Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Αν ισχυει και δεν λες οτι να ναι πηγαινε παιξε κανενα τζοκερ.

Ο κωδικός προπαραγγελιας σου σε τι τελειώνει;

Τα τελευταία 5 ψηφία.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, PetrosM7 είπε

Μαύρο δεν έχουμε ενημέρωση ούτε για πλάκα στα 256 δεν ξέρω εδώ μέσα ποιος έχει παραλάβει μαύρο και από που το Max 

Παρέλαβε κάποιο μέλος δω μέσα μαύρο 256 pm από istorm, το είχε γράψει πριν λίγες μέρες.

3 λεπτά πριν, Dimitrisbud είπε

Ο κωδικός προπαραγγελιας σου σε τι τελειώνει;

Τα τελευταία 5 ψηφία.

Δεν παίζει  ρόλο τουλάχιστον για πλαίσιο. Είχε ξανά γίνει αυτή η κουβέντα και είχα μεγαλύτερο νούμερο από άλλο μέλος που είχε παραγγείλει μετά από μένα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Παρέλαβε κάποιο μέλος δω μέσα μαύρο 256 pm από istorm, το είχε γράψει πριν λίγες μέρες.

Δεν παίζει  ρόλο τουλάχιστον για πλαίσιο. Είχε ξανά γίνει αυτή η κουβέντα και είχα μεγαλύτερο νούμερο από άλλο μέλος που είχε παραγγείλει μετά από μένα.

Οκ δε το γνώριζα.

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Razor-manolis είπε

Συνήθως τα καταστήματα έχουν τον ίδιο αύξων αριθμό για τις παραγγελίες πελατών.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εκτός από τα refresh στον Κωτσόβολο, άρχισα και τα refresh στα μηνύματα του insomnia :D

Είχα πάει από κατάστημα κοτσοβολο να δω αν γνωρίζουν ποτε θα έρθει το 15 pm blue και όταν τους ρώτησα να μου πουν σε ποιο νούμερο είμαι στη λίστα αναμονής με τις παραγγελίες η αν γνωρίζουν κάτι το οτιδήποτε και μου είπε από όσο ξέρω δεν υπάρχει κάποια λίστα να σου πω ότι είσαι το νούμερο 5 παράδειγμα. 

οποτε καταλαβαίνεις δε μπορώ να μάθω καμία πληροφορία 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PetrosM7 είπε

Εσυ είσαι και πριν από εμένα εγώ 14:43 και τελειώνει σε 56305 τις κοπέλας που παρέλαβε το λευκό ήταν  στο 55932 αν μιλάμε για κότσο .

Εγώ που έχω παραγγελία  pm σε λευκό 73913 15/9 θα παραλάβω Χριστούγεννα δηλαδη;;

Δημοσ.

Μιας και γράφουμε τους κωδικούς των παραγγελιών μας προς ενημέρωση,να γράψω και εγώ απο Κωτσόβολο, 15/09 15:45 Pro Max 256gb Natural Titanium *********49277.

Ο κωδικός που γράφω έχει 14 ψηφία.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KostasMoss89 είπε

Μιας και γράφουμε τους κωδικούς των παραγγελιών μας προς ενημέρωση,να γράψω και εγώ απο Κωτσόβολο, 15/09 15:45 Pro Max 256gb Natural Titanium *********49277.

Ο κωδικός που γράφω έχει 14 ψηφία.

Εμένα έχει 10 ψηφια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κώτσος 15/9 15:56 *****72613 τιμολόγιο

Στον άλλον με τα 14 ψηφία είμαι: *********93282

Επεξ/σία από hellojim
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, hellojim είπε

Κώτσος 15/09 17.03 2.500 νούμερα μετά από σένα :Ο 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, hellojim είπε

Εμείς που είμαστε κοντινή ώρα στη παραγγελία βλέπω οτι ταιριάζει πιο πολυ ο 10ψήφιος και οχι ο 14ψήφιος. 

Εγώ είμαι με απόδειξη και έχουμε σχεδόν 200 διαφορά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...