nick_corobos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα, Θέλω να συνδέσω ένα remote controller απο το google chromecast στον η/υ μεσω bluetooth και να κανω remap τα keys του. Αρχικα να δηλωσω οτι η συνδεση ειναι εφικτη και αρκετα εύκολη. Το χειριστηριο ειναι αυτο που φαινεται στην εικονα παρακατω. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω πως να κανω (εφοσον γινεται) remap τα keys του σε αντιστοιχα κουμπια του πληκτρολογιου. Για παραδειγμα, θα ηθελα να κανω το αριστερα να ειναι το αριστερο βελακι, το δεξια το δεξιο βελακι, κλπ... Ιδανικα θα το χρησιμοποιουσα σαν remote controller για το potplayer ή vlc. Προς το παρον χρησιμοποιω το xbox controller μου για αυτο, αλλα ειναι κουμουτσα και δεν βολευει. Ξερει κανεις να με βοηθησει με αυτο?
manolis940 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δεν ξέρω κάποιον native τρόπο να κάνεις το PC σου remote controller σε chomecast. Μια λύση που μπορώ να σκεφτώ, είναι να κάνεις εγκατάση bluestacks έπειτα να κατεβάσεις google home, θα βρει λογικά το chromecast σου εφόσον είστε στο ίδιο δίκτυο και μέσω του bluestacks θα μπορείς να ορίσεις πλήκτρα του keyboard και τους mouse σου να αντιστοιχούν σε σημεία της οθόνης Δες εδώ κάποιο tutorial σε κάποια άλλη εφαρμογή και εφάρμοσε παρόμοια στο google home. Aν κολλήσεις κάπου στείλε ξανά
xakerofxanthi Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Παλιότερα είχα το LuaMacros για να κάνω macro τα κουμπιά από δεύτερο πληκτρολόγιο μήπως μπορεί να κάνει αυτό που θέλεις 🤔
nick_corobos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Στις 21/8/2023 στις 1:33 ΜΜ, manolis940 είπε Δεν ξέρω κάποιον native τρόπο να κάνεις το PC σου remote controller σε chomecast. Μια λύση που μπορώ να σκεφτώ, είναι να κάνεις εγκατάση bluestacks έπειτα να κατεβάσεις google home, θα βρει λογικά το chromecast σου εφόσον είστε στο ίδιο δίκτυο και μέσω του bluestacks θα μπορείς να ορίσεις πλήκτρα του keyboard και τους mouse σου να αντιστοιχούν σε σημεία της οθόνης Δες εδώ κάποιο tutorial σε κάποια άλλη εφαρμογή και εφάρμοσε παρόμοια στο google home. Aν κολλήσεις κάπου στείλε ξανά Παρεξηγησες, θελω να χρησιμοποιησω το controller του chromecast στο PC. Ετσι θα βλεπω VLC και θα το χειριζομαι με το χειρηστιριο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα