Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, matrixxx είπε

Αν ισχυει κατι τετοιο ειναι πολυ σημαντικο. Τοσος χρονος ειναι πραγματικα πολυς. Δεν ξερω αν μιλατε κυριολεκτικα ή οχι, αλλα επειδη εχω και εγω μια 50αρα android φτηνη μαλιστα (thomson, λιγοτερα απο τα μισα λεφτα απο του τοπικ) εδω και 3-4 χρονια (αρα και παλια τεχνολογια για σημερα) και πραγματι κανει "καποιον σημαντικο χρονο" για να ανοιξει οταν γινει πχ διακοπη ρευματος και επειδη ημουν σιγουρος οτι δεν κανει 2-3 λεπτα, μολις τωρα για το τοπικ, την εβγαλα απο την πριζα και την ξαναβαλα χρονομετρωντας:

Εκανε 37 δευτερολεπτα.

2-3 λεπτα μια σημερινη android τηλεοραση; Ειναι δυνατον;

Εν το μεταξύ έχεις δίκιο.. την έκλεισα τελείως και την άνοιξα και έκανε περίπου 40 δευτερόλεπτα. Το τράβηξα και βίντεο αν δεν με πιστεύετε να το ανεβάσω κάπου.

Είχα πάρα πολύ καιρό να την κλείσω τελείως.

Έτοιμο και το βιντεο

Επεξ/σία από PaNtErAz
  • Thanks 2
Δημοσ.

Κάνουν περίπου όσο το μέσο android τηλέφωνο, που ναι μεν εχουν πιο σβέλτο HW αλλά είναι και πολύ πιο φορτωμένα.

Δεν νομίζω να υπάρχει τηλεόραση που να κάνει πάνω από λεπτό.

Δημοσ.

Ωραίος ο topic starter μιας και έψαχνα Tv με Google TV για το σπίτι και μια για το εξοχικό. Βάλαμε την 55αρα στο σπίτι και την μικρή εξοχικό και είναι κομπλέ!

Ωραία χρώματα και η απόκριση της είναι κομπλέ δεν καθυστερεί στο άνοιξε κλείσε όπως διάβασα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα πήγα εχθές σε ένα xiaomi μαγαζί να δω από κοντά την 65αρα μιας και ψηνόμουνα με την τιμή και το προωθητικό δώρο αυτό που παρατήρησα και δεν την αγόρασα ήταν ότι καθρέφτιζε , έπαιζε ένα βίντεο και εγώ έβλεπα των εαυτό μου και το μαγαζί σαν καθρέφτης , δεν ξέρω πολλά για τα πάνελ στις σύγχρονες τηλεοράσεις αλλά αυτό που είδα δεν μου άρεσε .

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

Αγόρασα την 55, Q2 αλλά έχω πρόβλημα με το cosmote tv app. Μου βγάζει το μήνυμα για "Σφάλμα - Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή διότι έχει γίνει τροποποίηση των περιορισμών στο λειτουργικό από τον κατασκευαστή ή τον χρήστη (rooting) "

Υπάρχει λύση για αυτό;

Δημοσ.
Στις 21/8/2023 στις 11:10 ΜΜ, PaNtErAz είπε

Εν το μεταξύ έχεις δίκιο.. την έκλεισα τελείως και την άνοιξα και έκανε περίπου 40 δευτερόλεπτα. Το τράβηξα και βίντεο αν δεν με πιστεύετε να το ανεβάσω κάπου.

Είχα πάρα πολύ καιρό να την κλείσω τελείως.

Έτοιμο και το βιντεο

Τι υπέροχο glow που έχει το πανελάκι.. Ips είναι;

Δημοσ.
34 minutes ago, architect96 said:

Καλησπέρα σας, 

Αγόρασα την 55, Q2 αλλά έχω πρόβλημα με το cosmote tv app. Μου βγάζει το μήνυμα για "Σφάλμα - Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή διότι έχει γίνει τροποποίηση των περιορισμών στο λειτουργικό από τον κατασκευαστή ή τον χρήστη (rooting) "

Υπάρχει λύση για αυτό;

καλησπέρα.

έκανες εσύ κάποιο πείραγμα στην τηλεόραση; αν ναι βρες τρόπο να το αντιστρέψεις, ίσως με full reset να γίνεται.

αν όχι, μιλάς με τη Xiaomi Greece να σου βρει λύση. 

μας ενημερώνεις τι έγινε τελικά.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, architect96 είπε

Καλησπέρα σας, 

Υπάρχει λύση για αυτό;

Έχεις κάνει όλες τις ενημερωσεις;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...