Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω free2go το οποίο έχει λήξει από 23/7 και δεν έχω ανανεώσει. Το χρειάζομαι μόνο για εισερχόμενα μηνύματα viber... μέχρι πότε θα μπορώ να τα δέχομαι χωρίς ανανέωση;

Επεξ/σία από mikepaltri
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mikepaltri είπε

Απλά ήθελα να ξέρω μετά από πόσο διάστημα φράζει και τα εισερχόμενα το free2go...

Είμαι με ανανέωση από της 24 Μαρτίου και ακόμα δέχομαι εισερχόμενα. Περιμένω να δω πότε θα γίνει φραγή.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, profile είπε

Είμαι με ανανέωση από της 24 Μαρτίου και ακόμα δέχομαι εισερχόμενα. Περιμένω να δω πότε θα γίνει φραγή.

5 μήνες δηλαδή!!! Σούπερ!!! Άρα συνεχίζω κι εγώ👍 Αν το θυμηθείς ενημερώνεις πότε μπαίνει φραγή για να ξέρουμε...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mikepaltri είπε

Αν το θυμηθείς ενημερώνεις πότε μπαίνει φραγή για να ξέρουμε...

25 Αυγούστου θα ξέρουμε για πεντάμηνο. Αν όχι πάμε για τους έξι μήνες.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/8/2025 στις 4:38 ΜΜ, profile είπε

25 Αυγούστου θα ξέρουμε για πεντάμηνο. Αν όχι πάμε για τους έξι μήνες.

Καλησπέρα. Προχώρησε για εξάμηνο τελικά;

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, korakios είπε

Και εμένα παλιότερα με ξέχασαν κάνα 4μηνο και δεν είχε μπει φραγή αλλά μετά κλείδωσε 

Όταν λες κλείδωσε; Με ανανέωση μετά δεν επανέρχεται;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mikepaltri είπε

Όταν λες κλείδωσε; 

φραγή

4 ώρες πριν, mikepaltri είπε

Με ανανέωση μετά δεν επανέρχεται;

επανέρχεται

Δημοσ.
9 ώρες πριν, mikepaltri είπε

Καλησπέρα. Προχώρησε για εξάμηνο τελικά;

Συνεχίζει για εξάμηνο. Περίεργο γιατί στους όρους χρήσης του free2go μιλάει για φραγή στους 4 μήνες.  Ποια είναι η χρονική διάρκεια της FREE2GO κάρτας μου; | FREE2GO.  Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι το free2go μου το δώσανε δωρεάν (24 Μαρτίου) για κάλυψη σε πρόβλημα που είχα με την σταθερή nova. Φυσικά μου ήρθε μήνυμα στους δυο μήνες ότι λήγει η διάρκεια ισχύος και το υπόλοιπο διαγράφηκε.

@korakios  4μηνο είναι κανονικά.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει βάλει κανείς το CU Stay On ; Μπορείς όσο είναι ενεργό να βάλεις κάρτα και να αγοράσεις πακέτο internet ή/και ομιλίας; Επίσης, μπορείς να πάρεις καινούριο αριθμό cu βάζοντας αρχικά μόνο τα 30ε που χρειάζονται για την ενεργοποίηση του stay on?

Δημοσ.
Στις 27/8/2025 στις 1:17 ΠΜ, profile είπε

μου το δώσανε δωρεάν (24 Μαρτίου) για κάλυψη σε πρόβλημα που είχα με την σταθερή nova

και εμένα όταν μου είχαν δώσει κάρτα για τον ίδιο λόγο, κάπου στους 6 μήνες κράτησε χωρίς να βάλω τίποτα μέσα 

Στις 18/8/2025 στις 5:23 ΜΜ, mikepaltri είπε

Το χρειάζομαι μόνο για εισερχόμενα μηνύματα viber...

ακόμα και αν γίνει φραγή εισερχομένων στις κλήσεις, το viber συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά, δεν έχει σχέση. και αν δεν κάνω λάθος καμία εταιρεία δεν κάνει φραγή στα sms (εκτός αν περάσει ένας χρόνος και χάσεις τον αριθμό)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, d_mich είπε

κάπου στους 6 μήνες κράτησε χωρίς να βάλω τίποτα μέσα 

Εννοείς για εισερχόμενα;  γιατί στους δυο μήνες το υπόλοιπο διαγράφηκε και οι εξερχόμενες τέλος.

2 ώρες πριν, d_mich είπε

το viber συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά, δεν έχει σχέση. και αν δεν κάνω λάθος καμία εταιρεία δεν κάνει φραγή στα sms (εκτός αν περάσει ένας χρόνος και χάσεις τον αριθμό)

Η nova πάντως λέει: 

Μετά το πέρας των 4 μηνών (120ημέρες) από την τελευταία ανανέωση του υπολοίπου, ενεργοποιείται επιπλέον φραγή εισερχομένων κλήσεων, μηνυμάτων και δεδομένων.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, profile είπε

Εννοείς για εισερχόμενα;  γιατί στους δυο μήνες το υπόλοιπο διαγράφηκε και οι εξερχόμενες τέλος.

ναι εισερχόμενα εννοώ, αφού δεν είχε υπόλοιπο δεν γινόταν εξερχόμενα.

1 ώρα πριν, profile είπε

Η nova πάντως λέει: 

Μετά το πέρας των 4 μηνών (120ημέρες) από την τελευταία ανανέωση του υπολοίπου, ενεργοποιείται επιπλέον φραγή εισερχομένων κλήσεων, μηνυμάτων και δεδομένων.

έχεις δίκιο. και οι άλλοι πάροχοι αυτό φαίνεται να λένε. πάντως θυμάμαι χαρακτηριστικά να έχω sim cosmote, να έχουν περάσει 4 μήνες, να μην μπορούν να με καλέσουν αλλά να μου έρχονται κανονικά sms.

όπως και να έχει το viber όσο μείνει συνδεδεμένο σε μια συσκευή, ακόμη και φραγή sms να γίνει, συνεχίζει να λειτουργεί. απλά σε περίπτωση διαγραφής της εφαρμογής/αλλαγής συσκευής, χρειάζεται το κινητό για να έρθει το sms επαλήθευσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...