geogr13 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Καλησπερα σε ολους.. Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο μαγαζι ή ανθρωπος στην Αθηνα που να κανει επισκευες.. Μιλαω για Game Boy πρωτης γενιας το οποιο επιθυμω να επισκευασω γιατι δεν δουλευει εδω και πολλα χρονια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση Mr_Terror Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Λύση Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 https://www.youtube.com/@eightpins/about Στειλε του μηνυμα.Ασχολείται με επισκευες gameboy και ειναι αξιοπιστος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, geogr13 είπε Καλησπερα σε ολους.. Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο μαγαζι ή ανθρωπος στην Αθηνα που να κανει επισκευες.. Μιλαω για Game Boy πρωτης γενιας το οποιο επιθυμω να επισκευασω γιατι δεν δουλευει εδω και πολλα χρονια.. Σε advance δικο μου παντως ειχαν σκουριασει οι επαφες της μπαταριας. Τα καθαρισα και λειτουργησε κανονικα. Για τσεκαρε το, γιατι αν δεν το εχεις ριξει κτλ, μονο κατι απο τον χρονο μπορει να ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Στις 14/8/2023 στις 5:44 ΜΜ, geogr13 είπε Καλησπερα σε ολους.. Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο μαγαζι ή ανθρωπος στην Αθηνα που να κανει επισκευες.. Μιλαω για Game Boy πρωτης γενιας το οποιο επιθυμω να επισκευασω γιατι δεν δουλευει εδω και πολλα χρονια.. Αν θες στεικλε μου ενα μηνυμα,να σε καθοδηγησω. Επισκευαζω και εγω και εχω και ανταλλακτικα,αν χρειαστει κατι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geogr13 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Μολις ανεβω Αθηνα.. Τωρα ειμαι στο χωριο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα