GATE123 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Στις 6/4/2025 στις 2:20 ΜΜ, ltodd είπε Έχω ένα Samsung s21fe και σκέφτομαι για αλλαγή μπαταρίας. Αξίζει γενικά ? Έχετε καμία πρόταση που να πάω ? Στην Smartec. Επίσημο service . Πάρε ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις. https://smartec.gr/gr.php#mobile_repairs 1
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου On 06/04/2025 at 14:20, ltodd said: Έχω ένα Samsung s21fe και σκέφτομαι για αλλαγή μπαταρίας. Αξίζει γενικά ? Έχετε καμία πρόταση που να πάω ? αν το κινητο σε καλυπτει γιατι να μην αξιζει. κανονικα πρεπει αν το κινητο ειναι αδιαβροχο να γινει αδιαβροχοποιηση και οχι μονο να αλλαξει η μπαταρια. Σιγουρα μπορεις να πας σε μικρα καταστηματα για πιο φτηνα απο την αλλη μπορεις να πας και σε καποια αντιπροσωπεια οπως στην καλλιθεα ή στο χαιδαρι που και για τις 2 καλα λογια εχω να πω. εκτος αν το βαρεθηκες το κινητο και θες να το αλλαξεις. Το ποσο αξιζει εχει να κανει με το αν σε καλυπτει. 1
ltodd Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Ναι μια χαρά είναι το κινητάκι, πέρα από τη μπαταρία. Θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω άν είναι κανά 40-50άρι θα με έψηνε.
GATE123 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στον Γερμανό από το S20 μέχρι και το S22 Ultra οι τιμές κυμαίνονται από 40-42€ Οπότε κάπου στο 40αρη είσαι.
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου On 07/04/2025 at 20:28, ltodd said: Ναι μια χαρά είναι το κινητάκι, πέρα από τη μπαταρία. Θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω άν είναι κανά 40-50άρι θα με έψηνε. δεν νομιζω να βγει πιο ακριβα. 3 hours ago, GATE123 said: Στον Γερμανό από το S20 μέχρι και το S22 Ultra οι τιμές κυμαίνονται από 40-42€ Οπότε κάπου στο 40αρη είσαι. νορμαλ τιμη αρκει να συνεχιζει να ειναι ip67/ip68 τι ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα