Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, xartemporas είπε

Μου αρέσει που είναι απλή σε εμφάνιση (μου θυμίζει vega 64 lc)αλλα οι μ@λακες κάνουν παρουσίαση στην κάρτα με λάθος τοποθέτηση του ψυγείου.

Δημοσ.
12 hours ago, azazil1190 said:

Μου αρέσει που είναι απλή σε εμφάνιση (μου θυμίζει vega 64 lc)αλλα οι μ@λακες κάνουν παρουσίαση στην κάρτα με λάθος τοποθέτηση του ψυγείου.

Δεν νομίζω ότι είναι λάθος αφού η αντλία που είναι εκεί που ξεκινάνε οι σωληνες του ψυγείου είναι πιο ψηλά απ'την κάρτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάλι ο κίτρινος αντάπτορας της MSI ; Λολ, σίγουρα όχι τυχαίο.

Α και στην πρώτη περίπτωση υπάρχει ένα πολύ ελαφρύ κενό στο κούμπωμα και μάλλον αυτό προκάλεσε το θέμα.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.

Το βύσμα πρέπει να αλλαχτεί αφού υπάρχουν έστω και αυτές οι λίγες περιπτώσεις με melted connector. Κάτι μου λέει όμως ότι ΔΕΝ θα το αλλάξουν αφού το ίδιο έχουν και στην RTX 6000 των 10.000 ευρώ.

Μας βλέπω όλους με Thermal Grizzly Wireview Pro 2..

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mdendrin είπε

Δεν νομίζω ότι είναι λάθος αφού η αντλία που είναι εκεί που ξεκινάνε οι σωληνες του ψυγείου είναι πιο ψηλά απ'την κάρτα.

Από την κάτω μεριά πρέπει να είναι οι σωλήνες του ψυγείου 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το βύσμα πρέπει να αλλαχτεί αφού υπάρχουν έστω και αυτές οι λίγες περιπτώσεις με melted connector. Κάτι μου λέει όμως ότι ΔΕΝ θα το αλλάξουν αφού το ίδιο έχουν και στην RTX 6000 των 10.000 ευρώ.

Και με το ampinel δεν θα έχουμε θέμα....κυκλοφορια μέχρι μεσα Νοέμβρη λέγεται....

https://videocardz.com/newz/aqua-computer-presents-ampinel-monitoring-and-power-balancing-device-for-12v-2x6-connectors

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Να δω πότε θα βγει διαθέσιμο για αγορά.

Θα το τσιμπήσω όπως και δηποτε 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Εδώ το Boeing 777 έχει σχεδιαστικό ελάττωμα που ριχνει το αεροσκάφος σε ένα ποσοστό 3% περίπου και το θεωρούν ανεκτό, στην GPU θα κολλήσουν;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε

Εδώ το Boeing 777 έχει σχεδιαστικό ελάττωμα που ριχνει το αεροσκάφος σε ένα ποσοστό 3% περίπου και το θεωρούν ανεκτό, στην GPU θα κολλήσουν;

δεν ισχύει αυτό.

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, Psycho_Warhead said:

To μόνο που με ξενερώνει με το Wireview, είναι πως στις κάρτες που είναι τοποθετημένες με τον ορθόδοξο τρόπο (όχι vertical) το καλώδιο θα περνάει πάνω από το backplate, και θα είναι φουλ άσχημο. Εμένα με νοιάζει και το οπτικό αλλιώς δεν θα είχα αγοράσει και το κουτί που έχω atm xD.

Δημοσ.

Σιγά δεν θα φαίνεται, θα πάει ευθεία 

3 ώρες πριν, BabisTs είπε

Και με το ampinel δεν θα έχουμε θέμα....κυκλοφορια μέχρι μεσα Νοέμβρη λέγεται....

https://videocardz.com/newz/aqua-computer-presents-ampinel-monitoring-and-power-balancing-device-for-12v-2x6-connectors

Το θέμα είναι ότι στα χαρτιά είναι καλά όλα αυτά αλλά φοβάμαι μην κάνουμε τους beta testers και εμφανίσουν περίεργα θέματα.

Δημοσ.
5 hours ago, BabisTs said:

Ο Άρης (hardwarebusters) δεν φτιάχνει κάτι σχετικό λέει; Κάποιο καλώδιο or something?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...