάει και σε χαλάει η 5080 , πλάκα κάνουμε τώρα έτσι . Όχι γιατί θεωρώ ότι για την 5070ti είναι αρκετά και τα 16gb, η συγκεκριμένη είναι στην ουσία μια 4080+FG. Επίσης η 5070ti κοστίζει γύρω στα 900 ευρώ ενώ η 5080 γύρω στα 1300. Να δώσω 1300 ευρώ για 16gb ενώ σε λίγους μήνες θα μπορώ να έχω 24gb? Τέσπα ούτως ή άλλως πάνω από 1000 δεν δίνω για gpu.
ICE-T Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, music_lover είπε Όχι γιατί θεωρώ ότι για την 5070ti είναι αρκετά και τα 16gb, η συγκεκριμένη είναι στην ουσία μια 4080+FG. Επίσης η 5070ti κοστίζει γύρω στα 900 ευρώ ενώ η 5080 γύρω στα 1300. Να δώσω 1300 ευρώ για 16gb ενώ σε λίγους μήνες θα μπορώ να έχω 24gb? Τέσπα ούτως ή άλλως πάνω από 1000 δεν δίνω για gpu. ούτε καν κοντά σε 4080 , άμα είναι να μετράμε το frame generation τότε σε βολεύει και η 5060ti μην κοιτάζεις κάν 5070ti .Η διαφορά στην τιμή είναι άλλος παράγοντας και ο καθένας ψωνίζει ότι τον συμφέρει. Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από ICE-T 1
just_a_dude Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, music_lover είπε Παίδες να τολμήσω 4k gaming με 5070ti ή θα φάω τα μούτρα μου? Θέλω High Settings+RT και απόδοση 4k/60+fps με χρήση φυσικά DLSS+FG Δεν θέλω να πάω σε 5080 γιατί πρώτον ξεφεύγει σε τιμή και δεύτερο η 5080 Super θα έρθει με 24gb vram.. Ναι. Η 5080 15% πάνω είναι, σιγά τη διαφορά. Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από just_a_dude 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα