ilos Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 9 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Και εγώ είμαι της άποψης πως ναι μεν τα 16gb vram είναι αστεία εν ετει 2025, αλλά πρακτικά είσαι covered στο 98% των games που βγαίνουν. Αφού θα το ανοίξεις το DLSS, θέλεις/δεν θέλεις, Το FSR 4 πάντως είναι σε πολύ καλό state, visually τουλάχιστον. Το μόνο που μένει να κάνουν οι της AMD, είναι να μπορείς όπως κάνουμε εμείς όλα τα DLSS 3 games via driver να παίρνουν το DLSS 4, να γίνεται το ίδιο εύκολα και στο FSR 3 σε FSR 4. Όλα τα games είναι whitelisted πλέον. Ότι είναι FSR3.1 και DX12 είναι και FSR4. Και ένα toggle στο adrenaline είναι και στην amd και μάλιστα έχει και global δε χρειάζεται να βάζεις σε καθένα από τα game profiles. Το πρόβλημα είναι στα FSR1,2,3 και dx11/vulcan. Εκεί χρειάζεσαι optiscaler αναγκαστικά. PS. Πάντα μιλάω για RDNA4 και FSR4 (fp8), Οι παλιότερες με το unofficial FSR4 (int8) χρειάζονται ή dll replacement στο game folder ή optiscaler και dll replacement.🤣 25 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Ναι, 4Κ texture pack τελευταία φορά που είδα, ήταν στο Space Marine 2, δεν μου έρχεται άλλο στο μυαλό την δεδομένη στιγμή. Και τα 2 monster hunter (world+wilds) έχουν 4k texture packs. Αν και δε διορθώνουν πολύ τα κακώς κείμενα ειδικά στο wilds. Τα περισσότερα 4k packs είναι απλά τα ίδια textures upresed. Δε κάνουν την τρελή διαφορά σε σχέση πχ με ένα mod που μπορεί να είναι by hand. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες Aqua Computer presents AMPINEL, monitoring and power balancing device for 12V-2×6 connectors Αυτό που έπρεπε να κάνει η NVIDIA εσωτερικά το κάνουν third-parties..
Tambas91 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Στις 2/10/2025 στις 4:37 ΠΜ, BlurayMoviesGreece είπε Εγω ειμαι με τη 4080 και παιζω 4Κ σχεδον 3 χρονια με τα 16gb που υποτιθεται δεν εφταναν απο τοτε. Στα διαλειματα παρακολουθω αυτους που πηραν/θελουν να παρουν Rx 9000 16gb(που ειναι απο κατω) να μας εξηγουν οτι τα 16 ειναι λιγα. Αρα οι Rx9000 δεν ειναι DOA; DOA ειναι μονο η 5080; Αφησαμε τα "μονο Raster" και τα "RT εχουν μονο 2-3 παιχνιδια" και πιασαμε παλι το βιολι με τη Vram. Να μαζευτουν ολοι σε ενα ιστιοφορο, να το γεμισουν γαλετες και να πανε στη Παλαιστινη με σημαια AMD. Απλός, λυτός, περιεκτικός… μπήκες τους πιτσίλισες και έφυγες κύριος !!! Όλα καλά αδερφέ μου Μπλου; Δε σε βλέπω πολύ ενεργό τελευταία 1
DIM1000 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 14 ώρες πριν, azazil1190 είπε Με αυτή την περιγραφή σου πέθανα στα γέλια 😆. Πέτρο στο τσακ ήμουν να κάνω δεύτερη φορά την μαλακία φέτος και να του πάρω μια 5090 αστραλ και να δώσω την 4090 του αλλά τελευταία στιγμή μίλησε η φωνή της λογικής. Δεν παίζει σχεδόν καθόλου στο pc του . Με ps5 pro την βγάζει(πούλησα το 5αρι και του πήρα το pro) . Όπως στραφι πάει και η δική μου 5090 μιας και έχω να το ανοίξω το pc από το καλοκαίρι. Λίγο cronos που παίζω αυτό το διάστημα φαντάσου παιζω στο ally.( Κατάντια) Κι ελεγα ειμαι ο μόνος... Απο τότε που τις πήραμε, εκανα κατι χαζοbenchmarks και ειχε να ανοιξει το pc κανα4μηνο (του οποιου πράγματα εχω ακομα στα κουτια και βαριεμαι να το τελειωσω σαν build). Παιχνιδι δεν εχει παιξει ακομα. Και σε ενα Sim Rig που εφτιαξα (καινουργια πετριά), δυο φορες που επαιξα το πολύ μια ωρα, , χρησιμοποιω το laptop με τη 4090 γιατι αυτο ειχε να αναψει κανα χρονο. Μην παει χαμενο. Και εχω δυο κορίτσια που η μεγαλη παιζει μονο ps5. Αν ειχα αγορι ίσως με παρέσερνε κι εμενα. Τωρα τα τρωει ολα το μαυρο σκοτάδι. 1
azazil1190 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, DIM1000 είπε Κι ελεγα ειμαι ο μόνος... Απο τότε που τις πήραμε, εκανα κατι χαζοbenchmarks και ειχε να ανοιξει το pc κανα4μηνο (του οποιου πράγματα εχω ακομα στα κουτια και βαριεμαι να το τελειωσω σαν build). Παιχνιδι δεν εχει παιξει ακομα. Και σε ενα Sim Rig που εφτιαξα (καινουργια πετριά), δυο φορες που επαιξα το πολύ μια ωρα, , χρησιμοποιω το laptop με τη 4090 γιατι αυτο ειχε να αναψει κανα χρονο. Μην παει χαμενο. Και εχω δυο κορίτσια που η μεγαλη παιζει μονο ps5. Αν ειχα αγορι ίσως με παρέσερνε κι εμενα. Τωρα τα τρωει ολα το μαυρο σκοτάδι. Αυτό ακριβώς. Δεν ξέρω μου έφυγε η λοξά κατά πολύ σε ότι έχει να κάνει με το pc.Το ανοίγω μόνο να κάνω κάνα update όταν το θυμηθώ.Γυρνάω σπίτι από δουλειά πάω την προπόνηση μου και μετά αράζω netflix k disney κ μετά ύπνο. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από azazil1190
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 ώρες πριν, Tambas91 είπε Απλός, λυτός, περιεκτικός… μπήκες τους πιτσίλισες και έφυγες κύριος !!! Όλα καλά αδερφέ μου Μπλου; Δε σε βλέπω πολύ ενεργό τελευταία Ολα καλα, εχω λιωσει στα 3D prints με κατι Projects που ξεκινησα. Νομιζω οτι τα εχουμε αναλυσει ολα, απο εκει και περα απλα γυρναμε γυρο γυρο σαν το σκυλο με την ουρα του στη Vram,στο DLSS vs FSR και το RT/PT που μια το εχουν λιγα games και μια "καλα τα πηγε η κοκκινη". Ο καθε ενας κανει τι επιλογες του και ζει με αυτες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα