Προς το περιεχόμενο

Η Ινδία είναι η πρώτη χώρα που προσεδαφίζει διαστημικό σκάφος στον Νότιο πόλο της Σελήνης


polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 hours ago, Basilhs23___ said:

Στην Ινδία δεν υπάρχει αυτό, αν κατάγεσαι από την τάδε κάστα, όσο και να προσπαθήσεις να παλέψεις, ακομα και να το πετύχεις, θα σου βάλουμε εμπόδια επειδή είσαι από αυτή την κάστα και ακόμα και να σπουδάσεις και να εργαστείς, μπορεί να θεωρείσαι κατώτερος από άλλον που να έχει κάνει λιγότερα στην ζωή του χωρίς κριτήρια, απλά γιατί έτσι. Αυτό προσπαθώ να πω, δεν υπάρχει κανένα κριτήριο. 

Αυτο ειναι που πιστευουμε ολοι. Ειναι ομως ετσι?

Στην τελικη καποιοι δεν γεννιουνται στα λεφτα κ καποιοι οχι? Αυτοι που γεννιουνται στο χρημα (στη ΚΑΣΤΑ) εχουν τις ιδιες ποριες με εμας? Εγω σου λεω οτι μονο στο ονομα αλλαζει το συστημα γιατι καποιοι εχουν στησει μαγαζακι κ τους συμφερει να στα λενε αλλοιως. Καποτε η εκκλησια ηταν παντοδυναμη. Δεν ειχαμε καστες, ουτε "κοινωνια", ειχαμε "ποιμνια". Τωρα οι υλιστες εξουσιαζουν την Δυση. Δεν εχουμε "εκκλησια του Θεου" αλλα "κοινωνια", κ αυτη η κοινωνια χωριζεται σε κοινωνικες ταξεις βασι της χρηματικης επιφανειας του καθενος. Ουτε λεξη πλεον οτι ολοι ειμαστε "δημιουργιες του Θεου". Δεν γινεται δεκτο πλεον στην ακαδημαικη συζητηση (παρολο που δεν αποκλειεται!). 

Πρεπει κ συ λοιπον να καταλαβεις οτι αυτο που πιστευεις ως "πραγματικοτητα" δεν ειναι παρα ενα ακομα παραγωγο της αρχουσας ταξης που υπακους κ που σε πολλους Ινδους φανταζει γελοιο, ακριβως οπως συμβαινει το αναποδο κ σε σενα. Παρε για παραδειγμα τα περι γυναικων με το Ισλαμ. Καταδυκνυουμε την μπουρκα κ λεμε οτι οι μουσουλμανοι πατανε τις γυναικες κατω, ενω εκατομμυρια μουσουλμανες φωναζουν οτι ειναι ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ επιλογη το τι φορανε κ οτι εμεις τις θεωρουμε ανεγκεφαλες κ οτι απλα σκυβουν το κεφαλι. Σε αντιθεση αυτοι/ες, φτυνουν τις δικιες μας γυναικες που κυκλοφορουν ολη μερα μισογυμνες κ στην παραλια τα εχουν πεταγμενα ολα εξω. Αυτοι λενε οτι οι δικιες μας ειναι σκλαβες ενος συστηματος που τις εχει αντκειμενα/πραγματα/σκευη κυριολεκτικα. 

Κ ακομα πιο εμφανες--> κατηγορουμε το Ισλαμ οτι εχει πολυγαμια κ οτι επιτρεπεται να παντρευονται πολλες γυναικες. Τι πιο προσβλητικο για μια γυναικα, σωστα? Κ αυτοι απαντανε οτι δεν πρεπει να μιλαμε γιατι τουλαχιστον αυτοι τις παντρευονται. Εμεις τις γ@μ@με για πλακα μια ζωη!!! Κ εχουν δικιο.....

Βλεπεις πως εχει? Εμεις γκομενιαζουμε για δεκαετιες, χρησιμοποιουμε τις γυναικες μας σαν F*** dolls κ να μαζευουμε δεκαδες σε bodycount, αλλα εχουμε τα μπαλακια να σηκωνουμε δαχτυλο κ να δειχνουμε αυτους που παντρευονται 4 ο καθενας.... Αρα, ξανασκεψου τι λες. Ουτε δημοκρατια εχουμε πραγματικα, ουτε αξιοκρατια υπαρχει, ουτε ευκαιριες, ουτε τιποτα. Ιδιο συστημα με την Ινδια εχουμε σε γενικες γραμμες, αλλα εσυ δεν θες ακομα να παραδεχτεις την μεγαλυτερη εικονα. Μονο σε καποιες λεπτομεριες διαφερουμε κ αυτο γιατι οι "αρχοντες" που μας εξουσιαζουν (η καστα που μας διοικει, οι ΙΔΙΕΣ οικογενιες που μια ζωη κληρονομικα εχουν το δικαιωμα της εξουσιας) εχουν συμφερον να νομιζουμε αυτα που λες.

Ολα ειναι μια ιδεα κ μονο αυτη αλλαζει. Στην πραξη ολα ειναι παρομοια. Ιδιως απ το '91 κ μετα που αρχισε η παγκοσμιοποιηση. Αν δεν πιστευεις, πηγαινε Ομονοια. Να δεις οτι εχουμε Ινδια κοντινοτερα απ οτι λεει ο χαρτης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 26/8/2023 στις 2:20 ΠΜ, Basilhs23___ είπε

 

Τουλάχιστον όμως, στον δυτικό πολιτισμό ο καθένας μπορεί να προσπαθήσει να βρει ευκαιρίες, να σπουδάσει, να εργαστεί, να βγάλει λεφτά και κάποια στιγμή μπορεί να έχει μια καλύτερη ζωή. Έχουμε ένα αντικειμενικό κριτήριο. 

Στην Ινδία δεν υπάρχει αυτό, αν κατάγεσαι από την τάδε κάστα, όσο και να προσπαθήσεις να παλέψεις, ακομα και να το πετύχεις, θα σου βάλουμε εμπόδια επειδή είσαι από αυτή την κάστα και ακόμα και να σπουδάσεις και να εργαστείς, μπορεί να θεωρείσαι κατώτερος από άλλον που να έχει κάνει λιγότερα στην ζωή του χωρίς κριτήρια, απλά γιατί έτσι. Αυτό προσπαθώ να πω, δεν υπάρχει κανένα κριτήριο. 

λολ;

Και ποιος σου ειπε οτι είναι κριτηριο να είναι καποιος κατώτερος η ανώτερος ανάλογα με το πόσο μπορεί να το παλέψει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...