Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα μου βγει περιπου 850, σε αλλες υλοποιησεις ειμαι στο 1000ρικο, εχω μικρο κουτι το fractal design meshify, αν δεν ειναι ταφος θα με βολεψει!

https://www.skroutz.eu/s/58223326/Gigabyte-GeForce-RTX-5080-16GB-GDDR7-Windforce-OC-SFF-Graphics-Card.html 

Επεξ/σία από Anastazio
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Anastazio είπε

θα μου βγει περιπου 850, σε αλλες υλοποιησεις ειμαι στο 1000ρικο, εχω μικρο κουτι το fractal design meshify, αν δεν ειναι ταφος θα με βολεψει!

https://www.skroutz.eu/s/58223326/Gigabyte-GeForce-RTX-5080-16GB-GDDR7-Windforce-OC-SFF-Graphics-Card.html 

αγορασε χθες χωρίς αναστολές

• Like 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

NVIDIA GeForce RTX 50 SUPER series expected between late Q1 and early Q2 2026

Οι σωστές εκδόσεις εντός του 2026 με κύκλο ζωής κάνα χρόνο(μέχρι την επόμενη γενιά).

Αργουν χαρακτηριστικα πολυ..

Πολυ κοντα στην κυκλοφορια των 6000, ιδιως αν φτασει Μαιος για να τις δουμε στα ραφια.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν πειράζει καλύτερα, έτσι κι αλλιώς μόνο παραπάνω VRAM θα έχουν και λίγο υψηλότερα clocks (πακέτο με μεγαλύτερο TDP) με εξαίρεση την 5070 Super που μάλλον θα έχει και περισσότερα cores.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Anastazio είπε

τίμια τιμή στα 850 , φαντάζομαι με ΦΠΑ , αλλιώς υπολογίζεις και πόσο βγαίνει η 5070ti χωρίς ΦΠΑ

• Like 1
Δημοσ.
17 minutes ago, korakios said:

τίμια τιμή στα 850 , φαντάζομαι με ΦΠΑ , αλλιώς υπολογίζεις και πόσο βγαίνει η 5070ti χωρίς ΦΠΑ

χωρις φπα, περιπου 150 ευρω κατω βγαινει η 5070ti, δεν εχω ιδεα ομως τι διαφορα στις επιδοσεις εχουν, συνηθως επαιρνα χχ80 αλλα να το τσεκαρω!

Δημοσ.
1 minute ago, Psycho_Warhead said:

15% διαφορά έχουν, καλύτερα να πας στην 5070Ti.

ok,το ακουω,το μονο που σκεφτομαι ειναι μηπως αυτα τα 10 frames,υποθετω καπου τοσα ειναι στο 60ρι που με ενδιαφερει, την κρατησουν ζωντανη παραπανω γιατι δεν πολυ κυνηγαω τα upgrade πια

Δημοσ.
5 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Δεν θα κάνει διαφορά στο gameplay το 15%, αν ήταν 25-30% ναι.

δεν εχεις αδικο απλα σκεφτομαι πχ επειδη παιζω 4κ οτι αν η 5070 παιζει στα 52fps αλλα η αλλη εχει 60+ ισως εχει καποια αξια,μαλλον μονο εγω μπορω να απαντησω σε αυτο! :D ευχαριστω οπως κ να χει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι κι αλλιώς θα ενεργοποιείς DLSS/FG κλπ, άρα ποια 52 και 60..Αν δεν έχεις σκοπό να πας σε RTX 60 βέβαια, ίσως ''αξίζει'' η 5080 για το εξτραδάκι.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
8 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Έτσι κι αλλιώς θα ενεργοποιείς DLSS/FG κλπ, άρα ποια 52 και 60..Αν δεν έχεις σκοπό να πας σε RTX 60 βέβαια, ίσως ''αξίζει'' η 5080 για το εξτραδάκι.

Δεν εχω σκοπο να παω στην RTX 60 αν παρω τωρα καρτα, αν ειχε λιγο καλυτερο performance η 3080 σε 4κ ισως και να περιμενα να παω κατευθειαν στην RTX60,συνηθως αναβαθμιζω καθε δευτερη γενια, με ενδιαφερει πιο πολυ το σχετικο Longevity παρα να τα εχω ολα δεξια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...