Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ilos είπε

Το fsr3.1 είναι fsr 4 πλέον αφού όλα είναι whitelisted σε dx12. Δε χρειάζεται καν optiscaler.

Έχεις δίκιο, το είχα ξεχάσει 

Δημοσ.

Ξεστοκάρισμα.

Σε λίγο θα έχουμε και την γνωστή 'είδηση' ότι σταματάει η παραγωγή των απλών 50xx για τεχνητή άνοδο των τιμών μέχρι να βγουν οι super.

Τα ίδια κάθε χρόνο πλέον.

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, ASFE είπε

Δεν ειναι κακο ε?image.png.2371dafc3766e12a11a19e123b5f7f5e.png

Πεταμένα λεφτά (σε σχέση με την 5070ti)

5 ώρες πριν, this.is.elia είπε

Ξεστοκάρισμα.

Σε λίγο θα έχουμε και την γνωστή 'είδηση' ότι σταματάει η παραγωγή των απλών 50xx για τεχνητή άνοδο των τιμών μέχρι να βγουν οι super.

Τα ίδια κάθε χρόνο πλέον.

Λογικά και οι super θα είναι ακριβές στην αρχή 

Για τος απλές , εξαρτάται από το στοκ , γιατί υπάρχει κίνδυνος να μείνουν στο ράφι (όταν οι super κατέβουν  σε νορμαλ τιμή)  

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, this.is.elia είπε

Ξεστοκάρισμα.

58 λεπτά πριν, korakios είπε

Πεταμένα λεφτά (σε σχέση με την 5070ti)

Τι ξεστοκάριμα και πεταμένα λεφτά ρε παιδιά?

Ηταν λάθος τιμή και διορθώθηκε γρήγορα γρήγορα.

Πουθενά σε Ελλάδα και εξωτερικό δεν βρισκεις αυτή την στιγμή ακριβή 5080 υλοποίηση κάτω από 1180-1200ευρώ.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Πουθενά σε Ελλάδα και εξωτερικό δεν βρισκεις αυτή την στιγμή ακριβή 5080 υλοποίηση κάτω από 1180-1200ευρώ.

Συμφωνώ, επίσης αν ίσχυε η τιμή τα 80€ πάνω από την αντίστοιχη zotac 5070ti (920€) δεν νομίζω ότι τα λες κ πεταμένα λεφτά.

Επεξ/σία από timeg6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες καλησπέρα! :)

Μετά από μήνες αναμονής και αφού έφτιαξα το νέο μου PC (9950x3d) white build, έχω παραγγείλει την Zotac RTX 5080 White από skroutz.

https://www.skroutz.gr/s/59721201/zotac-geforce-rtx-5080-16gb-gddr7-solid-oc-white-karta-grafikon-zt-b50800q-10p.html

Έχω 3 ερωτήσεις προς όποιον γνωρίζει:

1. Πριν την ξεπακετάρω, πρέπει να την κάνω register στη Zotac ώστε να βεβαιωθώ ότι είναι όλα εντάξει κι όχι καμία παρά εισαγωγή; Από TechLamb την πήρα.

2. Πόση ώρα διαρκεί το registration; Θέλω να πω, είναι αυτόματο ή κάνει review τη δήλωση υπάλληλος της Zotac;

3. Ισχύει ότι έχει 5 χρόνια εγγύηση μέσω της Zotac αν γίνει registration; Αν την μεταπωλήσω αργότερα, θα είναι όλα εντάξει με την εγγύηση ή θα πρέπει να είμαι διαμεσολαβητής σε περίπτωση προβλήματος;

Ευχαριστώ :) 

Επεξ/σία από philos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, philos είπε

Παίδες καλησπέρα! :)

Μετά από μήνες αναμονής και αφού έφτιαξα το νέο μου PC (9950x3d) white build, έχω παραγγείλει την Zotac RTX 5080 White από skroutz.

https://www.skroutz.gr/s/59721201/zotac-geforce-rtx-5080-16gb-gddr7-solid-oc-white-karta-grafikon-zt-b50800q-10p.html

1. Πριν την ξεπακετάρω, πρέπει να την κάνω register στη Zotac ώστε να βεβαιωθώ ότι είναι όλα εντάξει κι όχι καμία παρά εισαγωγή; Από TechLamb την πήρα.

2. Πόση ώρα διαρκεί το registration; Θέλω να πω, είναι αυτόματο ή κάνει review τη δήλωση υπάλληλος της Zotac;

3. Ισχύει ότι έχει 5 χρόνια εγγύηση μέσω της Zotac αν γίνει registration; Αν την μεταπωλήσω αργότερα, θα είναι όλα εντάξει με την εγγύηση ή θα πρέπει να είμαι διαμεσολαβητής σε περίπτωση προβλήματος;

Ευχαριστώ :) 

1.απο όπου κι αν αγοράσεις την κάρτα δεν θα έχεις θέμα με έγγραφη της ,εκτός κι αν έχει δηλωθεί ήδη από άλλον ,αν είναι δηλαδή μεταχειρισμένη.

2.Στην gigabyte που έκανα την αντίστοιχη έγγραφη κράτησε 5 λεπτά μέχρι να ενεργοποιηθεί,αφού σήκωσα φωτογραφία της απόδειξης.

3.Παλι στην gigabyte που ρώτησα ,η extra εγγύηση είναι ονομαστική ,οπότε ναι θα χρειαστεί να κάνεις τον μεσάζοντα σε περίπτωση πώλησης.

Περιμένεις εννοείται να ακούσεις και από κάποιο παιδί εδώ που έχει πάρει zotac...

Επεξ/σία από niko13
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εχω κανει εγω στη ζοτακ με μια 5070 .Μια φωτο της αποδειξης θελουνε και δυο κωδικους πανω απο το κουτι .Το εκανα κοντα στις 28 μερες απο μαλ@@ια μου εσυ καντω αμεσως.Ελαβα αμέσως ενα μαιλ οπου μου ελεγε οτι εχω τρια  χρονια ενω η εξτρα εγγυηση   εχει Ν/Α  .Καντο και εσυ να δουμε τι μαιλ θα λαβεις.

Estimated Standard Warranty Expiry Date*: 2028-08-21
Estimated Extended Warranty Expiry Date*: N/A

*The displayed Warranty Expiry Date is an estimation based on the submitted information. Additional validation of warranty coverage, Standard and Extended (if/where applicable), will be conducted by a customer support representative upon a claim.

Καντο και εσυ και ποσταρε τι απαντησαν αλλα καντο γρηγορα μην αφήσεις να περασουνε μερες

2 ώρες πριν, philos είπε

Επεξ/σία από filipprin
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 25/9/2025 στις 6:22 ΜΜ, Fulgore είπε

Μια ακριβή υλοποίηση είναι ήδη πεταμένα λεφτά , εκτός αν είσαι OC enthusiast και το έχεις μεράκι .

Το μόνο θετικό είναι η μεγαλύτερη εγγύηση όπου εκεί πάσο , όντως έχει κάποιο νόημα . 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, filipprin είπε

Το εχω κανει εγω στη ζοτακ με μια 5070 .Μια φωτο της αποδειξης θελουνε και δυο κωδικους πανω απο το κουτι .Το εκανα κοντα στις 28 μερες απο μαλ@@ια μου εσυ καντω αμεσως.Ελαβα αμέσως ενα μαιλ οπου μου ελεγε οτι εχω τρια  χρονια ενω η εξτρα εγγυηση   εχει Ν/Α  .Καντο και εσυ να δουμε τι μαιλ θα λαβεις.

Estimated Standard Warranty Expiry Date*: 2028-08-21
Estimated Extended Warranty Expiry Date*: N/A

*The displayed Warranty Expiry Date is an estimation based on the submitted information. Additional validation of warranty coverage, Standard and Extended (if/where applicable), will be conducted by a customer support representative upon a claim.

Καντο και εσυ και ποσταρε τι απαντησαν αλλα καντο γρηγορα μην αφήσεις να περασουνε μερες

Να σε ρωτήσω κι εσένα και όποιον ξέρει.

Το skroutzoμάγαζο TechLamb θα αναγράφει πάνω στην απόδειξη τον σειριακό αριθμό;

Αν όχι, τι χάνω με το να μην τον αναγράφει η απόδειξη;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, filipprin είπε

εμενα απο βισιον στουντιο δεν αναγραφει κατι αλλα δεν νομιζω οτι έχεις προβλημα .Εχει μοντελο-ονομα και κωδικο μοντελου καρτας

Καλώς, θα ενημερώσω σε καμία εβδομάδα που θα παραλάβω, αν θα δεχτούν την extended warranty ;) 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...