psof Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Παιδιά έχω Freesync οθόνη η οποία δεν είναι στη λίστα συμβατότητας με G-Sync. Το ενεργοποίησα πάντως και έκανα το "Set up G-Sync" απο τα NVIDIA settings και φαίνεται να το δέχτηκε. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν όντως είναι ενεργοποιημένο εντός παιχνιδιού; Νομίζω με την AMD έβγαζε πάνω δεξιά ότι το freesync is on. Κατέβασα το G-SYNC Pendulum Demo απο την NVIDIA και το τεσταρα και φαίνεται να είναι smooth αλλα δεν είμαι σίγουρος γιατί πάει σχεδόν το ίδιο όταν αλλάζω σε απλο v-sync και πάλι πίσω. Λέτε αν δεν δούλευε να μην έπαιζε καθόλου το demo; Επεξ/σία 5 Ιουλίου από psof
just_a_dude Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Άνοιξε το FPS counter του monitor και θες αν δείχνει τα ίδια FPS με το rtss
kostiger Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 35 λεπτά πριν, psof είπε Παιδιά έχω Freesync οθόνη η οποία δεν είναι στη λίστα συμβατότητας με G-Sync. Το ενεργοποίησα πάντως και έκανα το "Set up G-Sync" απο τα NVIDIA settings και φαίνεται να το δέχτηκε. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν όντως είναι ενεργοποιημένο εντός παιχνιδιού; Νομίζω με την AMD έβγαζε πάνω δεξιά ότι το freesync is on. Κατέβασα το G-SYNC Pendulum Demo απο την NVIDIA και το τεσταρα και φαίνεται να είναι smooth αλλα δεν είμαι σίγουρος γιατί πάει σχεδόν το ίδιο όταν αλλάζω σε απλο v-sync και πάλι πίσω. Λέτε αν δεν δούλευε να μην έπαιζε καθόλου το demo; Γίνεται ναι. https://www.nvidia.com/content/Control-Panel-Help/vLatest/en-us/mergedProjects/nvdsp/To_know_if_VRR_is_turned_on_in_your_game.htm 1 1
korakios Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Ευτυχώς έχει καταργηθεί σχεδόν το gsync μιας και απαιτούσε ειδικό hardware στα monitor . Πλέον τα VRR (freesync) monitor είναι συμβατά Επεξ/σία 5 Ιουλίου από korakios
psof Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kostiger είπε Γίνεται ναι. https://www.nvidia.com/content/Control-Panel-Help/vLatest/en-us/mergedProjects/nvdsp/To_know_if_VRR_is_turned_on_in_your_game.htm Να σαι καλά! Άνοιξα το Spiderman 2 και το έβγαλε πάνω δεξιά με πράσινα γράμματα. Για να πω την αλήθεια δεν πίστευα ότι θα δουλέψει το freesync ως g-sync. Τέλεια! Για να είμαι ειλικρινής νομίζω το ui του AMD software είναι πολύ καλύτερο απο της NVIDIA αλλά μάλλον επειδή το συνήθισα τόσα χρόνια. Αν δεν μου το λεγες να πατήσω το display απο το menu bar για να το ενεργοποιήσω δεν θα το έβρισκα με τη καμία μόνος μου. Επεξ/σία 5 Ιουλίου από psof 1
kostiger Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Μόλις τώρα, psof είπε Να σαι καλά! Άνοιξα το Spiderman 2 και το έβγαλε πάνω δεξιά με πράσινα γράμματα. Για να πω την αλήθεια δεν πίστευα ότι θα δουλέψει το freesync. Τέλεια! Για να είμαι ειλικρινής νομίζω το ui του AMD software είναι πολύ καλύτερο απο της NVIDIA αλλά μάλλον επειδή το συνήθισα τόσα χρόνια. Αν δεν μου το λεγες να πατήσω το display απο το menu bar για να το ενεργοποιήσω δεν θα το έβρισκα με τη καμία μόνος μου. Χαρηκα που βοηθησα. 1
Alex21121988 Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Και αυτό το indicator είναι πολύ χρήσιμο για να βλέπουμε details στο τι κάνει το DLSS, Resolution, Preset Letter etc. Enable/Disable, ουσιαστικά ένα entry είναι στην registry. Εύκολο και χρήσιμο imo. https://www.nexusmods.com/site/mods/1202?tab=files&file_id=4800 Επεξ/σία 5 Ιουλίου από Alex21121988 4
music_lover Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Εφόσον η 5070ti σηκώνει 4k/60 με RT μέσω dlss τότε θα κινηθώ σε 4k monitor. Σε αυτήν την περίπτωση όμως θα κινηθώ προς τον 9600x αντί του 9800x3d γιατί σε αυτήν την ανάλυση είμαστε gpu bound και δεν βρίσκω τον λόγο να δώσω 300€ περισσότερα για παραπλήσια απόδοση.
Vassilis_24 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Στις 4/7/2025 στις 5:28 ΜΜ, korakios είπε η αλήθεια της κατάντιας . Η 5070 είναι η ουσιαστικά η 5060 σειρά ( μη ξεχνάς και τη φλόμπα 4000 ) απλά λόγω καταναλωτισμού , μη ενημέρωσης ή ενθουσιασμού , πάει ο κόσμος και αγοράζει σαβουροκάρτες και για να μη νομίζεις οτι θάβω την πράσινη , ισχύει και για κόκκινη . Ουσιαστικά φέτος έχουμε (πανάκριβες φυσικά) 9060ΧΤ16G , 9070 , 5070ti , 5090 (όλα τα άλλα είναι φλόμπες και εννοείται καμία απο αυτές δεν είναι vfm) τρέξε RT PT με 5070 να νιώσεις αξιοπρέπεια 😂 Γιατί βάζεις την 9060xt κι όχι την 5060ti;
korakios Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 10 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Γιατί βάζεις την 9060xt κι όχι την 5060ti; ελάχιστα μεν , αλλά λίγο φθηνότερη , τραγικές τιμές και οι 2 για ουσιαστικά rx6600 και rtx5050 του 2025 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλά τι περιμένατε, <200 ευρώ ? Αυτά να τα βλέπουν όσοι λένε "δεν με απασχολεί πόσο έχει το top dog, ας έχει και 5000" αγνοώντας το γεγονός ότι συμπαρασύρει και τα μικρότερα μοντέλα. Επεξ/σία 6 Ιουλίου από Psycho_Warhead 1 1
kostiger Δημοσ. Κυριακή στις 03:25 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:25 μμ Kαλα θα πεσουν στην πορεια, 350 για 5050 ωστοσο ειναι τραγικη τιμη. 1
billeiros Δημοσ. Κυριακή στις 03:28 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:28 μμ To πλαίσιο βαράει στα αυτιά,στο launch κάθε κάρτας.Αυτο το μάθαμε πλεον
Fulgore Δημοσ. Κυριακή στις 04:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:05 μμ 51 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Καλά τι περιμένατε, <200 ευρώ ? Από το κατάστημα που έχει την 5060, 400ευρώ, σίγουρα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα