Vassilis_24 Δημοσ. χθες στις 02:46 μμ Δημοσ. χθες στις 02:46 μμ 52 λεπτά πριν, Fulgore είπε Καθαρά για gaming, ναι η 9060xt 16gb είναι πιθανώς η καλύτερη κάρτα της amd(γενικότερα) καθαρά σε value. Η 5060ti 16GB όμως, έχει παραπάνω ζήτηση εκτός gaming, μιας και ειναι η φθηνότερη 16gb κάρτα της πράσινης. Και μιας και είπες για 5060ti, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί παλιότερα, αλλά είδα εχθές ότι η σειρά Gaming της MSI βγαίνει με τον νέο κονέκτορα(οι φθηνότερες βγαίνουν με 1 8πινο). 180W κάρτα, δεν άντεξε η Msi... Εγω πήγαινα προς nvidia γιατί κάνω και βίντεο editing, αλλά εκεί που ήταν κοντά στα 50€ η διαφορά τιμής, πλέον είναι πάνω από 100€ και δεν αξίζει. Οπότε αν δε γίνει καμία προσφορά την BF, θα πάω στην amd.
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 19 ώρες Double Fine’s Keeper Runs at 60FPS in Native 4K Only on Medium Settings with NVIDIA RTX 5090 -Πόσο unoptimized να είναι ; -Ναι 2
azazil1190 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Double Fine’s Keeper Runs at 60FPS in Native 4K Only on Medium Settings with NVIDIA RTX 5090 -Πόσο unoptimized να είναι ; -Ναι Πάει και η 5090 τα έβγαλε τα ψωμιά της δεν τραβάει η γρια....έλα να ετοιμαζόμαστε για το νέο μωρό... 6090😄 Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από azazil1190 3
tommy^ Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 6 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Πάει και η 5090 τα έβγαλε τα ψωμιά της δεν τραβάει η γρια....έλα να ετοιμαζόμαστε για το νέο μωρό... 6090😄 @BabisTs has entered the chat!!!! 1
azazil1190 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μόλις τώρα, tommy^ είπε @BabisTs has entered the chat!!!! Σίγουρα συμφωνεί και ας μην το λεει😆 1
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 40 minutes ago, azazil1190 said: Πάει και η 5090 τα έβγαλε τα ψωμιά της δεν τραβάει η γρια....έλα να ετοιμαζόμαστε για το νέο μωρό... 6090😄 Ποια ? 50...τι? 🤔🤔 Εχουν ακομα support σ' αυτες? Θα σου πω εγω που τα ξερω αυτα. Φιλε μου δυστυχως η καρτα σου ειναι λιγο παλιας τεχνολογιας. Βλεπεις η τεχνολογια εξελισσεται και προχωραει. Θα πρεπει να αρχισεις να σκεφτεσαι σοβαρα πλεον για αναβαθμιση. Ετσι πανε δηλαδης αυτα τα πραγματα. Τι να κανουμε τωρα. Ρωτα κι εμας που ξερουμε απο αυτα. Ελπιζω να σε βοηθησα. Spoiler 🤓🥳 1 2
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες Unreal RTX Remix Path Tracing Mod Fully Released 2
Tambas91 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 59 λεπτά πριν, tommy^ είπε @BabisTs has entered the chat!!!! Ο Μπάμπης φέτος βράχος δε θα πάρει 1
CODEC Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 hour ago, Psycho_Warhead said: Unreal RTX Remix Path Tracing Mod Fully Released Ποίο συνεργείο καθαρίζει αυτούς τους χώρους και πόσα παίρνει !!!!!!!!!!!??? Μάλλον μπέρδεψαν τα μπούτια τους , γιατί αυτό δεν είναι ρεαλιστικό.
ilos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 36 λεπτά πριν, CODEC είπε Ποίο συνεργείο καθαρίζει αυτούς τους χώρους και πόσα παίρνει !!!!!!!!!!!??? Μάλλον μπέρδεψαν τα μπούτια τους , γιατί αυτό δεν είναι ρεαλιστικό. Το game είναι 200 MB και το mod 48 GB.🤣 2
Fulgore Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Στις 20/10/2025 στις 2:46 ΜΜ, Vassilis_24 είπε Εγω πήγαινα προς nvidia γιατί κάνω και βίντεο editing, αλλά εκεί που ήταν κοντά στα 50€ η διαφορά τιμής, πλέον είναι πάνω από 100€ και δεν αξίζει. Οπότε αν δε γίνει καμία προσφορά την BF, θα πάω στην amd. Εγώ σε αναμονή για 5070Super (αν έχει νορμάλ τιμή αλλιώς skip για επόμενη γενιά καρτών), και επειδή κοίταζα και εγώ την 5060ti οπως εσύ, αγόρασα τελικά προσωρινά μια 9060xt 16gb στα 337ευρώ περίπου, 110+ευρώ διαφορά από τις φθηνότερες 5060ti 16gb.
Vassilis_24 Δημοσ. πριν από 54 λεπτά Δημοσ. πριν από 54 λεπτά (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Εγώ σε αναμονή για 5070Super (αν έχει νορμάλ τιμή αλλιώς skip για επόμενη γενιά καρτών), και επειδή κοίταζα και εγώ την 5060ti οπως εσύ, αγόρασα τελικά προσωρινά μια 9060xt 16gb στα 337ευρώ περίπου, 110+ευρώ διαφορά από τις φθηνότερες 5060ti 16gb. Κι εγώ κάπως έτσι το βλέπω, γιατί είμαι με την onboard τώρα. Ποια πήρες, γιατί κοιτούσα για 3 ανεμιστήρες, μήπως και γλίτωνα το coil whine, αλλά είναι πιο ακριβές και δεν αξίζουν, μάλλον για την pulse OC θα πάω, έχει 340€ τώρα. Επεξ/σία πριν από 53 λεπτά από Vassilis_24
Fulgore Δημοσ. πριν από 32 λεπτά Δημοσ. πριν από 32 λεπτά 15 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Κι εγώ κάπως έτσι το βλέπω, γιατί είμαι με την onboard τώρα. Ποια πήρες, γιατί κοιτούσα για 3 ανεμιστήρες, μήπως και γλίτωνα το coil whine, αλλά είναι πιο ακριβές και δεν αξίζουν, μάλλον για την pulse OC θα πάω, έχει 340€ τώρα. Εκει κοιταξα και εγώ μιας και υπάρχουν πολλά reviews που λένε ότι αποδίδει καλά σε θερμοκρασιες/θορυβο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα