mikepaltri Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Έχω free2go το οποίο έχει λήξει από 23/7 και δεν έχω ανανεώσει. Το χρειάζομαι μόνο για εισερχόμενα μηνύματα viber... μέχρι πότε θα μπορώ να τα δέχομαι χωρίς ανανέωση; Επεξ/σία 18 Αυγούστου από mikepaltri
ioannischr Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου CU Stay On: Κράτα το CU σου ενεργό χωρίς ανανέωση για 13 μήνες! | Vodafone CU 1
mikepaltri Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου 49 λεπτά πριν, ioannischr είπε CU Stay On: Κράτα το CU σου ενεργό χωρίς ανανέωση για 13 μήνες! | Vodafone CU Το έχω δει και είναι καλή επιλογή! Απλά ήθελα να ξέρω μετά από πόσο διάστημα φράζει και τα εισερχόμενα το free2go...
profile Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου 2 ώρες πριν, mikepaltri είπε Απλά ήθελα να ξέρω μετά από πόσο διάστημα φράζει και τα εισερχόμενα το free2go... Είμαι με ανανέωση από της 24 Μαρτίου και ακόμα δέχομαι εισερχόμενα. Περιμένω να δω πότε θα γίνει φραγή.
mikepaltri Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, profile είπε Είμαι με ανανέωση από της 24 Μαρτίου και ακόμα δέχομαι εισερχόμενα. Περιμένω να δω πότε θα γίνει φραγή. 5 μήνες δηλαδή!!! Σούπερ!!! Άρα συνεχίζω κι εγώ👍 Αν το θυμηθείς ενημερώνεις πότε μπαίνει φραγή για να ξέρουμε...
profile Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, mikepaltri είπε Αν το θυμηθείς ενημερώνεις πότε μπαίνει φραγή για να ξέρουμε... 25 Αυγούστου θα ξέρουμε για πεντάμηνο. Αν όχι πάμε για τους έξι μήνες. 1
mikepaltri Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Στις 19/8/2025 στις 4:38 ΜΜ, profile είπε 25 Αυγούστου θα ξέρουμε για πεντάμηνο. Αν όχι πάμε για τους έξι μήνες. Καλησπέρα. Προχώρησε για εξάμηνο τελικά;
korakios Δημοσ. 26 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου Και εμένα παλιότερα με ξέχασαν κάνα 4μηνο και δεν είχε μπει φραγή αλλά μετά κλείδωσε
mikepaltri Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 41 λεπτά πριν, korakios είπε Και εμένα παλιότερα με ξέχασαν κάνα 4μηνο και δεν είχε μπει φραγή αλλά μετά κλείδωσε Όταν λες κλείδωσε; Με ανανέωση μετά δεν επανέρχεται;
korakios Δημοσ. 27 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 4 ώρες πριν, mikepaltri είπε Όταν λες κλείδωσε; φραγή 4 ώρες πριν, mikepaltri είπε Με ανανέωση μετά δεν επανέρχεται; επανέρχεται
profile Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 9 ώρες πριν, mikepaltri είπε Καλησπέρα. Προχώρησε για εξάμηνο τελικά; Συνεχίζει για εξάμηνο. Περίεργο γιατί στους όρους χρήσης του free2go μιλάει για φραγή στους 4 μήνες. Ποια είναι η χρονική διάρκεια της FREE2GO κάρτας μου; | FREE2GO. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι το free2go μου το δώσανε δωρεάν (24 Μαρτίου) για κάλυψη σε πρόβλημα που είχα με την σταθερή nova. Φυσικά μου ήρθε μήνυμα στους δυο μήνες ότι λήγει η διάρκεια ισχύος και το υπόλοιπο διαγράφηκε. @korakios 4μηνο είναι κανονικά. 2
happiness Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Έχει βάλει κανείς το CU Stay On ; Μπορείς όσο είναι ενεργό να βάλεις κάρτα και να αγοράσεις πακέτο internet ή/και ομιλίας; Επίσης, μπορείς να πάρεις καινούριο αριθμό cu βάζοντας αρχικά μόνο τα 30ε που χρειάζονται για την ενεργοποίηση του stay on?
d_mich Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Στις 27/8/2025 στις 1:17 ΠΜ, profile είπε μου το δώσανε δωρεάν (24 Μαρτίου) για κάλυψη σε πρόβλημα που είχα με την σταθερή nova και εμένα όταν μου είχαν δώσει κάρτα για τον ίδιο λόγο, κάπου στους 6 μήνες κράτησε χωρίς να βάλω τίποτα μέσα Στις 18/8/2025 στις 5:23 ΜΜ, mikepaltri είπε Το χρειάζομαι μόνο για εισερχόμενα μηνύματα viber... ακόμα και αν γίνει φραγή εισερχομένων στις κλήσεις, το viber συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά, δεν έχει σχέση. και αν δεν κάνω λάθος καμία εταιρεία δεν κάνει φραγή στα sms (εκτός αν περάσει ένας χρόνος και χάσεις τον αριθμό)
profile Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, d_mich είπε κάπου στους 6 μήνες κράτησε χωρίς να βάλω τίποτα μέσα Εννοείς για εισερχόμενα; γιατί στους δυο μήνες το υπόλοιπο διαγράφηκε και οι εξερχόμενες τέλος. 2 ώρες πριν, d_mich είπε το viber συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά, δεν έχει σχέση. και αν δεν κάνω λάθος καμία εταιρεία δεν κάνει φραγή στα sms (εκτός αν περάσει ένας χρόνος και χάσεις τον αριθμό) Η nova πάντως λέει: Μετά το πέρας των 4 μηνών (120ημέρες) από την τελευταία ανανέωση του υπολοίπου, ενεργοποιείται επιπλέον φραγή εισερχομένων κλήσεων, μηνυμάτων και δεδομένων.
d_mich Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, profile είπε Εννοείς για εισερχόμενα; γιατί στους δυο μήνες το υπόλοιπο διαγράφηκε και οι εξερχόμενες τέλος. ναι εισερχόμενα εννοώ, αφού δεν είχε υπόλοιπο δεν γινόταν εξερχόμενα. 1 ώρα πριν, profile είπε Η nova πάντως λέει: Μετά το πέρας των 4 μηνών (120ημέρες) από την τελευταία ανανέωση του υπολοίπου, ενεργοποιείται επιπλέον φραγή εισερχομένων κλήσεων, μηνυμάτων και δεδομένων. έχεις δίκιο. και οι άλλοι πάροχοι αυτό φαίνεται να λένε. πάντως θυμάμαι χαρακτηριστικά να έχω sim cosmote, να έχουν περάσει 4 μήνες, να μην μπορούν να με καλέσουν αλλά να μου έρχονται κανονικά sms. όπως και να έχει το viber όσο μείνει συνδεδεμένο σε μια συσκευή, ακόμη και φραγή sms να γίνει, συνεχίζει να λειτουργεί. απλά σε περίπτωση διαγραφής της εφαρμογής/αλλαγής συσκευής, χρειάζεται το κινητό για να έρθει το sms επαλήθευσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα