maltron66 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Ξεκινώ λέγοντας πως είμαι παντελώς άσχετος σε ό,τι έχει να κάνει με κρυπτονομίσματα. Εξαιτίας μιας δουλειάς που ήθελα να κάνω και καθ' υπόδειξη τρίτου, έφτιαξα λογαριασμό στην εφαρμογή Cake Wallet και αγόρασα XMR αξίας 35 ευρώ. Από αυτά ξόδεψα τα 20, τελικά όμως τελείωσα τη δουλειά μου με άλλο τρόπο, με αποτέλεσμα να μου μένουν στο Cake Wallet 15 ευρώ, τα οποία έχουν γίνει τώρα 18. Θα ήθελα να τα μεταφέρω στο λογαριασμό μου στην τράπεζα Πειραιώς αλλά δεν έχω ιδέα πώς γίνεται κάτι τέτοιο. Έκανα μια μικρή έρευνα μόνος μου αλλά όλα τα αποτελέσματα που βρήκα στο insomnia πάνω στο θέμα αφορούν μεταφορές μεγάλων ποσών μέσω της εφαρμογής Binance. Δε με βοηθούν. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;
mcstefan7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 11 ώρες πριν, maltron66 είπε Ξεκινώ λέγοντας πως είμαι παντελώς άσχετος σε ό,τι έχει να κάνει με κρυπτονομίσματα. Εξαιτίας μιας δουλειάς που ήθελα να κάνω και καθ' υπόδειξη τρίτου, έφτιαξα λογαριασμό στην εφαρμογή Cake Wallet και αγόρασα XMR αξίας 35 ευρώ. Από αυτά ξόδεψα τα 20, τελικά όμως τελείωσα τη δουλειά μου με άλλο τρόπο, με αποτέλεσμα να μου μένουν στο Cake Wallet 15 ευρώ, τα οποία έχουν γίνει τώρα 18. Θα ήθελα να τα μεταφέρω στο λογαριασμό μου στην τράπεζα Πειραιώς αλλά δεν έχω ιδέα πώς γίνεται κάτι τέτοιο. Έκανα μια μικρή έρευνα μόνος μου αλλά όλα τα αποτελέσματα που βρήκα στο insomnia πάνω στο θέμα αφορούν μεταφορές μεγάλων ποσών μέσω της εφαρμογής Binance. Δε με βοηθούν. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Wallet -> ανταλλακτήριο -> sepa σε Πειραιώς Αλλιώς ,με καπέλο, wallet -> p2p
maltron66 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 59 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε Wallet -> ανταλλακτήριο -> sepa σε Πειραιώς Αλλιώς ,με καπέλο, wallet -> p2p Όπως είπα και στην αρχή του post, είμαι παντελώς άσχετος. Χωρίς επεξήγηση, αυτοί οι όροι δε μου λένε απολύτως τίποτα. Μπορείς να μου πεις, λίγο πιο συγκεκριμένα, πού και τι να κάνω;
mcstefan7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Για 15€ δεν αξίζει η φασαρία. Βρες εναν να σου δώσει ενα δεκάρικο στο χέρι και στείλε του τα κρύπτο.
Λύση maltron66 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Και πού ακριβώς θα έβρισκα έναν τέτοιο; Θα φώναζα στο δρόμο "ανταλλάσω crypto για μετρητά"; Τα πήρα μόνος μου. Έφτιαξα λογαριασμό στη Binance, μετέτρεψα τα λεφτά στο CakeWallet από XMR σε BTC, τα μετέφερα στη Binance και αφού μου έβγαλε την πίστη μέχρι να setάρω μέτρα ασφαλείας (γιατί από τον υπολογιστή σε αφήνει να κάνεις ανάληψη μόνο αν χρησιμοποιήσεις κλειδί αυθεντικοποίησης USB, το οποίο δεν έχω-ενώ η mobile εφαρμογή μου ζήτησε να setάρω εφαρμογή authenticator με κλειδί που μου έδωσε η εφαρμογή, αλλά για κάποιο λόγο οι κωδικοί που μου έδινε μετά ήταν λανθασμένοι και τελικά έπρεπε να πάρω το κλειδί από την browser έκδοση, στην οποίο δεν έγραφε πουθενά ότι υπάρχει η δυνατότητα χρήσης εφαρμογής authenticator όταν πήγαινα να κάνω την ανάληψη πιο πριν), τα τράβηξα. Ναι, ήταν φασαρία, αλλά σίγουρα αξίζει, πόσο μάλλον για 15 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα