Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lewnidas1995 είπε

ναι ναι !

Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες εδώ μέσα πλέον σηκώνω τα χέρια ψηλά για το ποτέ θα παραλάβουμε 🥳

Δημοσ.
3 minutes ago, PetrosM7 said:

Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες εδώ μέσα πλέον σηκώνω τα χέρια ψηλά για το ποτέ θα παραλάβουμε 🥳

η κοπελα ειναι με white , οποτε γι αυτο παρελαβε. Φιλαρακι μου που εκανε παραγγελια(256 nat και αυτος) την προηγουμενη το βραδυ περιπου στις 20:30 τελειωνε σε αυτο 49235

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, KaterinaS18 είπε

Καλησπέρα είχα κάνει την παραγγελία μου για iPhone 15 pro max white 256 από Κωτσόβολο στις 14/09 μεσημεριανή ώρα και την προηγούμενη Πέμπτη 05/10 παρέλαβα..πρέπει να τους παίρνετε συνέχεια τηλέφωνο και να τους πρήζετε αλλιώς τίποτα..

33 λεπτά πριν, KaterinaS18 είπε

Καλησπέρα είχα κάνει την παραγγελία μου για iPhone 15 pro max white 256 από Κωτσόβολο στις 14/09 μεσημεριανή ώρα και την προηγούμενη Πέμπτη 05/10 παρέλαβα..πρέπει να τους παίρνετε συνέχεια τηλέφωνο και να τους πρήζετε αλλιώς τίποτα..

IMG_0056.jpeg

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lewnidas1995 είπε

τι λενε τα Mobilfox? αξιζουν ;

Για μένα ναι όλες τις θήκες μου από εκεί τις έχω πάρει και για το 15 και για τ προηγούμενα iPhone που είχα..προς το παρόν όσες φορές έχουν πέσει κάτω δεν έχουν ούτε γρατζουνιά 

Δημοσ.

Μέσα από το πλαίσιο μου είπαν  ότι το κάθε χρώμα κάθε έκδοση ( 256 , 512 κτλ )  έχουν δικιά τους λίστα αναμονής ! Όποτε δεν παίζει ρόλο ο αριθμός παραγγελίας που συγκινείται !  

υγ και μια εικόνα από το 15 pro της γυναίκας ( 2 ημερών )  

IMG_7740.jpeg

• Confused 1
  • Sad 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

η κοπελα ειναι με white , οποτε γι αυτο παρελαβε. Φιλαρακι μου που εκανε παραγγελια(256 nat και αυτος) την προηγουμενη το βραδυ περιπου στις 20:30 τελειωνε σε αυτο 49235

Έχω μείνει με την θήκη εγώ καλά είμαι 😂

IMG_1886.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, PetrosM7 είπε

Εσυ είσαι και πριν από εμένα εγώ 14:43 και τελειώνει σε 56305 τις κοπέλας που παρέλαβε το λευκό ήταν  στο 55932 αν μιλάμε για κότσο .

Τι να πω και εγώ που είμαι καμία 30.000 χιλιάδες παραπάνω από εσάς(παραγγελία 16/9); 🥲

Επεξ/σία από Mosdi
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, stefanosnik είπε

Μέσα από το πλαίσιο μου είπαν  ότι το κάθε χρώμα κάθε έκδοση ( 256 , 512 κτλ )  έχουν δικιά τους λίστα αναμονής ! Όποτε δεν παίζει ρόλο ο αριθμός παραγγελίας που συγκινείται !  

υγ και μια εικόνα από το 15 pro της γυναίκας ( 2 ημερών )  

IMG_7740.jpeg

να το πας πίσω και ξαναέλα στο club 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mosdi είπε

Τι να πω και εγώ που είμαι καμία 30.000 χιλιάδες παραπάνω από εσάς(παραγγελία 16/9); 🥲

Θεωρητικά κάθε χρώμα και χωρητικότητα έχουν δίκη τους λίστα παραγγελίας εξάλλου μιλάμε με πλασματικά νούμερα γιατί κάποιοι έχουν βάλει 8-10 παραγγελίες ο καθένας και οποίο έρθει πρώτο το λάθος μας είναι ότι προπληρωσαμε όλο το ποσό εξ αρχής για κάτι που δεν ξέρουμε ποτέ θα παραλάβουμε  . Της κοπέλας μου ήρθε με πληρωμή στο κατάστημα και το γνωστό 100€ προκαταβολή 

Δημοσ.
Just now, PetrosM7 said:

Θεωρητικά κάθε χρώμα και χωρητικότητα έχουν δίκη τους λίστα παραγγελίας

Συνήθως τα καταστήματα έχουν τον ίδιο αύξων αριθμό για τις παραγγελίες πελατών.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εκτός από τα refresh στον Κωτσόβολο, άρχισα και τα refresh στα μηνύματα του insomnia :D

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Razor-manolis είπε

Συνήθως τα καταστήματα έχουν τον ίδιο αύξων αριθμό για τις παραγγελίες πελατών.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εκτός από τα refresh στον Κωτσόβολο, άρχισα και τα refresh στα μηνύματα του insomnia :D

Εμένα ποιος θα με μάθει να κάνω refresh ? 🤣

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rubble είπε

φίλε έχεις καταλάβει ότι έλαβαν χρήματα για αέρα κοπανιστό και δε τα γυρίζουν πίσω;

Γιατί αρνήθηκε κανένας να σου γυρίσει τα χρήματα σου πίσω; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Στα apple store ειτε ευρωπαικα ειναι αμερικη στο μαυρο και το μπλε ειναι αυτα με την μικροτερη αναμονη παραλαβης, αντιθετα τα λευκα και τα natural εχουν την μεγαλυτερη. 

Μαύρο δεν έχουμε ενημέρωση ούτε για πλάκα στα 256 δεν ξέρω εδώ μέσα ποιος έχει παραλάβει μαύρο και από που το Max 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...