Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους, προσπαθώ να εγκαταστήσω την εφαρμογή ενός VPN στον υπολογιστή μου και δεν με αφήνει να προχωρήσω γιατί λείπει μια συγκεκριμένη ενημέρωση (έχω Win 7), την οποία με παραπέμπει να την κατεβάσω ως αρχείο, την κατεβάζω και όταν πάω να την εγκαταστήσω το windows update με ενημερώνει πως η συγκεκριμένη ενημέρωση (ΚΒ4457144) δεν ισχύει για τον υπολογιστή μου! Τι μπορώ να κάνω για να ξεπεράσω το εμπόδιο ώστε να μπορέσω να εγκαταστήσω το VPN; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Αφήνω το γεγονός ότι τα Windows 7  έχουν πεθάνει κι επισήμως από τον Γενάρη, άρα ούτε ενημερώσεις ασφαλείας πλέον, και πάμε στα του θέματος:

1) Ποιος είναι αυτός ο καημένος ο VPN client; Υπάρχει λόγος να μένει κρυφός;

2) Κατεβάζεις σίγουρα τη σωστή έκδοση της ενημέρωσης για το σύστημά σου; Μπορείς να τις βρεις όλες εδώ

3) Το Windows update στη λίστα των εγκατεστημένων ενημερώσεων την έχει μέσα;

Δημοσ.

Ο client είναι ο cyberghost. Orestis_G και από την ίδια πηγή που έβαλες κατέβασα την ενημέρωση, κατεβαίνει κανονικά αλλά όταν πάω να την εγκαταστήσω η απάντηση είναι πως δεν ισχύει για τον υπολογιστή μου...

Μάλιστα τις κατέβασα μια μια ξεχωριστά, έτσι για να τις δοκιμάσω αλλά δεν δούλεψε.

Όσο για τις ενημερώσεις στα 7 από τον Γενάρη και μετά έρχεται κάθε μήνα μια γενική ενημέρωση ασφαλείας.

Δημοσ.

Το Windows update στη λίστα των εγκατεστημένων ενημερώσεων την έχει μέσα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Orestis_G είπε

Το Windows update στη λίστα των εγκατεστημένων ενημερώσεων την έχει μέσα;

Ναι την έχει στον πίνακα των ενημερώσεων

2 ώρες πριν, hawkpilot είπε

Για δοκίμασε να κατεβάσεις από εδώ.

δοκίμασα, τίποτα...

Δημοσ.
14 minutes ago, chakotay7 said:

Χρησιμοποιώντας το link που έδωσα, κάνε αναζήτηση και εγκατέστησε το KB3177467 - επανέλαβε με το ΚΒ4457144.

Βεβαιώσου ότι τρέχεις τους εγκαταστάτες της πλατφόρμας σου (x86 ή x64).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τους x64 τρέχω κανονικά, για την KB3177467 μου λέει ότι είναι ήδη εγκατεστημένη, αλλά μετά τζίφος με την ΚΒ4457144

Επεξ/σία από chakotay7
Δημοσ.

Φαίνεται ότι κάτι έχει πάει στραβά με κάποιο συγκεντρωτικό update. Στη θέση σου θα έκανα το εξής:

Από αυτό το link, θα εγκαθιστούσα με [χρονική] σειρά ένα - ένα τα updates μετά το 4457144. Ξεκίνα από το πρώτο που βλέπω (KB4462923) μέχρι κάποιο να περάσει. Αμέσως μετά δοκίμασε το VPN.

Δημοσ.
20 hours ago, chakotay7 said:

τους x64 τρέχω κανονικά, για την KB3177467 μου λέει ότι είναι ήδη εγκατεστημένη, αλλά μετά τζίφος με την ΚΒ4457144

Μήπως δεν έχεις κάποιο service pack;

Δημοσ.
Στις 4/10/2023 στις 4:37 ΜΜ, hawkpilot είπε

Φαίνεται ότι κάτι έχει πάει στραβά με κάποιο συγκεντρωτικό update. Στη θέση σου θα έκανα το εξής:

Από αυτό το link, θα εγκαθιστούσα με [χρονική] σειρά ένα - ένα τα updates μετά το 4457144. Ξεκίνα από το πρώτο που βλέπω (KB4462923) μέχρι κάποιο να περάσει. Αμέσως μετά δοκίμασε το VPN.

Ναι από ότι καταλαβαίνω κάτι τέτοιο συμβαίνει, κάτι πήγε στραβά με κάποιο συγκεντρωτικό update, πήγα να κάνω αυτό που προτείνεις όποια ενημέρωση κι αν προσπαθούσα να περάσω η απάντηση ίδια, "δεν ισχύει για τον υπολογιστή σας"!

Πολύ χρονοβόρα όλη αυτή η διαδικασία. 

Στις 5/10/2023 στις 11:35 ΠΜ, sdikr είπε

Μήπως δεν έχεις κάποιο service pack;

Έχω μόνο το service pack 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...