akoinonitos Δημοσ. Πέμπτη στις 07:00 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:00 μμ 26 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Το βασικο κομματι του ποστ μου δεν ειναι το vs AMD αλλα το οτι επιτελους θα δουμε καλα γραφικα σε Resident Evil που ειναι απο τα αγαπημενα μου franchise. Στο γιατι δεν ειδαμε καλα γραφικα ειναι ξεκαθαρα λογο της AMD γιατι δεν μπορουσε να ακολουθησει με τις νεες τεχνολογιες της εποχης, ετσι λοιπον προσπαθησε να μας κοροιδεψει οτι εχει RT αλλα τελικα δεν ειχε. Δεν υπαρχει πιο προσφατο Resident Evil με RT. Δεν γινεται να εχεις βαρη RT και να μην εχεις μεγαλο αντικτυπο στις επιδοσεις οσο optimized και να ειναι. Οταν βλεπεις τα Alan Wake 2, CP2077, Black Myth να εχουν perf penalty ειναι γιατι υπαρχει πραγματικα μεγαλη διαφορα στο RT on/off. Στο Indiana Jones πχ ναι υπαρχει θεμα optimization. αν τα "καλα γραφικα" τα κανει το pt εχεις νυχτα δυστυχως 9 λεπτά πριν, just getting started είπε Μόνο που στο παράδειγμά του AW2 που βάζεις, τα RT shadows που έχει είναι τραγικά, τίγκα στο noise και low res και κοστίζουν υπερβολικά πολύ για αυτό που κάνουν, οπότε δεν το λες και πραγματικά μεγάλη διαφορά RT on/off. Το ίδιο ισχύει και με το path tracing εκεί, δεν δικαιολογεί για κανέναν λόγο το κόστος του σε σχέση με τα pre baked shadows. Αντιθέτως στο cp2077 μπορείς να έχεις RT ultra με όλα τα RT effects με πολύ πιο λογικές απαιτήσεις. Το Indiana Jones πέρα από path tracing επίσης τρέχει τίμια. Αντίστοιχα και το KCD2 είναι πολύ όμορφο με RT lighting και τρέχει εξαιρετικά. Μην μπαίνετε στη παγίδα, "ααα, αφού έχει RT ας τρέχει χάλια, είναι λογικό" Εχεις την εντυπωση οτι εχει παιξει ρε κανα παιχνιδι με απο αυτα που βαζει? 4
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Πέμπτη στις 07:02 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:02 μμ (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε αν τα "καλα γραφικα" τα κανει το pt εχεις νυχτα δυστυχως Oταν λεω "καλα γραφικα" εννοω το συνολικο τελικο αποτελεσμα στο ματι και οχι ξεχωριστα τα textures ή το φωτορεαλισμο. Τι θα δω με ολα δεξια στο RE4 Remastered και τι θα δω με ολα δεξια στο RE9. 13 λεπτά πριν, just getting started είπε Μόνο που στο παράδειγμά του AW2 που βάζεις, τα RT shadows που έχει είναι τραγικά, τίγκα στο noise και low res και κοστίζουν υπερβολικά πολύ για αυτό που κάνουν, οπότε δεν το λες και πραγματικά μεγάλη διαφορά RT on/off. Το ίδιο ισχύει και με το path tracing εκεί, δεν δικαιολογεί για κανέναν λόγο το κόστος του σε σχέση με τα pre baked shadows. Αντιθέτως στο cp2077 μπορείς να έχεις RT ultra με όλα τα RT effects με πολύ πιο λογικές απαιτήσεις. Το Indiana Jones πέρα από path tracing επίσης τρέχει τίμια. Αντίστοιχα και το KCD2 είναι πολύ όμορφο με RT lighting και τρέχει εξαιρετικά. Μην μπαίνετε στη παγίδα, "ααα, αφού έχει RT ας τρέχει χάλια, είναι λογικό" Nαι μπορεις να εχεις μεγαλο penalty με μετρια shadow αλλα δεν γινεται ποτε το αντιθετο. Να εχεις τρομερο RT με μονο 3% penalty. To CP2077 πως γινεται να εχει πιο λογικες απαιτησεις οταν το AW2 εχει 40% penalty και το CP2077 εχει 50%. Θα ισχυε αν ειχε καλυτερο και με λιγοτερο penalty. Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:03 μμ από BlurayMoviesGreece 2
just getting started Δημοσ. Πέμπτη στις 07:12 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:12 μμ 6 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: To CP2077 πως γινεται να εχει πιο λογικες απαιτησεις οταν το AW2 εχει 40% penalty και το CP2077 εχει 50%. Θα ισχυε αν ειχε καλυτερο και με λιγοτερο penalty. Στο ένα βάζεις όλα τα effects και δείχνει μέρα με την νύχτα και τρέχει και καλύτερα σε σχέση με AW2, στο άλλο βάζεις μόνο shadows και δείχνει μια από τα ίδια και έχεις και λιγότερα fps. Προφανώς αυτά πάνε ανάλογα, όχι μόνο ξερά ποσοστά πτώσης απόδοσης.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Πέμπτη στις 07:15 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:15 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Εχεις την εντυπωση οτι εχει παιξει ρε κανα παιχνιδι με απο αυτα που βαζει? Eδω αλλοι εχουν αποψη για καρτες που δεν ειχαν/εχουν και upscales που ποτε δεν ειδαν απο κοντα και το προβλημα ειναι αν παιξαμε τα ιδια games; Eσυ εχεις παιξει Throne and Liberty, Diablo 2, Diablo 4, PoE 1 ,PoE 2 με FSR 2 και DLSS 4; Δεν εγραψα για το ποσο εξυπνα ειναι τα NPC και για το πως θα τα τερματισεις σε 18 ωρες. Ενα Benchmark ποσταρα οπως κανουν ολοι χωρις απαραιτητα να τα εχουν παιξει ολα. Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:07 μμ από BlurayMoviesGreece
mitsos1987 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:16 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:16 μμ καλησπερα και συγνωμη που ενοχλο θελω αρχες οκτωβρίου να παρω αυτην εδω https://www.skroutz.gr/s/58223190/MSI-GeForce-RTX-5090-32GB-GDDR7-Gaming-Trio-OC-Karta-Grafikon.html και εχω ακουσει οτι και καιγετε το καλοδιο μπορει να μου οποιος την εχει αν ειναι οκ εχω παραγγειλει και αυτο να βαλω https://www.corsair.com/eu/en/p/pc-components-accessories/cp-8920347/corsair-type-4-psu-90-12v-2x6-style-a-cable-cp-8920347 με αυτο το καλωδιο θα εχω προβλημα ευχαριστω
Psycho_Warhead Δημοσ. Πέμπτη στις 08:03 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 08:03 μμ Μην προχωρήσεις, θα πάρει φωτιά το σπίτι σου. 5
mitsos1987 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:20 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:20 μμ γιατι θελω καρτα ειμαι 3090τι και θελω να αλλαξω οντος τωρα αν ηπαρχει λυση να μου πειτε 15 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μην προχωρήσεις, θα πάρει φωτιά το σπίτι σου.
Tambas91 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:21 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:21 μμ 1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε Το βασικο κομματι του ποστ μου δεν ειναι το vs AMD Όχι αδερφέ μου, να είναι βασικό το "vs AMD" !!! ήρθαν πάλι με μαγκιά οι κόκκινοι να μας πουν τι? Για τον ανύπαρκτο upscaler? για το rt-pt που αγκομαχάει να πιάσει 4070ti super? για την κατανάλωση που θες υποσταθμό της δεή για να μη πέσει το ρεύμα σε όλο το τετράγωνο? ότι πουλάν ψεύτικο rt τύπου χωριό και φαρσοκωμωδία για να φανεί ότι το κουτσαλογο η 9070xt φτάνει την 5080? είπαμε να είμαστε υπεράνω εμείς οι πράσινοι αλλα τόσο παραπληροφόρηση δεν αντέχω εγώ προσωπικά... 2 7
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Πέμπτη στις 08:27 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:27 μμ 3 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Όχι αδερφέ μου, να είναι βασικό το "vs AMD" !!! ήρθαν πάλι με μαγκιά οι κόκκινοι να μας πουν τι? Για τον ανύπαρκτο upscaler? για το rt-pt που αγκομαχάει να πιάσει 4070ti super? για την κατανάλωση που θες υποσταθμό της δεή για να μη πέσει το ρεύμα σε όλο το τετράγωνο? ότι πουλάν ψεύτικο rt τύπου χωριό και φαρσοκωμωδία για να φανεί ότι το κουτσαλογο η 9070xt φτάνει την 5080? είπαμε να είμαστε υπεράνω εμείς οι πράσινοι αλλα τόσο παραπληροφόρηση δεν αντέχω εγώ προσωπικά... Οπως τη βρισκει ο καθε ενας, εμενα ολα αυτα μου θυμιζουν Λιμανακια καπου το 2004. Εσκασε μια Lamborghini και παρκαρε διπλα στο κοσμο και πεταχτηκε ενας με τσουλουφια να πει στη γκομενα του οτι στις στροφες με το Saxo του τη ξεφτιλιζει. 1 3
Psycho_Warhead Δημοσ. Πέμπτη στις 10:36 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 10:36 μμ RTGI και RT Reflections. 1
Joethegod80 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:22 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:22 πμ (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, malakudi είπε Τι παίχτηκε; Το βίντεο έχει κατέβει, δε πρόλαβα να το δω όλο, ήμουν στη 1,5 ώρα περίπου. Το είδε κανείς όλο; 22 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Copyright claim από Bloomberg LP. Από ότι φαίνεται θα το ξαναανεβάσουν έχοντας κόψει το επίμαχο σημείο 😛 Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει εδώ: THE NVIDIA AI GPU BLACK MARKET | Investigating Smuggling, Corruption, & Governments : Gamers Nexus : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:23 πμ από Joethegod80
ASFE Δημοσ. Παρασκευή στις 01:29 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:29 μμ Με πιασε παλι, (ειναι που φευγει το καλοκαιρι) για αναβαθμιση..Χαζευα λιγο τις τιμες οκ δεν τις λες και τραγικες. Ειδικα για 5070ti-5080 που κοιταω... Αξιζει λετε αυτη την περιοδο μια τετοια σκεψη? Παιχνιδια κυριως racing λιγες ωρες τον μηνα σε 2Κ οθονη. Ελεγα να συνδεσω και το πισι με την νεα Oled 55 για να δοκιμασω αλλα δεν το εχω κανει ακομα. Δεν ξερω..Μια βαριεμαι οικτρα μια με πιανει...
just_a_dude Δημοσ. Παρασκευή στις 01:32 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:32 μμ (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ASFE είπε Με πιασε παλι, (ειναι που φευγει το καλοκαιρι) για αναβαθμιση..Χαζευα λιγο τις τιμες οκ δεν τις λες και τραγικες. Ειδικα για 5070ti-5080 που κοιταω... Αξιζει λετε αυτη την περιοδο μια τετοια σκεψη? Παιχνιδια κυριως racing λιγες ωρες τον μηνα σε 2Κ οθονη. Ελεγα να συνδεσω και το πισι με την νεα Oled 55 για να δοκιμασω αλλα δεν το εχω κανει ακομα. Δεν ξερω..Μια βαριεμαι οικτρα μια με πιανει... ναι μια χαρά. Σε 4Κ τηλεόραση έχω την 5070Ti και στα πιο βαριά games βάζω dlss performance που με dlss4 είναι πολύ καλό. Στα άλλα βάζω balanced ή quality αναλόγως πόσο βαρύ είναι. Επεξ/σία Παρασκευή στις 01:33 μμ από just_a_dude 1 1
Teddy77 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:05 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:05 μμ 26 minutes ago, ASFE said: Με πιασε παλι, (ειναι που φευγει το καλοκαιρι) για αναβαθμιση..Χαζευα λιγο τις τιμες οκ δεν τις λες και τραγικες. Είναι όντως συμπαθητικές οι τιμές (στα σκρουτζομάγαζα, αν κοιτάς Ελλάδα), έχει ανέβει και το ευρώ σε σχέση με το δολλάριο. Αν δεν καίγεσαι, εγώ ίσως να περίμενα 3μήνες για τις super. 5070Ti/5080 με 24GB θα σου κρατήσει πολύ. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα