Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 19/10/2025 στις 7:33 ΜΜ, Vassilis_24 είπε

Περίμενα να πέσουν οι 5060ti 16gb τώρα που πλησιάζει η bf, αλλά έχουν ακριβυνει όλες και αρκετά.

Μονόδρομος η amd 

Παρήγγειλα 5060ti 16gb για ένα σύστημα που θα φτιάξω σε έναν γνωστό την Κυριακή στα 447€ και τώρα κοιτάω την ανέβασε στα 483€ το κιτρινομάγαζο! 😅

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Saloufas είπε

Παρήγγειλα 5060ti 16gb για ένα σύστημα που θα φτιάξω σε έναν γνωστό την Κυριακή στα 447€ και τώρα κοιτάω την ανέβασε στα 483€ το κιτρινομάγαζο! 😅

Έχουν χεστεί στον παπά με την 5060ti και εγώ έκανα μια σύνθεση πριν ένα μήνα με μια στα 440 δυστυχώς γιατί χρειαζόταν CUDA (δε θέλω να ακούσω για Zluda και ιστορίες για αγρίους). Τόσο μικρός πυρήνας και τον πληρώνεις χρυσάφι.

Ειδικά στο συγκεκριμένο SKU το margin πρέπει να generational σε αυτή τη κατηγορία για τον πέτσινο.

Προφανώς αν δε σε νοιάζει η ngreedia πας 9060xt και τα τρως σε σουβλάκια.

Που και αυτή έπρεπε να είχε 50-100 παρακάτω αλλά τέσπα.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, ilos είπε

Προφανώς αν δε σε νοιάζει η ngreedia πας 9060xt και τα τρως σε σουβλάκια.

Σε μένα πάντως η διαφορά 9060 με 5060ti ήταν 100ευρώ, πέφτουν πολλά μόνο σε σουβλάκια :P 

• Haha 1
Δημοσ.
38 minutes ago, Fulgore said:

Σε μένα πάντως η διαφορά 9060 με 5060ti ήταν 100ευρώ, πέφτουν πολλά μόνο σε σουβλάκια :P 

100€ ειναι μονο 4 παραγγελιες τυλιχτα δυστυχως τη σημερινη εποχη😭😭😭

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

First NVIDIA Reflex 2 Tech Demo Available For Download

''The main feature of Reflex 2 is called Frame Warp. Frame Warp makes your game feel much more responsive, helping you aim faster and react quicker. It works by taking the newest camera position from the CPU and adjusting the last frame made by the GPU to match it. This happens right before the frame appears on your screen, so your latest mouse movements are shown instantly.''

Θελει πάνω από 100FPS για να δουλέψει σωστά χωρίς artifacts, στα multiplayer competitive τα πιάνεις εύκολα, για Single Player μάλλον θα είναι άχρηστο.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.

Έχει κανένα παλικάρι εδώ μέσα gigabyte 5070ti? Θέλω να ρωτήσω πως τα πάνε από θόρυβο και θερμοκρασία μοντέλα όπως windforce oc, eagle oc, gaming oc και aero oc.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, music_lover είπε

Έχει κανένα παλικάρι εδώ μέσα gigabyte 5070ti? Θέλω να ρωτήσω πως τα πάνε από θόρυβο και θερμοκρασία μοντέλα όπως windforce oc, eagle oc, gaming oc και aero oc.

Εγώ έχω τη gaming oc αλλα σε 5080 (που δε νομίζω να αλλάζει και πολύ από 5070ti) stock στο DL2 που τραβάει το πιο πολύ από αυτά που έχω δοκιμάσει είναι 66-67 βαθμούς 1800rpm ~350-360 watt με uv στα 0.900v παίζει 60-62 1550 rpm ~280-290 watt 

Όταν την είχα πάρει εγώ ήταν η πιο φθηνή σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Tambas91 είπε

Εγώ έχω τη gaming oc αλλα σε 5080 (που δε νομίζω να αλλάζει και πολύ από 5070ti) stock στο DL2 που τραβάει το πιο πολύ από αυτά που έχω δοκιμάσει είναι 66-67 βαθμούς 1800rpm ~350-360 watt με uv στα 0.900v παίζει 60-62 1550 rpm ~280-290 watt 

Όταν την είχα πάρει εγώ ήταν η πιο φθηνή σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος

Επειδή ξέρω ότι παίζεις σε 4K ανάλυση, έτυχε ποτέ σε κάποιο τίτλο να ξεμείνεις από τα 16 gb VRAM που έχει η 5080?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, music_lover είπε

Επειδή ξέρω ότι παίζεις σε 4K ανάλυση, έτυχε ποτέ σε κάποιο τίτλο να ξεμείνεις από τα 16 gb VRAM που έχει η 5080?

Πάρε σα δεδομένο, σε ότι παίζω ανοίγω dlss perf και έχω dual monitor που πάντα παίζει κάτι στο backround, stream κτλπ στο indiana έπρεπε να ρίξω τα textures και στο battlefield με overkill settings μετά από κάνα 2ωρο gameplay άρχισε να καταρρέει, όταν έριξα και εκεί μια τα textures δεν είδα πρόβλημα

σε οτιδήποτε άλλο έχω δοκιμάσει δεν έχω δει κάτι

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...