Tambas91 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:30 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:30 μμ 3 ώρες πριν, chrisde είπε @Tambas91Δεν σε βλέπω καλά αδερφέ. Θα σε αντικαταστήσει με ai ο αρχηγός για να γράφει στο φόρουμ (αν δεν το έχει κάνει ήδη). 😋 Κάθε βήμα του αρχηγού κρύβει μελέτη και σοφια από πίσω, εμείς εδώ μέσα ακόμα και εγώ είμαστε πολύ λίγοι για να κρίνουμε τις επιλογές και το μεγαλείο του... κάθε του απόφαση δεν είναι απλά μια στρατηγική κίνηση αλλα ένα ηχηρό χτύπημα στην καρδια της καινοτομίας, ένας σκοτεινός παλμός που ταράζει τα θεμέλια της βιομηχανίας και την ωθεί σε μια φαντασμαγορική έκρηξη προόδου. Με βλέμμα που διαπερνά το χάος και χερια που σμιλεύουν το μέλλον σαν πυρακτωμένο μέταλλο ο αρχηγός δεν ακολουθεί την εποχή, την σέρνει πίσω του σαν σκιά που δεν τολμά να τον προσπεράσει.... Αφού λοιπόν αυτή είναι η απόφαση του αρχηγού εγώ θα τη δεχτώ και παραμένω πιστός φρουρός στο πλάι του προσπαθώντας να ρουφήξω όσο περισσότερο γίνετε από την λαμπρότητα και τη σοφια που εκπέμπει 2 6
Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 10:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:52 μμ 21 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Κάθε βήμα του αρχηγού κρύβει μελέτη και σοφια από πίσω, εμείς εδώ μέσα ακόμα και εγώ είμαστε πολύ λίγοι για να κρίνουμε τις επιλογές και το μεγαλείο του... κάθε του απόφαση δεν είναι απλά μια στρατηγική κίνηση αλλα ένα ηχηρό χτύπημα στην καρδια της καινοτομίας, ένας σκοτεινός παλμός που ταράζει τα θεμέλια της βιομηχανίας και την ωθεί σε μια φαντασμαγορική έκρηξη προόδου. Με βλέμμα που διαπερνά το χάος και χερια που σμιλεύουν το μέλλον σαν πυρακτωμένο μέταλλο ο αρχηγός δεν ακολουθεί την εποχή, την σέρνει πίσω του σαν σκιά που δεν τολμά να τον προσπεράσει.... Αφού λοιπόν αυτή είναι η απόφαση του αρχηγού εγώ θα τη δεχτώ και παραμένω πιστός φρουρός στο πλάι του προσπαθώντας να ρουφήξω όσο περισσότερο γίνετε από την λαμπρότητα και τη σοφια που εκπέμπει ChatGPT βγες απο το προφιλ του tamba ΤΩΡΑ. 5
Psycho_Warhead Δημοσ. Δευτέρα στις 11:50 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 11:50 μμ Το Robocop την λιανίζει την κάρτα γραφικών, watt και temps στο θεό.
_Theo_ Δημοσ. χθες στις 12:04 πμ Δημοσ. χθες στις 12:04 πμ (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το Robocop την λιανίζει την κάρτα γραφικών, watt και temps στο θεό. Τα γραφικά του είναι μάλλον άσχημα, τουλάχιστον το κανονικό παιχνίδι που έπαιξα. Edit: Παίξε και το Terminator. Επεξ/σία χθες στις 12:04 πμ από _Theo_
Psycho_Warhead Δημοσ. χθες στις 12:05 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 12:05 πμ Μια χαρά είναι τα γραφικά του, απλά τα facial animations είναι για γέλια 1
_Theo_ Δημοσ. χθες στις 12:06 πμ Δημοσ. χθες στις 12:06 πμ Εγώ στο full που το έπαιξα, μπούρδα μου φάνηκαν. Ίσως έφταιξε το κακό AA.
Psycho_Warhead Δημοσ. χθες στις 12:08 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 12:08 πμ Όχι ρε, Unreal Engine 5 με Lumen είναι, και τρέχει και καλά γι' αυτά που έχει αν εξαιρέσεις τα stutters. Το expansion είναι βελτιωμένο.
_Theo_ Δημοσ. χθες στις 12:15 πμ Δημοσ. χθες στις 12:15 πμ 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Όχι ρε, Unreal Engine 5 με Lumen είναι, και τρέχει και καλά γι' αυτά που έχει αν εξαιρέσεις τα stutters. Το expansion είναι βελτιωμένο. Εγώ σε 1440p το έπαιξα, σε 4k/8k λογικό να δείχνουν καλύτερα. Αν και μια βελτίωση στο expansion την βλέπω. Με το Crysis 3 Remastered που παίζω που και που έπαθα τη πλάκα μου. Και τρέχει νερό με DLSS.
Arkin Δημοσ. χθες στις 12:21 πμ Δημοσ. χθες στις 12:21 πμ 14 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Εγώ στο full που το έπαιξα, μπούρδα μου φάνηκαν. Ίσως έφταιξε το κακό AA. Κατσε ειναι ασχημα αυτα τα γραφικα? 3
_Theo_ Δημοσ. χθες στις 12:29 πμ Δημοσ. χθες στις 12:29 πμ 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Κατσε ειναι ασχημα αυτα τα γραφικα? Εμένα δεν μου άρεσαν. Ίσως σε 4k OLED να είναι πιο εντυπωσιακά.
d4ydr33m3r Δημοσ. χθες στις 09:37 πμ Δημοσ. χθες στις 09:37 πμ (επεξεργασμένο) Ούτε μια στο εκατομμύριο ακόμη και με τα νούμερα που περιμένουμε με το promising transition στην νέα λιθογραφία. Εάν δώσουν 60% ευχαριστημένοι θα είμαστε όσο δεν πάει.. Σε ΑΙ tasks είναι άλλη ιστορία και για αυτό ενδιαφέρεται κυρίως ο Jensen. Ίσως καινούργια DLSS και FG λοιπόν ακόμη πιο δυνατά και promising Επεξ/σία χθες στις 09:38 πμ από d4ydr33m3r 1
nikos5800 Δημοσ. χθες στις 09:42 πμ Δημοσ. χθες στις 09:42 πμ (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Μια χαρά είναι τα γραφικά του, απλά τα facial animations είναι για γέλια Αυτό👍 έχει καλά γραφικά αλλά τα facial animations σε ξενερώνουν άσχημα. Επεξ/σία χθες στις 09:42 πμ από nikos5800
aplos73 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) Μετά από πολύ καιρό στο ψάξιμο κατέληξα σε μια Asus dual 5060ti 16 Gb. Για 1080p gaming μια χαρά είναι. Αντικατέστησε επάξια την παλιά μου 2060 rtx. Από απόδοση τα πάει μια χαρά σε συνδιασμό με Ι5 13400 και 32 Gb Ram.Καιμεπιτελους ξεκίνησα και το indiana jones που δεν μπορούσα να παίξω με την 2060. Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από aplos73 6
xartemporas Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες https://videocardz.com/driver/nvidia-geforce-game-ready-577-00
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα