Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Rubble είπε

σου πλήρωσε τουλάχιστον τη βενζίνη;

Περίμενα την κατάληξη όποτε την κέρασα την βενζίνη! Εγώ άλλο δεν καταλαβαίνω. Πως έχουν πάρει ατομα με refresh και πως έρχονται αυτά τα μνμτα ότι η παραγγελία είναι έτοιμη από μόνα τους!

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Maxpower71 είπε

Στο istorm οταν ρωτησα πριν παραγγειλω αυτο μου ειπε ο υπευθυνος. Οποιος το πληρωσει ολοκληρο και οποιος δωσει την μεγαλυτερη προκαταβολη ειναι πιο πιθανον να το παρει γρηγοροτερα. Και οταν πηρα 13 promax το ιδιο ειπε ο Κωτσος. 
Ναι φταιει το ριφρες, θα ειχες παρελαβει ηδη, αλλα στο πηρε αλλος 😉

Ποιο refresh βρε άνθρωπε είχε κανένα refresh το πλαίσιο; Από εκεί παρηγγειλα τι σχέση έχουν τα refresh μας δουλεύεις.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Ποιο refresh βρε άνθρωπε είχε κανένα refresh το πλαίσιο; Από εκεί παρηγγειλα τι σχέση έχουν τα refresh μας δουλεύεις.

Φιλε στον κοσμο σου εισαι. Γενικα μιλαω για τα ριφρες που κανουν εδω και τα λενε. Σκεψου ποσα κινητα αρπαξαν και χαλασε η σειρα. Ελα δεν θα λεω τα ιδια. Παραγγειλα απο αλλου και συντομα θα ανεβει και φωτο. Παραγγελνετε κατι και δεν ξερετε πως παει η κατασταση. Ναι καλα κανουν και δινουν σημασια σε προπληρωμες και προκαταβολες ετσι ωστε εσεις που κανετε 15 παραγγελιες να μην χαλατε το συστημα κτλ. 

Δημοσ.

Μόλις ξανά τηλεφωνησα κ μου ζήτησαν να δώσω στοιχεία να με καλέσουν αργότερα.... Και απαντάω μετά από 2 μέρες; Και μου λένε τι θα θέλατε λέω για το iphone pro max  παρήγγειλα 15.9 με προεγγραφή 14 κ ακόμη τπτ... Αναμένουμε λένε το πρώτο μισάωρο έγιναν χιλιάδες παραγγελίες... Ανέφερα ότι πολλοί παρέλαβαν μετά από μένα κ ισχυρίστηκαν ότι δν ισχυει ότι ίσως λένε ψέμματα...ποιος ο λόγος λέω σε φόρουμ συζητείται που όλοι αναμένουν το κινητό ....  δεν ισχυει... Έχω εκνευριστεί πολύ μαζί τους... του; ανέφερα πως όλοι είναι εκνευρισμένοι με το πλαίσιο... ρώτησα ακόμη αν προπληρωσω θα το πάρω πιο άμεσα;;; όχι, όχι δεν ισχυει...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xristinanip είπε

Μόλις ξανά τηλεφωνησα κ μου ζήτησαν να δώσω στοιχεία να με καλέσουν αργότερα.... Και απαντάω μετά από 2 μέρες; Και μου λένε τι θα θέλατε λέω για το iphone pro max  παρήγγειλα 15.9 με προεγγραφή 14 κ ακόμη τπτ... Αναμένουμε λένε το πρώτο μισάωρο έγιναν χιλιάδες παραγγελίες... Ανέφερα ότι πολλοί παρέλαβαν μετά από μένα κ ισχυρίστηκαν ότι δν ισχυει ότι ίσως λένε ψέμματα...ποιος ο λόγος λέω σε φόρουμ συζητείται που όλοι αναμένουν το κινητό ....  δεν ισχυει... Έχω εκνευριστεί πολύ μαζί τους... του; ανέφερα πως όλοι είναι εκνευρισμένοι με το πλαίσιο... ρώτησα ακόμη αν προπληρωσω θα το πάρω πιο άμεσα;;; όχι, όχι δεν ισχυει...

ακριβώς τα ίδια τους είπα και πήρα την ίδια απάντηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Maxpower71 είπε

Φιλε στον κοσμο σου εισαι. Γενικα μιλαω για τα ριφρες που κανουν εδω και τα λενε. Σκεψου ποσα κινητα αρπαξαν και χαλασε η σειρα. Ελα δεν θα λεω τα ιδια. Παραγγειλα απο αλλου και συντομα θα ανεβει και φωτο. Παραγγελνετε κατι και δεν ξερετε πως παει η κατασταση. Ναι καλα κανουν και δινουν σημασια σε προπληρωμες και προκαταβολες ετσι ωστε εσεις που κανετε 15 παραγγελιες να μην χαλατε το συστημα κτλ. 

Μια παραγγελία έκανα προσωπικα και δεν υπήρξε καμία ενημέρωση ότι η προπληρωμή προηγείται.

Ειδα την καταλαβα που πήγα με τον στυρο στο χέρι. Το ποιος είναι στον κόσμο του αστο καλύτερα, για εσενα και επειδη έξω βρέχει το refresh φταει εχει κολλήσει η βελόνα.

9 λεπτά πριν, Xristinanip είπε

.. Έχω εκνευριστεί πολύ μαζί τους... του; ανέφερα πως όλοι είναι εκνευρισμένοι με το πλαίσιο... ρώτησα ακόμη αν προπληρωσω θα το πάρω πιο άμεσα;;; όχι, όχι δεν ισχυει...

Το refresh φταει.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.

ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 25/9 16:43 ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ PRO MAX 256 NAT. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ. ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ.

Λοιπόν παίδες κάθισα και το έψαξα λίγο και βρήκα αυτό.

"Παρήγγειλα μέσω διαδικτύου ένα προϊόν με την ένδειξη «Άμεσα διαθέσιμο». Ωστόσο, δε μου έχει παραδοθεί εδώ και 10 μέρες και μου είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα μου το παραδώσουν, περιμένουν ενημέρωση από τον προμηθευτή τους. Είναι νόμιμο; Η παροχή εσφαλμένων ή ανακριβών πληροφοριών που ενδέχεται να παραπλανήσει το μέσο καταναλωτή και να τον οδηγήσει να λάβει απόφαση συναλλαγής την οποία, διαφορετικά, δε θα ελάμβανε, θεωρείται παραπλανητική εμπορική πρακτική και απαγορεύεται από το Ν.2251/94. Οι ανακριβείς πληροφορίες μπορεί να αφορούν τη διαθεσιμότητα και το χρόνο παράδοσης του προϊόντος ή άλλα θέματα, όπως είναι π.χ. η προέλευση του προϊόντος, οι προδιαγραφές του, τα χαρακτηριστικά του προμηθευτή και οι δεσμεύσεις του έναντι των καταναλωτών. Παραπλανητική θεωρείται και η εμπορική πρακτική που παραλείπει ουσιώδεις για τη λήψη απόφασης συναλλαγής πληροφορίες. Για την εξέταση σχετικών θεμάτων, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στη Γενική Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή."

Προσωπικά όταν έκανα την παραγγελία σε φυσικό κατάστημα μου είπαν κάνε προπαραγγελία να είσαι από τους πρώτους. Το ανεβάζω για όποιον θέλει να το χρησιμοποιήσει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, STEVECRETE είπε

ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 25/9 16:43 ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ PRO MAX 256 NAT. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ. ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

Ειχες πληρώσει και εσύ;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, STEVECRETE είπε

25/9 και παραλαμβάνεις πρώτος από άτομα που έχουν παραγγείλει από το πρώτο λεπτό? Τι να πω μπράβο καλορίζικο φίλε! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Ειχες πληρώσει και εσύ;

2 λεπτά πριν, STEVECRETE είπε

ΟΧΙ

Χαχαχαχαχα μαλάκα μου δεν υπάρχουν ,πραγματικά …(Το πλαίσιο εννοώ )

Επεξ/σία από giorgoskgs
  • Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Ειχες πληρώσει και εσύ;

Ελπιζω να εννοούσε 15/9 και να το έγραψε καταλάθος το 25

1 λεπτό πριν, giorgoskgs είπε

Χαχαχαχαχα μαλάκα μου δεν υπάρχουν ,πραγματικά …

Μπρο δε μπορώ αν όντως είναι από τις 25 εντάξει κλαίω απλά 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giorgoskgs είπε

Χαχαχαχαχα μαλάκα μου δεν υπάρχουν ,πραγματικά …

Ρε μπα και μας δουλεύουν, είναι δυνατόν;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...