Προς το περιεχόμενο

Toyota C-HR II (2024)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 hours ago, Αλεξανδρος A.92 said:

Δεν το εχω νιωσει ποτε "λιγο". Δηλαδη με AC στην εθνικη με 120-130 φορτωμενος και εχει δυναμη για προσπεραση αν χρειαστει. Κανει ενα πεταγμα και ανετα φτανεις 160. Δεν μιλαμε για λιγοτερα, εννοειται ακομα καλυτερα. Και η δυναμη ειναι σχεδον ακαριαια στο sport mode.

Λειτουργεί σαν τούρμπο ας πούμε; Δίνει την δύναμη εκεί που την χρειάζεται;

Θόρυβο κάνει το κιβώτιο/κινητήρας;

• Απαντ. 558
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, d_gkal είπε

Λειτουργεί σαν τούρμπο ας πούμε; Δίνει την δύναμη εκεί που την χρειάζεται;

Θόρυβο κάνει το κιβώτιο/κινητήρας;

Όχι, δεν είναι σαν τούρμπο. Απλά επειδή ειναι CVT, ο κινητήρας λειτουργεί στο εύρος στροφών που βγάζει την περισσότερη ροπή και ιπποδύναμη του σχεδόν άμεσα. 

Εμένα δεν μου φαίνεται πάντως και τόσο γρήγορο σαν αυτοκίνητο. Όχι αργό όμως. Αν δεν είχε φόρο πολυτελείας θα επαιρνα το 2λιτρο σίγουρα. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Shadowjump είπε

Εμένα δεν μου φαίνεται πάντως και τόσο γρήγορο σαν αυτοκίνητο. Όχι αργό όμως. Αν δεν είχε φόρο πολυτελείας θα επαιρνα το 2λιτρο σίγουρα. 

Ειναι και απο που προερχεσαι, εγω το πηρα μετα το Opel Corsa του 2008 με τα 94 γαιδουρια οποτε μια χαρα μου φαινεται. Τωρα για το 2λιτρο σιγουρα θα αξιζε για καποιον που παιζει πολυ εθνικη αλλα αν κανεις 90% μετακινησεις εντος πολης τσαμπτα ο φορος. 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ειναι και απο που προερχεσαι, εγω το πηρα μετα το Opel Corsa του 2008 με τα 94 γαιδουρια οποτε μια χαρα μου φαινεται. Τωρα για το 2λιτρο σιγουρα θα αξιζε για καποιον που παιζει πολυ εθνικη αλλα αν κανεις 90% μετακινησεις εντος πολης τσαμπτα ο φορος. 

Μαζί σου. Εγώ με το ζόρι κάνω 8.000χλμ το χρόνο. Απλά θα μου άρεσε λίγο το έξτρα γκαζι του 2.0. Από 320i με 150 άλογα προερχομαι. 8.5 0-100 αντί 9.9 του CHR. Μικρή διαφορά αλλά όταν πας πρως τα πάνω σε επιτάχυνση και όχι προς τα κάτω σου κακό φαίνεται. Βέβαια η κατανάλωση από 9.2 μέση με την 320 στα 5 με το CHR δεν μου κακό φαίνεται καθόλου 😛

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...