Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Άσχετο αλλά κάποιοι έχετε τα Z906 βλέπω, είστε ικανοποιημένοι από το πώς παίζουν ? Πάντα για τα λεφτά τους μιλάμε..

Τα έχω πολλά χρόνια....επί multirama (εξαγορά από public) η αγορά τους ...Άψογα για μένα σε όλα.Χωρις να είναι και ειδικός στα περί ήχου,αλλά απόλυτα ικανοποιημένος από τα συγκεκριμένα ηχεία.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Teddy77 είπε

Δεν ξέρω τι είναι αυτό το utility αλλά η γραμμή "limited by mainthread" υποννοεί ότι είσαι CPU limited, τουλάχιστον σ'αυτό το παιχνίδι που παίζεις.

Υποπτεύομαι ότι παίζεις MS flight simulator. Το συγκεκριμένο παίζει τουλάχιστον +20% καλύτερα με 9800X3D. (ίσως όχι 20% όμως στην ανάλυση που παίζεις αλλά σίγουρα καλύτερα)

Fs2024 ναι και το πρόγραμμα είναι utility που έχει ενσωματωμένο το παιχνίδι !! Στο developer mode . 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, BabisTs είπε

Τα έχω πολλά χρόνια....επί multirama (εξαγορά από public) η αγορά τους ...Άψογα για μένα σε όλα.Χωρις να είναι και ειδικός στα περί ήχου,αλλά απόλυτα ικανοποιημένος από τα συγκεκριμένα ηχεία.

Έτσι. Τα έχω πάρει δύο φορές αυτά και πριν είχα τα Z680. Για gaming,PC use είναι τρομερό value

• Like 3
Δημοσ.

Τα Z906 ειναι τρομερο vfm. Δεν ειναι τυχαιο που κρατανε ακομα και σημερα τοσα χρονια μετα για gaming ταινιες σε υψηλες εντασεις και με δυνατο μπασο μην κοιτατε αλλου. Για μουσικη ειναι μετρια οπως τα περισσοτερα gaming ηχεια αλλα εκει για να παρετε κατι πολυ καλυτερο πηγαινουμε σε 9-10 φορες πανω χρηματα που μονο το ενα ηχειο μπορει να εχει οσο 2 συστηματα Ζ906.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

35% διαφορά 5090 και 4090. Δεν έσπρωξε όσο θα 'πρεπε ο πέτσινος σ' αυτή τη γενιά.

Επίσης η 5080 συνεχίζει να τρώει φόλα απ' την 4090, αυτά για όσους λένε θα αλλάξουν τα πράγματα με νεότερους drivers κλπ. 25% στο κεφάλι.

Ούτε η 5080S θα αλλάξει τα πράγματα. Πάλι πιο αργή θα είναι.

Btw, το MGS είναι κλειδωμένο στα 60FPS.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

GeForce RTX 5090 capacitor goes pop, tries origami with its heatsink

Α ρε PNY..Ο πιο στενός partner του πέτσινου είσαι, δεν μπορείς να φτιάξεις τις GeForce να είναι της προκοπής..

Έσκασε και στράβωσε μέχρι και το heatsink, lol.

RTX5090-CAP-EXPLOSION-1200x624.jpg

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...