Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα τρελαθούμε τελείως. Να χαρώ τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ψωροκώσταινας. Ξέρετε ποια ήταν (και είναι) η Ψωροκώσταινα; Η Ελλάδα...

Η χώρα που κάνει τα εύκολα δύσκολα & τα δύσκολα ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΑ. Αυτή είναι...Δυστυχώς.

Έχει βάλει τον Παπαστεργίου να ψηφιοποιήσει τα πάντα ΟΛΑ, και να φακελώσει τους πάντες για πάντα. Τί έφαγες, τί ήπιες, πού πήγες, με ποιον μίλησες, πότε ξύπνησες, πότε κοιμήθηκες, τί έχεις, τί δεν έχεις, τί κάνεις τί δεν κάνεις, πώς το κάνεις, γιατί το κάνεις. Γκώσαμε... Γκώσαμε όμως!!!

image.png.37603e870981400bfd48e2b3df3231b6.png

Επεξ/σία από MSAL
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε εμένα, μία απο τα ίδια.

Screenshot_20250917_140120_Chrome.jpg.a7df0412e646a5b892cac45c29b0cb92.jpg

Από την στιγμή που η AthenaCard εξακολουθεί να με επιδοτεί ως άνεργο και η αίτηση μου ΕΕΕ εξακολουθεί να είναι ενεργή, κάποια βλακεία πρέπει να έχουνε κάνει, χωρίς κάποια σοβαρή επίπτωση ελπίζω.

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.

καλησπερα σας και γω σημερα μπηκα στην ιστοσελιδα της ΔΥΠΑ και μου βγαζει ακριβως το ιδιο μήνυμα μετα πατησα στα μη αναγνωσμενα νεα/ανακοινώσεις και μου βγαζει αυτο το μηνυμα .Με επικαιροποίηση στοιχείων δεν εχει να κάνει? αυτο  δεν λεει οταν πατατε στα μη αναγνωσμένα  νεα/ανακοινώσεις?

γιατι ουτε εγω εχω εισοδημα ενα αυτοκινητο εχω μονο στο ονομα μου εδω και μερικα χρονια δεν ειναι καθολου προσφατο οποτε δε ξερω δε βγαζω ακρη παρολα αυτα η καρτα ειναι ενεργη αλλα τι συμβαινει δε καταλαβαινω επισης πατησα εκδοση βεβαιωσης για ιατροφαμακευτικη περιθαλψη και βγανει κανονικα ευτυχως γιατι νομιζα πως θα τα επηρεασει ολα αυτο το μηνυμα νομιζα πως θα με βγαλει απο το μητρωο ανεργων.

Στιγμιότυπο οθόνης (64).png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...