Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 21 ώρες Θέλω δυνατό HDR και stutter-free εμπειρία.
azazil1190 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 6 ώρες πριν, akoinonitos είπε Απλωνεις τις λαγνες ποδαρες σου στη σαλαμυκονο? Έτσι έτσι Χρήστο! Και μάλιστα με την αλμύρα 1
xartemporas Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες https://videocardz.com/pixel/inno3d-shares-official-comparsion-between-geforce-rtx-5090d-and-5090d-v2
akoinonitos Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 2 ώρες πριν, azazil1190 είπε Έτσι έτσι Χρήστο! Και μάλιστα με την αλμύρα θα στειλω παπαρατσι να πουλησω τις φωτογραφιες στα κουτσομπολιστικα! 2
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 18 ώρες 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε θα στειλω παπαρατσι να πουλησω τις φωτογραφιες στα κουτσομπολιστικα! Προτιμάει να του στείλεις μια ROG Matrix νομίζω 2
Tambas91 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, azazil1190 είπε Έτσι έτσι Χρήστο! Και μάλιστα με την αλμύρα Αλατισμένες πιάνουν πιο πολύ στο onlyfans 🤣 βγήκαν ήδη τα έξοδα για 6090 Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από Tambas91 4
InternalSunshine Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) Έχω μια ψηλό χαζή ερώτηση για όσους έχουν αγοράσει Nvidia 5000 ή άλλη κάρτα. Γενικά στην νέα κάρτα που πήρατε είτε από Ελληνικό shop ή από εξωτερικό, έχει πάντα ζελατίνα γύρω από το εξωτερικό κουτί της κάρτας; Αυτό που σκέφτομαι είναι πως με την δυνατότητα υπαναχώρησης, ας πούμε ότι παίρνω εγώ μια 5090, την βάζω πάνω (χωρίς να βγάλω ζελατίνα γύρω από τα fans) για να δω πχ αν έχει coil whine για παράδειγμα και εάν έχει την βάζω πίσω στο κουτί και επιστροφή. Αυτή η κάρτα θα πουληθεί σαν καινούργια ή θα πάει πρώτα πίσω στην εταιρεία για έλενχο ; Πως λειτουργεί το σύστημα γνωρίζει κανείς; Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από InternalSunshine
aplos73 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) Η δική μου ( Asus dual 5060 ti 16 Gb ) είχε ζελατίνα γύρω από το κουτί όταν την αγόρασα. Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από aplos73
Arkin Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 5 ώρες πριν, InternalSunshine είπε Έχω μια ψηλό χαζή ερώτηση για όσους έχουν αγοράσει Nvidia 5000 ή άλλη κάρτα. Γενικά στην νέα κάρτα που πήρατε είτε από Ελληνικό shop ή από εξωτερικό, έχει πάντα ζελατίνα γύρω από το εξωτερικό κουτί της κάρτας; Αυτό που σκέφτομαι είναι πως με την δυνατότητα υπαναχώρησης, ας πούμε ότι παίρνω εγώ μια 5090, την βάζω πάνω (χωρίς να βγάλω ζελατίνα γύρω από τα fans) για να δω πχ αν έχει coil whine για παράδειγμα και εάν έχει την βάζω πίσω στο κουτί και επιστροφή. Αυτή η κάρτα θα πουληθεί σαν καινούργια ή θα πάει πρώτα πίσω στην εταιρεία για έλενχο ; Πως λειτουργεί το σύστημα γνωρίζει κανείς; Έχει ζελατίνα κανονικά πάνω κάτω αριστερά δεξιά η μεγαλύτερη απόλαυση είναι όταν τα ξεκολλάς αργά αργα και σου έρχεται η μυρωδιά της καινουργιλας. Τώρα για να την δουλέψεις έστω και λίγο με τη ζελατίνα δεν ξέρω πόσο οκ είναι αλλά θεωρώ ότι για 10 λεπτά δεν χάλασε ο κόσμος και αν δεν φαίνονται σημάδια πουθενά την γυρνάς ακόμα και σαν τελείως κλειστή.
azazil1190 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 10 ώρες πριν, Tambas91 είπε Αλατισμένες πιάνουν πιο πολύ στο onlyfans 🤣 βγήκαν ήδη τα έξοδα για 6090 Ε για αυτό το ανέφερα. Ξέρω τι κάνω ...Με κομμένο νύχι περιποιημένα δάχτυλα έχω βγάλει και την 7090 μην σου πω 12 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Προτιμάει να του στείλεις μια ROG Matrix νομίζω Μπα και με μία αστραλ lc για του μικρού είμαι οκ. Στο τσακ ήμουν να του πάρω μια πριν κάνα μήνα αλλά είπα να την κάνω την κίνηση από Σεπτέμβρη. 2
aetos1988 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Ενδιαφέρον άρθρο: https://www.computerbase.de/artikel/grafikkarten/nvidia-geforce-rtx-2070-3070-4070-5070-vergleich.92779/
Bill_1991 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Καλησπέρα .Θέλω να αγοράσω την rtx 5060ti 16gb και θα ήθελα να μάθω ποιά υλοποίηση προτείνεται (με αυτά που έχω διαβάσει κλίνω προς την asus dual που είναι και σχετικά οικονομική ή καμία inno3d γυρω στα 450 περίπου). Το άλλο θέμα που με απασχολεί είναι από που να αγοράσω. Κοίταγα στο amazon de,fr,.. μέσω hagglezon αλλά εκεί συνήθως έχουν εξαντληθεί και υπάρχουν μόνο κάποια πολύ ακριβά μοντέλα. Έψαχνα και στο caseking που στέλνει Ελλάδα αλλά βγαίνει ίδια τιμή με σκρουτζ. Έχω βρει μαγαζιά για αγορά μέσω σκρουτζ, αλλά δεν ξέρω πόσο έμπιστα είναι. Η αγορά μέσω σκρουτζ με προστατεύει αν πχ πληρώσω και το μαγαζί την κάνει? Ευχαριστώ. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από Bill_1991
Manoleros95 Δημοσ. πριν από 19 λεπτά Δημοσ. πριν από 19 λεπτά (επεξεργασμένο) Συνάδελφοι το πάτησα το κουμπί. Περιμένω από βδομάδα 5090 gaming oc της gigabyte. Πείτε μου λίγο τι πιθανότητες έχει να πάρει φωτιά γιατί λίγο αγχώθηκα για κάποιο λόγο τώρα... Θα γίνει undervolt φυσικά, δεν με νοιάζει να χάσω 2-3% perf για λιγότερη κατανάλωση και θερμοκρασίες. Επεξ/σία πριν από 17 λεπτά από Manoleros95
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα