Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω τις γνωμες σας Σας παρακαλώ ειμαι καινούρια εδω ,μια ερωτηση ,θελω να μάθω αν οι κουζίνες Haier ειναι καλες ,γιατι ο αντρας μου επιμένει να παρουμε Bosch , πηγαμε Κωτσόβολο και με τα πολλα ειδαμε οτι πυρολυση ,υδρολυση και να συνδεεται και με κινητο ηταν αυτη η Haier, η Bosch δεν τα ειχε ολα ,πειτε μου εσείς ,θα ηθελα τις γνώμες σας.....

Επεξ/σία από Vacwvagos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Vacwvagos είπε

Θελω τις γνωμες σας Σας παρακαλώ ειμαι καινούρια εδω ,μια ερωτηση ,θελω να μάθω αν οι κουζίνες Haier ειναι καλες ,γιατι ο αντρας μου επιμένει να παρουμε Bosch , πηγαμε Κωτσόβολο και με τα πολλα ειδαμε οτι πυρολυση ,υδρολυση και να συνδεεται και με κινητο ηταν αυτη η Haier, η Bosch δεν τα ειχε ολα ,πειτε μου εσείς ,θα ηθελα τις γνώμες σας.....

Η BOSCH δεν είναι τόσο καλή όσο ήταν κάποτε...

Για απαράμιλλη ποιότητα θα πάτε μόνο σε MIELE

Για πιο φτηνά σε ZANUSSI

Η Haier ειναι μια φτηνή μάρκα που δίνει πολλα έξτρα...

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.
3 hours ago, Vacwvagos said:

Η Haier ειναι τερστια εταιρια παραγωγος οικιακων συσκευων. Η παραγωγη ειναι στην ΚΙνα, τα Bosch παραγονται στην Τουρκια, εαν υπαρχει σημαντικη διαφορα τιμων, να προτιμισετε την Haier!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Vacwvagos είπε

Με λίγο ψάξιμο online θα δεις ότι υπάρχουν και μοντέλα της Bosch με τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις,προφανώς δεν είχε στο κατάστημα που πήγες όχι ότι δεν υπάρχουν

Αυτό πάντως που μπορώ να σε πω από προσωπική εμπειρία από ένα φούρνο της Neff(made in Germany) που πήραμε πριν 3 και κατι χρονιά που εχει υδρόλυση (easy clean το ονομάζει η Neff) και πυρόλυση είναι ότι αξίζει με το παραπάνω πάντα καθαρος φούρνος χωρίς κοπο 

Το easy clean το χρησιμοποιούμε συχνά τωρα για την πυρόληση περίπου μια φορα το χρόνο γιατί είναι μια πολύ δυνατή διαδικασία εννοείται ο φούρνος δεν εχει πάθει τίποτα αλλά όπως είπα είναι μια πολύ δυνατή διαδικασία,να διαβάσεις οδηγίες χρήσης για τον φούρνο που θα παρεις και τα βγάζεις όλα πριν το κανείς 

Επεξ/σία από tollisth

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...