_Theo_ Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε και τα γραφικά του είναι αισχρά. Γενικώς η σειρά αυτή με τα καρτουνίστικα γραφικά είναι αισχρή. Απορώ ποιοι το παίζουν.
Alex21121988 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δεν θέλω να αναλύσω lore και αρτιστικά το Borderlands ως game. Μπορούμε να την κάνουμε σε άλλο thread αυτή την συζήτηση. Θα πω μόνο ότι το Borderlands είναι imo ο βασιλιάς των looter shooter, και ήταν από τα πρώτα παιχνίδια του είδους που πέτυχαν. Τώρα στα τεχνικά του θέματα, δεν θυμάμαι να έχει τόσο κακό launch Borderlands game, το έχουν ήδη κατακεραυνώσει οι users στο steam, το refund πάει επίσης σύννεφο. Αν το έχει αγοράσει κάποιος από εμάς εδώ, ας πει αν ισχύουν όλα αυτά που διαβάζω. Που δεν νομίζω πως είναι όλοι αυτοί τώρα μαζεμένοι και το κράζουν αδίκως.
Westbaum Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Εγώ περιμένω το Silent Hill f σε 2 βδομάδες,hopefully Denuvo-less🙏με ρεαλιστικά γραφικά και όχι αυτή τη cell shaded καρτουνίστικη ανοησία που με τα 2 Denuvo φιμώνουν τη cpu και βλέπουμε αυτό το χάλι.Σε κάνα χρόνο όταν βγάλουν το malware και το πουν ''optimization'',στα 20 ευρώ το ξανασυζητάμε. Τα'χω παίξει όλα και το μόνο που αλλάζει είναι η ιστορία,looter shoot'em up είναι με χιουμοριστικούς ενίοτε διαλόγους με τον τεχνικό τομέα πάντα να παίζει second fiddle στη δράση,τί έβαλαν τώρα full scale RT/PT και τρέχει σαν 🐌.Τόσα games βγαίνουν δε θα μας λείψει προς το παρόν🖕.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα