Προς το περιεχόμενο

Huawei Watch 3 pro προβλημα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλη την κοινότητα του Insomnia...

Είμαι κάτοχος Huawei Watch 3 pro σχεδόν 2 χρόνια τώρα αρκετά ικανοποιημένος με το ρολόι χωρίς προβλήματα και κολλήματα...μέχρι που πριν ένα μήνα περίπου έκανα το λάθος να κολυμπήσω με το ρολόι πρώτη φορά διότι φοβόμουν μη μου χαλάσει μη έχοντας ξανά κολυμπήσει με αυτό! Η κολύμβηση που έκανα ήταν παιχνίδι για καμιά ώραε τα παιδιά στη θάλασσα και για κάνα 10λεπτο κολύμβηση για να δοκιμάσω και τα θαλάσσια αθλήματα που έχει για να δω και αν λειτουργεί σωστα...Το αποτέλεσμα ήταν τελικά να κολλήσει το ρολόι, να μου δείχνει μαύρη οθόνη και να μου πετάει ένα HarmonyOs κάποιες στιγμές του το είχα στη φόρτιση!!! Που θέλω να καταλήξω...τους έστειλα το ρολόι στο service της Huawei αφού είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία και μου είπαν να περιμένω μέχρι να υπάρξει νέα επικοινωνία όταν θα το έχουν κοιτάξει ή φτιάξει από το service! Ωραία μέχρι εδώ....προ λίγων ημερών μου έρχεται ένα μήνυμα που μου λέει [ΣTH ΣYΣKEYH ΠOY EXETE ΣTEIΛEI ΣTO SERVICE YΠAPXEI EIΣXΩPHΣH YΓPΩN KAI OΞEIΔΩΣH ΣTO POΛOI. KOΣTOΣ AΛΛAΓHΣ ΠΛAKETAΣ, MΠATAPIAΣ KAI ΠIΣΩ KAΛYMMATOΣ 295€. ΣE ΠEPIΠTΩΣH AΠOΔOXHΣ ΘA AKOΛOYΘHΣEI EΠANEΛEΓXOΣ KAΛHΣ ΛEITOYPΓIAΣ KAI NEA ENHMEPΩΣH AN XPEIAΣTEI]...με το που βλέπω το μήνυμα αυτό ανάβουν τα λαμπάκια,φορτώνω και αμέσως σηκώνω το τηλέφωνο  και επικοινωνώ με το τμήμα service, μιλάω με την κοπέλα και της λέω ότι μόλις παρέλαβα ένα μήνυμα και ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πληρώσω 295€ για την επισκευή αλλά ούτε 1€ λόγω του ότι στο ρολόι μέσα εισχώρησε νερό και της λέω πως είναι δυνατόν εφόσων το ρολόι είναι αδιάβροχο μέχρι  5 ατμόσφαιρες πίεση και και έχει και τόσα αθλήματα κολυμβησης, για πιο λόγο τα έχει δηλαδή για να λένε ότι έχει 100 αθλήματα για να πουλάνε και μετά που θα τα χρησιμοποιείς να σου χαλάει;;;!!! Αμέσως μετά την επικοινωνία με την υπάλληλο και αφού απειλησα ότι θα αναφερθώ στο συνήγορο του καταναλωτή την επόμενη μέρα μου έρχεται ένα μήνυμα που μου λέει[ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI H EΠIΣKEYH THΣ ΣYΣKEYHΣ ΔEN ΘA OΛOKΛHPΩΘEI AMEΣA ΛOΓΩ EΛΛEIΨHΣ ANTAΛΛAKTIKOY.OTAN H EΠIΣKEYH OΛOKΛHPΩΘEI ΘA ENHMEPΩΘEITE ΞANA ME SMS]...τώρα έλπιζα να μην έχουμε σόου εκ νέου...

Αυτό που θέλω να πω από όλο αυτό είναι ότι δεν πρέπει να μας φέρονται σαν να είμαστε κορόιδα  και ότι τα λεφτά μας όσα πολλά και να τα έχουν κάποιοι δεν πρέπει να τα πετάμε γιατί οι περισσότεροι   μοχθούν για να τα βγάλουν και επίσης όποιος έχει κάποια παρόμοια εμπειρία και έχει και κάποιο αποτέλεσμα ας μας ενημερώσει αν θέλει!

Θα ξαναεπικοινωνισω μόλις υπάρξει αποτέλεσμα!

Υ.Γ. Πάντως το ρολόι που το εκθειαζαν ως το καλύτερο της αγοράς όταν είχε βγει και για κάποιο καιρό δεν νομίζω ότι ήταν, εφόσων εγώ που είχα Xiaomi poco X3 NFC και ακουστικα Samsung galaxy buds 2 η συνδεσιμότητα τους δεν ήταν και η καλύτερη!

Screenshot_2023-09-06-20-06-57-848_com.google.android.apps.messaging.jpg

Δημοσ.

👍

Δεν ξέρω αν στο φτιάξουν αλλά 5 atm ρολόι φυσικά και δεν κάνει για κολύμβηση,πόσο μάλιστα σε θαλασσινό νερό!

Σε αυτήν την κατηγορία είναι μόνο για πλύσιμο χεριών και τυχαία επαφή γλυκού νερού χωρίς πίεση!

Το ότι έχει μέσα αθλήματα θαλάσσια καμία σχέση δεν έχει με την αδιάβροχο ποίηση του ρολογιού, δυστυχώς έτσι είναι και να ξέρεις ότι μπορεί να συναντήσεις εμπόδια από την αντιπροσωπεία.

Σου εύχομαι να ξεμπερδεψεις εύκολα και να θυμάσαι για κολύμβηση σε θάλασσα από 10 atm το minimum και πάνω 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου επέτρεψε μου να έχω μια διαφορετική άποψη στο ότι αφορά τι σου προσφέρει και ποιες προδιαγραφές πρέπει να έχει, δηλαδή από τη στιγμή σου δίνει αθλήματα κολυμβησης δεν μπορεί να σου πει μετά να μην το βουτήξεις στο νερό και επίσης η πίεση αφορά το βάθος της κολυμβησεις και όχι το μήκος,αυτή βέβαια είναι δική μου άποψη και βεβαίως και η δική σου είναι απολύτως σεβαστή και θεμητη!!!

Όπως και να χει ελπίζω όντως να ξεμπερδεψω με αυτούς γιατί αυτοί δεν θα ξεμπερδεψουν μαζί μου!

Δημοσ.

Πολυ βασική ερώτηση

Για να διαβάζω οξείδωση μάλλον μιλάμε για θαλασσινό νερό; Αν ναι είναι κάτι που μεχρι και οι εταιρείες λένε NAH NAH.

Δημοσ.

Σε θαλασσινό νερό ήταν ναι, αλλά οταν χαλασε ήταν την ίδια μέρα που μπήκε στο νερό ,δεν είναι ότι έμπαινε συνέχεια στο νερό και χάλασε...το θέμα είναι ότι εφόσον λένε ότι το ρολόι είναι αδιάβροχο και έχει αθλήματα κολυμβησης δεν θα έπρεπε να υπαρχει θέμα εκτός και αν ήμουν δύτης και έμπαινα κάποια μέτρα κάτω...αυτό που λες Kag1ante NAH NAH τι εννοείς, συγνώμη αλλά δεν το έχω ξανακουσει...

Δημοσ.
Στις 7/9/2023 στις 4:05 ΜΜ, manos_71 είπε

Σε θαλασσινό νερό ήταν ναι, αλλά οταν χαλασε ήταν την ίδια μέρα που μπήκε στο νερό ,δεν είναι ότι έμπαινε συνέχεια στο νερό και χάλασε...το θέμα είναι ότι εφόσον λένε ότι το ρολόι είναι αδιάβροχο και έχει αθλήματα κολυμβησης δεν θα έπρεπε να υπαρχει θέμα εκτός και αν ήμουν δύτης και έμπαινα κάποια μέτρα κάτω...αυτό που λες Kag1ante NAH NAH τι εννοείς, συγνώμη αλλά δεν το έχω ξανακουσει...

Η πιστοποιηση των συσκευων για το νερο δεν ισχυει ΠΟΤΕ σε θαλασσινο νερο. Τα ιδια επαθα προσφατα με ενα watch4 που ξεχασα να το βγαλω και μπηκα μεσα στη θαλασσα οπως να ναι

Το αλατι κανει πολυ μεγαλη ζημια σε σχεση με νερο βρυσης, μπανιου κτλ κτλ

Δημοσ.

Αυτό που είπε ο παραπάνω. Το αλάτι διαβρώνει τις φλάτζες της συσκευής. Επίσης, μετά απο 2 χρόνια σε εναλλαγή θερμοκρασιών, κανένας κατασκευαστής δεν σου υπογράφει οτι η συσκευή σου συνεχίζει να είναι ΠΛΗΡΩΣ αδιάβροχη. Μετά την επαφή με θαλασσινό νερό επίσης, πρέπει ΑΜΕΣΑ να το καθαρίσεις με νερό βρύσης η κάποιο άλλο υγρό ώστε να φύγει το αλάτι.

Στο αν εσύ τα δέχεσαι αυτά η όχι, είναι άλλο πράγμα και σηκώνει δυστυχώς μεγάλη κουβέντα. Ούτε ρολόι, ούτε κινητό ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ μετά απο 1-2 χρόνια χρήσης, τα υλικά αδιαβροχοποίησης χάνουν τις ιδιότητές τους. Σημαντικό που πρέπει να αναφερθεί επίσης, είναι η σωστή ορολογία. Στα αγγλικά δεν αναφέρουν καμια συσκευή ως πραγματικά WATERPROOF αλλά ως WATER RESISTANT. Οπότε είναι καλυμμένοι με αυτό. Δεν σου λένε δηλαδή οτι ειναι ΠΛΗΡΩΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ, αλλά οτι ΑΝΤΕΧΕΙ στο νερό υπο κάποιες προϋποθέσεις, βάσει ορισμένων προτύπων κατασκευής κλπ κλπ κλπ.

5 ATM water-resistant

*Devices complying with the 5 ATM-rated water have a water resistance rating of 50 meters under ISO standard 22810:2010. This means that they may be used for shallow-water activities like swimming in a pool or ocean. However, they should not be used for scuba diving, waterskiing, or other activities involving high-velocity water or submersion below shallow depth.

For details of waterproof precautions, please refer to:https://consumer.huawei.com/en/support/how-to/newbie-guide/en-us00738723/

Μου φαίνεται πάντως χαζό να μην καλύπτεται συσκευή εντός εγγύησης,οξειδωμένη, εφόσον δεν έχει κάποιο χτύπημα η κακή χρήση.

Δημοσ.

Καλησπέρα επιστρέφω στο θέμα με αυτό το μήνυμα από τη Huawei για το ρολόι μου...{H ΣYΣKEYH ΣAΣ EINAI ETOIMH.MΠOPEITE NA THN ΠAPAΛABETE ΔEYTEPA-ΠAPAΣKEYH 09:00-17:00 ME TO ΔEΛTIO ΠOΣOTIKHΣ ΠAPAΛABHΣ}.  Τώρα βέβαια δεν έχω καταλάβει ακομα πως θα το παραλάβω και πρέπει εκ νέου να επικοινωνήσω μαζι τους για να δω...και βεβαίως αν όντως το έχουν φτιάξει! Τελικά καιρό άγιος φοβερά θέλει!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι από εμένα επιστρέφω απλά για να αναφέρω ότι τέλος καλό όλα καλό...τελικά έγινε αντικατασταση του ρολογιού και μόλις σήμερα παρέλαβα το καινούργιο...τελικά ο επιμενων νικά...καμιά φορά!IMG_20230915_114104.jpg.ff04b2631a133e763e65d62d18d5fd07.jpgIMG_20230915_114157.jpg.11636932424c1ee975aee064f661ec63.jpgIMG_20230915_114140.jpg.2d3981974995a0b1e214f18323c3c01f.jpg

Δημοσ.

Γεια σας  ,  ηθελα να ρωτησω και γω κατι για να μην ανοιξω αλλο θεμα.

Εχω το ρολογακι εδω και κανα δυο μηνες  ( ειχα πριν το Watch GT 2 )   , ευχαριστημενος πολυ     . . . αλλα . . . . 

εχει καταφερει κανεις να συνχρονισει επαφες ?    ενω μπαινω στο ρολογακι στην επιλογη επαφες  και κανω συνχρονισμο  ( εχοντας ΟΚ τις αδειες )  ,  κανει συνχρονισμο αλλα στο τελος δεν εχει συνχρονισει τιποτα ! ! 

Ουτε στην εφαρμογη υγεια δεν υπαρχει επιλογη στο μενου  για επαφες .

Δημοσ.

Καλησπέρα εμένα φίλε μου ήταν κανονικά συγχρονισμένες δεν είχα τέτοια θέμα...δες κανα βιντεάκι στο youtube μήπως και βρεις τη λύση...εμένα πάντως έκανα άλλο που δεν μου άρεσε...ας πούμε με παίρνανε τηλέφωνο και όταν το σήκωνα από το ρολόι μιλούσα στο ρολόι ενώ θα ήθελα να το σήκωνα από το ρολόι και να μιλούσα στα handsfree όπως το έκανα με το παλιό μου smartwatch samsung galaxy watch. Τώρα βέβαια δεν ξέρω μήπως θα έπρεπε να είναι όλα Huawei και τηλέφωνο και handsfree και ρολόι για να κάνει τον απόλυτο συγχρονισμό!!! Αν ξέρει κάτι κάποιος και για αυτό ας ενημερώσει!!!

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/9/2023 στις 11:00 ΜΜ, manos_71 είπε

Καλησπέρα εμένα φίλε μου ήταν κανονικά συγχρονισμένες δεν είχα τέτοια θέμα...δες κανα βιντεάκι στο youtube μήπως και βρεις τη λύση...εμένα πάντως έκανα άλλο που δεν μου άρεσε...ας πούμε με παίρνανε τηλέφωνο και όταν το σήκωνα από το ρολόι μιλούσα στο ρολόι ενώ θα ήθελα να το σήκωνα από το ρολόι και να μιλούσα στα handsfree όπως το έκανα με το παλιό μου smartwatch samsung galaxy watch. Τώρα βέβαια δεν ξέρω μήπως θα έπρεπε να είναι όλα Huawei και τηλέφωνο και handsfree και ρολόι για να κάνει τον απόλυτο συγχρονισμό!!! Αν ξέρει κάτι κάποιος και για αυτό ας ενημερώσει!!!

Ευχαριστω για την απαντηση ,  το κινητο που εχω ειναι S22  Ultra ,  αλλα και σε ενα παλιο Huawei Honor Play που δοκιμασα δεν εβγαλα ακρη , το ιδιο ακριβως.   Σε βιντεακια στο youtube που βλεπω  ,  στην εφαρμογη Huawei υγεια  υπαρχει επιλογη "favorite contacts"  και κανεις  add . Σε μενα στην εφαρμογη δεν υπαρχει τετοια επιλογη ,  εχει την esim , το πορτοφολι και τα υπολοιπα .  Ισως επειδη λογω που εχει ανοιστο λογισμικο το Harmony OS  σε σχεση με απλα ρολογια  ,  εχει την εφαρμογη contacks το ιδιο το ρολογακι να κανεις συνχρονισμο απο κει.  Αλλα ελα που δεν κανει ,  ενω δειχνει οτι κανει στο τελος δεν βγαζει κατι .

μηπως ( λεω τωρα ,  ισως λεω και χαζομαρα  ) ,    επειδη οι επαφες  ειναι συνχρονισμενες με λογαριασμο google να μην αφηνει να μεταφερθουν στο ρολογακι ?  

ολες τις αδειες τις εχω στην εφαρμοφη Huawei υγεια  !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...