alexioannou Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μου έβγαλε μια ωραία dash cam όπου κέρδισα έκπτωση 95% (🤣😂) στα 3.80€ "Ψωνίστε ακόμα να φτάσετε στα 15 που είναι η ελάχιστη". Το έκανα. Επέλεξα να πληρώσω 18€ μέσω paypal. Επιδει έχω στο κινητό αποθηκευμενους τους κωδικού paypal δεν έπρεπε να συμπληρωθούν αυτόματα???? Σε άλλες αγορές γίνεται..... Εδώ ζητάει να τους περάσω........ Είναι φυσιολογικό????
kage Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) An den ανοίξει παράθυρο paypal με κλειδαρια ssl π να λεει παυοαλ πριν το http κάτι δεν πάει καλα Το τεμυ είναι χαζό κινέζικα πραγματικής αξίας..έχουν κ επιδότηση για μεταφορικά από κυβέρνηση κ όλα καλά.. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από kage
sdikr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, alexioannou said: Μου έβγαλε μια ωραία dash cam όπου κέρδισα έκπτωση 95% (🤣😂) στα 3.80€ "Ψωνίστε ακόμα να φτάσετε στα 15 που είναι η ελάχιστη". Το έκανα. Επέλεξα να πληρώσω 18€ μέσω paypal. Επιδει έχω στο κινητό αποθηκευμενους τους κωδικού paypal δεν έπρεπε να συμπληρωθούν αυτόματα???? Σε άλλες αγορές γίνεται..... Εδώ ζητάει να τους περάσω........ Είναι φυσιολογικό???? Δεν το συμπληρώνει αυτόματα, αυτόματα θα το κάνει αν καλέσει πχ τον chrome του κινητού. Προσωπικά τα έβαλα, θα προτιμούσα όμως μέσω gpay
ioan63 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Εγώ έκανα την πρώτη αγορά 11 ευρώ με την τραπεζική μου κάρτα αλλά δεν με πήγε σε τραπεζικό περιβάλλον ούτε ήρθε OTP ..τι γίνεται τώρα μπαίνουν και παίρνουν από το λογαριασμό οπότε θέλουν
gorge18 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Στις 3/11/2023 στις 12:46 ΜΜ, ioan63 είπε Εγώ έκανα την πρώτη αγορά 11 ευρώ με την τραπεζική μου κάρτα αλλά δεν με πήγε σε τραπεζικό περιβάλλον ούτε ήρθε OTP ..τι γίνεται τώρα μπαίνουν και παίρνουν από το λογαριασμό οπότε θέλουν συνηθως για κατω απο ενα ποσο 25 ή 50 ευρω (νομιζω το εχουν κανει 50 τωρα χωρις να ειμαι σίγουρος) δε ζηταει τιποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα