vagos789 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Αναφορά σε κείμενο Υπαρχουν 2 κλειδια, ενα κρατας εσυ και το αλλο ενας ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ υπαλληλος της τραπεζας Δεν νομιζω οτι υπαρχει συγκεκριμενος υπαλληλος που εχει το κλειδι σου μονιμα,αυτο θα ηταν επικινδυνο Καθε μερα οριζεται ενας υπαλληλος αρμοδιος για τις θυριδες και τις σχετικες διαδικασιες 1
vamvakoolas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Papakaliati said: Δεν νομίζω φυσικά ότι θέλει κανένας να ισχυριστεί ότι η θυρίδα είναι κάτι το απαραβίαστο, αλλά ότι είναι εξαιρετικά πιο απλό να σου ανοίξει κάποιος το σπίτι και να σου πάρει ένα μάτσο κημιλια/λεφτα/κοσμηματα που έχεις στο τρίτο συρτάρι κάτω από τα εσώρουχα,, από τι να μπει στη θυρίδα σου στην τράπεζα. ισχυει αυτο αλλα απο την αλλη, αν πας για τη σιγουρη και μεγαλη μπαζα ξερεις που θα προσπαθησεις. Σε σπιτι μπορει να φυγεις με τα σώβρακα του παππου και κανενα χρυσο σταυρο. Φανταζομαι ποινικα ισως ειναι το ιδιο ρισκο για τις 2 περιπτωσεις Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από vamvakoolas
lector Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, vamvakoolas είπε στο συμβολαιο με τη τραπεζα σε ρωτανε αν θες να ασφαλισεις το περιεχομενο. Αν σε ενδιαφερει προφανως πρεπει να δηλωσεις τι εχεις εκει μεσα και την αξια. Αν οχι μπορει να βαλεις οτι γουσταρεις... Αυτα που λενε οτι οι οικονομικες αρχες εχουν γνωσει ειναι #$@ες απλως εχουν δυνατοτητα να κατασχουν τη θυριδα αν εχεις χρεη ή σχετιζεσαι με παρανομοια οπως γραφτηκε, με την ελπιδα να βρουν κατι. Ρωταω διοτι, διαβαζουμε στις ειδησεις πχ οτι εγινε ληστεια σε θυριδα και περιειχε 1.000.000 μετρητα και 500.135.000 σε κοσμηματα. Αυτο επιβεβαιωνεται καπως ή ειναι ο,τι δηλωσεις; Αν εγω εχω θυριδα και βαλω ενα χιλιαρικο μεσα και την κλεψουν, μπορω να ισχυριστω οτι εχασα εκατο χιλιαρικα; 1
Morosana Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, lector είπε Ρωταω διοτι, διαβαζουμε στις ειδησεις πχ οτι εγινε ληστεια σε θυριδα και περιειχε 1.000.000 μετρητα και 500.135.000 σε κοσμηματα. Αυτο επιβεβαιωνεται καπως ή ειναι ο,τι δηλωσεις; Αν εγω εχω θυριδα και βαλω ενα χιλιαρικο μεσα και την κλεψουν, μπορω να ισχυριστω οτι εχασα εκατο χιλιαρικα; Ότι θες ισχυρίζεσαι αλλά δεν θα πάρεις τίποτα γιατι βάση των όρων απαγορεύεται να έχεις μετρητα στη θυρίδα. Το ότι αρκετοί βάζουν είναι ακριβώς για το λόγο ότι δεν σε ελέγχει κανένας οπότε δεν μπορεις να κάνεις κάποιο claim μετά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα