Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 8 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 8 ώρες Ναι άλλο το να βολεύονται με την κατάσταση και άλλο το να πληρώνουν τους developers να τα βγάζουν επίτηδες έτσι. Το πρώτο οκ, το δεύτερο δεν παίζει απλά γιατί οι πολλές πωλήσεις είναι στις κονσόλες και οι οποίες έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα από τα unoptimized games.
Westbaum Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 22 minutes ago, _Theo_ said: Εγώ θεωρώ ότι ισχύουν και τα δύο: και η UE 5 είναι χάλια μηχανή γραφικών με τους developers να μην μπαίνουν στον κόπο να κάνουν optimize των κώδικα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ τους βολεύει όλο αυτό που γίνεται διότι έτσι ο κόσμος περιμένει πως και πως τη νέα γενικά καρτών γραφικών για να παίξει τα νέα παιχνίδια και φυσικά βρίσκει ευκαιρία να αναβαθμίσει χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.
Tambas91 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Ο blu ray moves που είναι να βάλει στη θέση τους τους κομμουνιστές; 3
nikos5800 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 43 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Αν ήθελαν να σε έχουν μόνιμα στο να αγοράζεις νέο HW δεν θα έφερναν ποτέ το upscaling. Κάτι 2060/3060/4060 κλπ ζουν ακόμα και την παλεύουν λόγω DLSS, χωρίς αυτό θα έκλαιγαν ακόμα και οι 5090 owners τώρα και θα έλεγαν πότε θα βγει η επόμενη γενιά. Επίσης το ότι έδωσε DLSS 4 υποστήριξη μέχρι και σε RTX 20 δείχνει ακριβώς το αντίθετο. Έτσι ακριβώς,έδωσε ένα killer feature(dlss4) σε κάρτες του 2018, ουσιαστικά τους έδωσε δεύτερη ζωή!!
Age4Greeks Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες @Psycho_Warhead έχουμε πει πολλάκις ότι η σύγκριση κονσόλα με PC δεν πιάνει 100% λόγω διαφορετικου κοινού. Η κόρη μου είναι 15 ετων, παίζει 90% κονσόλα και 10% PC. Εγώ το αντίθετο κι αυτο μόνο και μόνο να της κάνω παρεα σε κάτι Cooperative games. Άλλη γενιά, αλλά θέλω και απαιτήσεις. Και όταν παίζει με το πισι της πασαρα την rx570 και παίζει σε 1080p. 33 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Ο blu ray moves που είναι να βάλει στη θέση τους τους κομμουνιστές; Φώναξε τον να μας υπενθυμίσει ότι οι 4070ti με τα 12Gb στα 900ευρω ήταν πιο "αγορα του αιώνα" και από τα F16 και τα Mirage2000 της δεκαετίας του 80... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες 18 λεπτά πριν, Age4Greeks είπε @Psycho_Warhead έχουμε πει πολλάκις ότι η σύγκριση κονσόλα με PC δεν πιάνει 100% λόγω διαφορετικου κοινού. Η κόρη μου είναι 15 ετων, παίζει 90% κονσόλα και 10% PC. Εγώ το αντίθετο κι αυτο μόνο και μόνο να της κάνω παρεα σε κάτι Cooperative games. Άλλη γενιά, αλλά θέλω και απαιτήσεις. Και όταν παίζει με το πισι της πασαρα την rx570 και παίζει σε 1080p. Το μόνο που αλλάζει πλέον είναι ότι αυτός που επιλέγει κονσόλα είναι γιατί δεν του φτάνουν ή γιατί δεν θέλει να τα σκάσει για high-end PC ή γιατί θέλει να είναι καναπεδάτος που κι' αυτό γίνεται εύκολα με PC πλέον. Κατά τα άλλα η διαφορά είναι ότι τα UE 5 games παίζονται σωστά μόνο με καλό PC γιατί κάνει brute-force την unoptimiz-ίλα τους. Οι κονσόλες έχουν βγει χρέπια τελείως, πέφτουν σε sub-720P αναλύσεις λες και είναι PS3. Οι κονσόλες πλέον είναι X86 όπως τα PC, οι εποχές PS3/X360 έχουν τελειώσει.
Age4Greeks Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) Οκ κατανοητά και λογικά αυτά που λες αλλά ο έφηβος της κονσόλας πόσο brutal force γραφικά να ζητήσει...; για να παίξει fifa και NBA, asterix και obelix? Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από Age4Greeks
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες Αυτά τα παίζεις και με μεταχειρισμένο PS4 των 150 ευρώ. Μιλάμε για το τι γίνεται σε σύγχρονους ΑΑΑ τίτλους.
aetos1988 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το μόνο που αλλάζει πλέον είναι ότι αυτός που επιλέγει κονσόλα είναι γιατί δεν του φτάνουν ή γιατί δεν θέλει να τα σκάσει για high-end PC ή γιατί θέλει να είναι καναπεδάτος που κι' αυτό γίνεται εύκολα με PC πλέον. Κατά τα άλλα η διαφορά είναι ότι τα UE 5 games παίζονται σωστά μόνο με καλό PC γιατί κάνει brute-force την unoptimiz-ίλα τους. Οι κονσόλες έχουν βγει χρέπια τελείως, πέφτουν σε sub-720P αναλύσεις λες και είναι PS3. Οι κονσόλες πλέον είναι X86 όπως τα PC, οι εποχές PS3/X360 έχουν τελειώσει. Υπερβολές... δεν είναι τόσο χαοτικές οι διαφορές. Σίγουρα πάντως δεν αξίζει αυτή η διαφορά στην τιμή σε καμία περίπτωση ( μεταξύ PC & κονσόλας).
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 λεπτό πριν, aetos1988 είπε Υπερβολές... δεν είναι τόσο χαοτικές οι διαφορές. Σίγουρα πάντως δεν αξίζει αυτή η διαφορά στην τιμή σε καμία περίπτωση ( μεταξύ PC & κονσόλας). Μια χαρά χαοτικές είναι πλέον οι διαφορές, οι κονσόλες έχουν HW 5ετίας το οποίο και τότε δεν ήταν high-end. Επίσης τώρα με το path-tracing ή το HW Lumen στο PC βλέπεις πράγματι μεγάλες διαφορές οπτικά σε σχέση με τις κονσόλες, παλιότερα το ''μόνο'' που άλλαζε ήταν το frame-rate και η ανάλυση.
Age4Greeks Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Αυτά τα παίζεις και με μεταχειρισμένο PS4 των 150 ευρώ. Μιλάμε για το τι γίνεται σε σύγχρονους ΑΑΑ τίτλους. Τους σύγχρονους ΑΑΑ τιλους θα τους παίξεις εσύ κι εγώ ενήλικες γαρ νε το δικό μας εισόδημα. Ο μεσος έφηβος θα δώσει το πολύ 500 ή θα του το φερει ο Αη Βασιλης στις γιορτές για το ps5 και θα το αλλάξει μετά 6,7 χρόνια Η αν ο μπαμπάς είναι πιο προνομιούχες θα έχει ένα πισι των 1.000 ευρώ. Δουλεύω σε περιβάλλον με παιδιά και ξέρω τι γίνεται. Μαθητής να δώσει πάνω από 400 ευρώ για κάρτα πολύ χλωμό.
aetos1988 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Μια χαρά χαοτικές είναι πλέον οι διαφορές, οι κονσόλες έχουν HW 5ετίας το οποίο και τότε δεν ήταν high-end. Επίσης τώρα με το path-tracing ή το HW Lumen στο PC βλέπεις πράγματι μεγάλες διαφορές οπτικά σε σχέση με τις κονσόλες, παλιότερα το ''μόνο'' που άλλαζε ήταν το frame-rate και η ανάλυση. Και πάλι, για να τα απολαύσεις όλα αυτά πρέπει να έχεις μια κάρτα 5090, μιλάμε για 4k ανάλυση. Πόσο κοστίζει ένα ολόκληρο pc με μια 5090 και πόσο ένα PS5 Pro. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι αξίζει να δώσεις τα παραπάνω λεφτά! 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μόλις τώρα, aetos1988 είπε Και πάλι, για να τα απολαύσεις όλα αυτά πρέπει να έχεις μια κάρτα 5090, μιλάμε για 4k ανάλυση. Πόσο κοστίζει ένα ολόκληρο pc με μια 5090 και πόσο ένα PS5 Pro. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι αξίζει να δώσεις τα παραπάνω λεφτά! Μια χαρά τα απολαμβάνεις και με 5070Ti, ναι μιλάμε για κάρτα που μόνη της έχει όσο το PS5 Pro αλλά αν μπορείς να τα δώσεις αξίζει. Η κονσόλα μακροπρόθεσμα με τις online συνδρομές κλπ βγαίνει πιο ακριβά.
Westbaum Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Just now, aetos1988 said: Και πάλι, για να τα απολαύσεις όλα αυτά πρέπει να έχεις μια κάρτα 5090, μιλάμε για 4k ανάλυση. Πόσο κοστίζει ένα ολόκληρο pc με μια 5090 και πόσο ένα PS5 Pro. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι αξίζει να δώσεις τα παραπάνω λεφτά! SH F hidden settings.PS5 Pro ονειρεύεται τέτοια γραφικά https://imgur.com/a/tVwO8Im https://imgur.com/XCr3keJ https://imgur.com/NiMrlbV https://imgur.com/bYfZaap
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες 2 λεπτά πριν, Age4Greeks είπε Τους σύγχρονους ΑΑΑ τιλους θα τους παίξεις εσύ κι εγώ ενήλικες γαρ νε το δικό μας εισόδημα. Ο μεσος έφηβος θα δώσει το πολύ 500 ή θα του το φερει ο Αη Βασιλης στις γιορτές για το ps5 και θα το αλλάξει μετά 6,7 χρόνια Η αν ο μπαμπάς είναι πιο προνομιούχες θα έχει ένα πισι των 1.000 ευρώ. Δουλεύω σε περιβάλλον με παιδιά και ξέρω τι γίνεται. Μαθητής να δώσει πάνω από 400 ευρώ για κάρτα πολύ χλωμό. Ο ''μέσος έφηβος'' όπως το λες παίζει ''σαχλαμαρίτσες'' τύπου Fortnite, CS, Valorant κλπ που τα τρέχεις και με PC 10ετίας άνετα. Ο μαθητής δεν έχει λεφτά να δώσει για βαρβάτη κάρτα γραφικών και ο πατέρας του δεν θα τα δώσει επίσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα