Προς το περιεχόμενο

Star Wars Outlaws [Ubisoft]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 540
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα είναι ότι οι εχθροί είναι τόσο βλάκες και στην ουσία έχεις άπειρες σφαίρες οπότε μπορείς να πηγαίνεις παντού all guns blazing εκτός από τις αποστολές που σου λέει το game ότι πρέπει να το κάνεις stealth. 

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, just_a_dude said:

Το πρόβλημα είναι ότι οι εχθροί είναι τόσο βλάκες και στην ουσία έχεις άπειρες σφαίρες οπότε μπορείς να πηγαίνεις παντού all guns blazing εκτός από τις αποστολές που σου λέει το game ότι πρέπει να το κάνεις stealth. 

Ισχυει εκει που πρεπει να κανεις stealth οι εχθροι απλα δεν σταματανε και οσους και να σκοτωσεις σκανε συνεχεια και αλλοι.. Οσο εχω παιξει δεν με χαλαει και ειναι ευχαριστο.. Αλλα οχι και κατι τρομερο οπως αναμενοταν.. αλλα για τα 17 ευρω για ενα μηνα και με τον μικρο να παιζει και το crew motorfest  απο το ubi+ , δεν παραπονιεμαι

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε παιδιά, ίσως εμένα δεν μου κάνει κλικ αλλά μου φαίνεται πολύ κουραστικό. Έχω πάει στη 2η περιοχή και πάλι είναι η ίδια ιστορία. Stealth και πέρνα μέσα από σωλήνες, και σκαρφάλωσε τον τοίχο τύπου tomb raider και δεν πρέπει να σε δουν κτλ κτλ. Ίσως επειδή και καλά είσαι outlaw αυτό θα είναι το gameplay loop, δεν ξέρω. Και πολύ κλειστοφοβία ρε σεις. Όλο μέσα στα ίδια κτήρια είμαι όλη την ώρα. Ελπίζω παρακάτω να έχει και πιο ανοιχτές περιοχές. Και λίγο χρώμα. Έχω πήξει στο καφέ και το χώμα, χαχα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Είναι πιο βαρετό απ' το Avatar δηλαδή ;

Για μένα ναι. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Στο avatar ανοίγει το μάτι σου τουλάχιστον και σε τραβάει ο κόσμος να εξερευνήσεις. Βέβαια μπορεί πιο μετά να αλλάξουν τα τοπία στο Star Wars.

Δημοσ.
18 minutes ago, just_a_dude said:

Για μένα ναι. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Στο avatar ανοίγει το μάτι σου τουλάχιστον και σε τραβάει ο κόσμος να εξερευνήσεις. Βέβαια μπορεί πιο μετά να αλλάξουν τα τοπία στο Star Wars.

To avatar δεν καταφερα να κλεισω πανω απο 10 ωρες και το παρατησα απο την βαρεμαρα. 

Αρα ουτε και σε deep sale για μενα το outlaws. 

• Like 1
Δημοσ.

μεχρι ωρα το βρισκω πολύ ανώτερο του αβαταρ...εχει ωραια πραγματα να κανεις..δεν ειναι μόνο stealth..platforming ,αποστολες βρηκα και η αίσθηση της μηχανής  ειναι πολύ ωραία στο open world..το θέμα ειναι ποτε θα με κάνει να βαρεθώ 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, seithan είπε

Κλάμα. Αυτά είναι χωρίς dlss/FG/RT;

Ολα ultra με frame generation on & dlss quality, ray tracing high & ultra στα 4Κ εχει ενα avg ~70-72 fps με power consumption ~430w

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...