Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω εκτυπωτη που το πρωτο χαρακτηριστικο θα ειναι η απομακρυσμενη εκτυπωση. Εγω θα βρισκομαι στην Αθηνα και ο εκτυπωτης στην Αλεξανδρουπολη απλα επανω σε ενα router.

Μεχρι πριν λιγα χρονια εκτυπωνα με Google Cloud print. Δυστυχώς η Google εκοψε το service.

Ποιοι εκτυπωτές το κάνουν αυτο?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας,

Έκανα αναζήτηση στο google για να βρω κάποια λύση και έτσι έφτασα εδώ, επομένως ξεθαβω το θέμα για να μην ανοίγω καινούργιο μιας και χρειάζομαι κάτι αντίστοιχο. 

Χρειάζεται να εκτυπώνω από δύο διαφορετικά σημεία που θα έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο αλλά όχι στο ίδιο δίκτυο μεταξύ τους.  Πιο συγκεκριμένα τον εκτυπωτή θα τον έχω συνδέσει στο τοπικό δίκτυο του κτιρίου και από εκεί θέλω να παίρνει τις εκτυπώσεις που θα στέλνω εγώ από το pc μου ,που βρίσκεται σε άλλη περιοχή,ένας ηλικιωμένος άνθρωπος που δεν έχει σχέση με την τεχνολογία και δεν μπορεί να χειριστεί υπολογιστή κτλπ.

Ποιες λύσεις υπάρχουν σήμερα μιας και βλέπω πως το google cloud print καταργήθηκε. Αν έχετε και κάποιον εκτύπωτη υπόψιν για να προτείνετε θα βοηθούσε ιδιαίτερα(πχ κάποιος epson ecotank ή brother)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Επεξ/σία από a16
Δημοσ.

καλημέρα

οι περισσότεροι πλέον έχουν και cloud printing, του στυλ στέλνω email από την Ατλαντίδα και εκτυπώνει στο σπίτι στην Ελλάδα. Δες τα χαρακτηριστικά των εκτυπωτών που ταιριάζουν στις ανάγκες σου κ στο πορτοφόλι σου. 

https://support.brother.com/g/s/id/smb/csp/csp-a-remote.html?c=au&lang=en

https://epson.com/Mobile-Printing-and-Scanning-Solutions/Printing-and-Scanning-Solutions/Epson-Remote-Print/p/ERP

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για την απάντηση. Από ό,τι διαβασα  στους συνδέσμους ο brother θα χρειάζεται να πατάς δύο-τρία κουμπιά και κάποιον κωδικό για να γίνει η εκτύπωση .

Στον epson βγαίνει κατευθείαν το χαρτί μόλις φύγει από εμένα; Χωρίς να χρειαστεί να πατηθεί κάτι στον εκτυπωτή;

Αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω από θέμα περιβάλλοντος χρήσης μεταξύ των δύο εταιρειών ας μας δώσει τα φώτα του.

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από a16
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρετε,

Γνωρίζει κανείς αν ο συγκεκριμένος εκτυπωτής ανταποκρίνεται σε αυτό που γράφω πως χρειάζομαι παραπάνω ;

https://www.canon.gr/printers/maxify-gx2040/specifications/

Στον τίτλο λέει λειτουργίες cloud. Έχει η canon ανάλογη τεχνολογία με αυτήν της epson που προτάθηκε προηγουμένως ; 

(Με κερδίζει το γεγονός ότι έχει κασέτα συντήρησης με δυνατότητα αντικατάστασης από τον χρήστη ενώ στην epson παντού διαβάζω πως πρέπει να απευθυνθείς στην αντιπροσωπεία..)

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από a16
Δημοσ.
1 ώρα πριν, a16 είπε

(Με κερδίζει το γεγονός ότι έχει κασέτα συντήρησης με δυνατότητα αντικατάστασης από τον χρήστη ενώ στην epson παντού διαβάζω πως πρέπει να απευθυνθείς στην αντιπροσωπεία..)

Μονο για τις χαμηλες-οικιακες σειρες ισχυει αυτο. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, lector είπε

Μονο για τις χαμηλες-οικιακες σειρες ισχυει αυτο. 

Για το canon το αναγράφει στα χαρακτηριστικά του ότι μπορείς να αλλάξεις μόνος σου την κασέτα.

Αν εννοείς ότι και οι epson έχουν αυτή την δυνατότητα σε πιο ακριβά μοντέλα μπορείς να μου προτείνεις κάποιο ;

Γιατί διαβάζω πως στα αντίστοιχης τιμής epson(περίπου 300-350 ευρώ) πολλοί να μιλάνε για κλείδωμα και μη δυνατότητα εκτύπωσης αν δεν πάει αντιπροσωπεία κτλπ.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, a16 είπε

Για το canon το αναγράφει στα χαρακτηριστικά του ότι μπορείς να αλλάξεις μόνος σου την κασέτα.

Αν εννοείς ότι και οι epson έχουν αυτή την δυνατότητα σε πιο ακριβά μοντέλα μπορείς να μου προτείνεις κάποιο ;

Γιατί διαβάζω πως στα αντίστοιχης τιμής epson(περίπου 300-350 ευρώ) πολλοί να μιλάνε για κλείδωμα και μη δυνατότητα εκτύπωσης αν δεν πάει αντιπροσωπεία κτλπ.

Στη σειρα L6xxx της epson (L6260/70/90) αλλαζει απο το χρηστη.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ! Κατευθύνομαι προς epson.

Edit: Στην ουσία αυτό που χρειάζομαι είναι το email print, οπότε μπαίνοντας στο site της epson βλέπω ποια μοντέλα το υποστηρίζουν.

Επειδή ακόμη δεν το έχω εντοπίσει,θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τους epson αν μόνο στην σειρά L6xxx αλλάζει "κασέτα συντήρησης" ο χρήστης ή υπάρχουν και άλλες σειρές ;

Edit2: βρήκα απάντηση εδώ 

https://www.epson.gr/el_GR/Προϊόντα/ink-and-paper/Μελάνια/xp-5100-wf-2860dwf-et-3700-et-4750-l6000-et-15000-series-maintenance-box/p/22138

Επεξ/σία από a16
Δημοσ.

Τελικά αγορασα τον epson l6270 και όλα λειτουργούν άψογα. Ευχαριστώ πολύ!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...