Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, music_lover είπε

Η 5080 κοστίζει περίπου 40% ακριβότερα από την 5070ti για +15% απόδοση, είναι όντως κάρτα για enthusiasts..

Που να δείτε και τιμές σε μεγάλα καταστήματα όπως plaisio.

Σοκαριστική διαφορά σε σχέση με skroutz.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, korakios είπε

Μια ακριβή υλοποίηση είναι ήδη πεταμένα λεφτά , εκτός αν είσαι OC enthusiast και το έχεις μεράκι .

Μπορει μια ακριβή 5080 γενικά και αόριστα να ειναι πεταμένα λεφτά σε σχέση με 5070ti, αλλά μια ακριβή υλοποίηση 5080 δεν ειναι πεταμένα λεφτά στα 999ευρώ,οταν οι φθηνότερες 5070ti στο skroutz ξενικάνε από 800-840ευρώ.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Μπορει μια ακριβή 5080 γενικά και αόριστα να ειναι πεταμένα λεφτά σε σχέση με 5070ti, αλλά μια ακριβή υλοποίηση 5080 δεν ειναι πεταμένα λεφτά στα 999ευρώ,οταν οι φθηνότερες 5070ti στο skroutz ξενικάνε από 800-840ευρώ.

Την πουλούσαν όντως τόσο ή ήταν τελικά λάθος του συστήματος;

Δημοσ.
On 26/09/2025 at 19:35, filipprin said:

Το εχω κανει εγω στη ζοτακ με μια 5070 .Μια φωτο της αποδειξης θελουνε και δυο κωδικους πανω απο το κουτι .Το εκανα κοντα στις 28 μερες απο μαλ@@ια μου εσυ καντω αμεσως.Ελαβα αμέσως ενα μαιλ οπου μου ελεγε οτι εχω τρια  χρονια ενω η εξτρα εγγυηση   εχει Ν/Α  .Καντο και εσυ να δουμε τι μαιλ θα λαβεις.

Estimated Standard Warranty Expiry Date*: 2028-08-21
Estimated Extended Warranty Expiry Date*: N/A

*The displayed Warranty Expiry Date is an estimation based on the submitted information. Additional validation of warranty coverage, Standard and Extended (if/where applicable), will be conducted by a customer support representative upon a claim.

Καντο και εσυ και ποσταρε τι απαντησαν αλλα καντο γρηγορα μην αφήσεις να περασουνε μερες

Ότι να ναι.

Εμένα μετά το registration στην zotac  (στην 5060 ti τέλη Ιουνη) απλά μου ήρθε μνμα ότι κατωχυρωθηκε το request μου-χωρις συγκεκριμένη κατάφαση ότι το δέχτηκαν, ούτε ανεφεραν ημερομηνίες κτλ-.

Spoiler

Πάντως επειδή ήταν τόσο vague η απάντηση τους, ξαναστειλα και μου επιβεβαίωσαν ότι όντως ενεργοποιηθηκε κ ισχυει η επέκταση των +3 χρόνων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, @topos είπε

Πάντως επειδή ήταν τόσο vague η απάντηση τους, ξαναστειλα και μου επιβεβαίωσαν ότι όντως ενεργοποιηθηκε κ ισχυει η επέκταση των +3 χρόνων.

Για πες τι εστειλες και που να δουμε τι πουνε και σε μενα.Εγω βλεπω 3 χρονια στανταρ αλλα μεχρι εκει

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.
14 ώρες πριν, filipprin είπε

Για πες τι εστειλες και που να δουμε τι πουνε και σε μενα.Εγω βλεπω 3 χρονια στανταρ αλλα μεχρι εκει

Εγώ θα έλεγα να τους στείλεις ένα μήνυμα λέγοντάς τους ότι έκανες το registration εντός του 30-ήμερου, μήπως το διορθώσουν. Δεν χάνεις κάτι ;) 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 hours ago, filipprin said:

Η απάντηση με το που έκανα το registration

Mail 1 ->

"Thank you for reaching out to ZOTAC. This is a confirmation email to let you know we have successfully received your inquiry. We are happy to assist you with your request or answer any questions you may have about our products and services. A ZOTAC representative will respond to your inquiry as soon as they can within 24-72 hours. We appreciate your patience."

Επειδή δεν ήταν σαφής ξαναστειλα μετά (μπορεί να μην είχαν περάσει 72 ώρες,δεν θυμαμε)->

Mail 2->

I’ve checked our system, and can confirm that the card was correctly registered for the 5 years extended warranty.

Kindest regards,

Eurotech Team  

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανονικά στο register που έκανα τον Ιούνιο πήρε την 5ετη εγγύηση η 5090.

Spoiler

IMG_20250928_160836.jpg.35df9786ac28d188e6f54d747204c4b3.jpg

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
Δημοσ.

Από Ελλάδα η μοναδική αυτήν την ώρα που είναι καλή υλοποίηση αλλά και τιμή.

https://www.e-shop.gr/vga-msi-nvidia-geforce-rtx-5090-32gb-gaming-trio-oc-gddr7-p-PER.260166

Και από εξωτερικό εκεί τριγύρω παίζουν μαζί με μτφ και φπα Ελλάδος (2500-2550€).

Δημοσ.

Παιδες συγνωμη για την εμβολιμη ερωτηση αλλα ειμαι να πατησω το κουμπι αν γνωριζει καποιος ας μου πει αν αξιζει η Gigabyte GeForce RTX 5080 WINDFORCE OC SFF!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...